Никола Пелц разследва смъртта на кучето си

Актрисата е съсипана
26 юни 2024 20:38, Ивета Иванова
9
Никола Пелц разследва смъртта на кучето си
Снимка: БГНЕС

Никола Пелц се зарече, че ще разследва смъртта на кучето си.

По-рано през месеца 29-годишната актриса разкри, че чихуахуато, което отглеждат със съпруга ѝ Бруклин Бекъм, е починало. То беше женско и носеше името Нала.
 
Сега става ясно, че кучето е починало, след като е било на фризьор. Никола е решена да открие какво точно се е случило. Звездата издава, че фризьорът не съдейства на разследването, което я кара да мисли, че има нещо съмнително.
 
"Сърцето ми е разбито през тези последни няколко месеца. По-специално, този последен месец беше един от най-болезнените, които съм преживявала. От смъртта на моята баба до шокиращата и впезапна смърт на моя ангел Нала - отивайки на фризьор здрава и връщайки се стресирана, умирайки няколко часа след това - цялото ни семейство е опустошено... Неуморно  разследвам ситуацията, за да открия какво точно се случи в този фризьорски микробус. Правя всичко, което мога, за да разкрия истината. Ако смъртта ѝ не е заради престъпление, защо тогава фризьорът не съдейства на разследването ни - в момента не го прави.", пише тя в Instagram.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от Звезди
Робърт Патинсън проговори за дъщеря си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Екоравновесие преди 2 дни
Осмисляйки написаното стигам до извода, че кучето се е отървало!
8
0
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 2 дни
Бруклин да си изпълнява съвестно задълженията и Никола ще забрави за чихуаху,фризьори и т.н.
7
1
 
8
 
! Отговори
Presko Manqka преди 2 дни
Кой по дяволите е Никола Пелц??
6
1
 
3
 
! Отговори
нека разследва! преди 2 дни
Може би аз съм му хвърлил парче салам или пък кренвирш със стрихнин вътре. Наистина вече не помня. Но нищо чудно аз да съм отровил нейният бау-бау.
5
1
 
9
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 дни
Много ми е интересно, ако стане някакъв световен апокалипсис, да речем падне метеорит, изригне супервулкан или настане ядрена световна война, такива пpъдли като тази какво ще правят? :))) Защото тогава парите няма да важат или златото. Важното ще са ресурсите - храна и вода. Дали ще си мисли за малкия пoмияp пак на първо място или ще се eвe за 1 чаша чиста вода :))))))))))))
4
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Тази си я представям като строга господарка, а мъжа и в ролята на послушно пуделче. Вероятно и починалото кученце е имало важна роля в кекс игричките им, че толкова се е затъжила.
3
2
 
14
 
! Отговори
шмatka преди 2 дни
Потресаваща новина!Да обявим ден на траур!
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Фризьора е изнасилил кучето
1
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Човек без работа