Шефът на Roberto Cavalli у нас за модно шоу

Технология, музика и мода в един спектакъл
12 юли 2024 20:23, Александър Попов
10

Снимка: Samsung Fashion Show

На 10 юли, за второ поредно лято, София се превърна в световна модна столица, благодарение на ексклузивното шоу, което Samsung България и Just Cavalli организираха в сърцето на града.

Глобалната технологична компания и един от водещите италиански фешън брандове предложиха на гостите и жителите на столицата грандиозен спектакъл, в който модата и иновациите вървяха ръка за ръка.

На площада пред катедралата „Св. Александър Невски“, на 35-метров огледален подиум, най-новите смартфони от серията Samsung Galaxy Z се превърнаха в незаменим моден аксесоар към непоказвани досега модели от колекцията „Есен/Зима 2024“ на Just Cavalli. Специално за Samsung Fashion Show в България дойде Серджо Ацолари, главен изпълнителен директор на Roberto Cavalli.

Гост на събитието бе Даниеле Ломбардо, главен дизайнер на бранда Just Cavalli. Шоуто бе режисирано от Алесандро Мацини – един от най-престижните режисьори в модната индустрия, работил над едни от най-ключовите проекти в тази област за последните над 25 години. Сценографията и светлинният спектакъл бяха дело на Mazzini Eventi Production.

Част от грандиозното шоу бяха изпълненията на виртуозният цигулар Васко Василев и любимата на поколения група „Ъпсурт“. Сред почетните гости на събитието бяха Илияна Йотова, вицепрезидент на Република България, и кметът на Столична община Васил Терзиев.

„Изключително много се радвам, че Samsung Fashion Show – спектакълът на технологиите, модата и музиката, се превръща в традиция в лятна София. Новите технологии на Samsung отразяват потребностите на модерния градски човек, който едновременно е високоефективен и изразява индивидуалния си стил – технологични устройства, които идеално пасват на всеки лайфстайл. За нас е чест, че за втора поредна година си партнираме със световен бранд като Just Cavalli“, коментира Джулия Ким, главен изпълнителен директор на Samsung България и Румъния.

Новата колекция „Есен/Зима 2024“ е своеобразно пътуване на съзнанието, вдъхновено от израстването на цяло едно поколение. Бляскав и същевременно спортен стил: Just Cavalli говори езика на модата, като интерпретира енергията на поколението Z за по-различен поглед върху градското улично облекло. Облеклата са комбинация от вдъхновени от пустинни пейзажи земни тонове, зелени нюанси и анималистичните десени, инспирирани от тропически джунгли, и деним от океанските дълбини. И всичко това, обединено от енергията на градския пейзаж.

Събитието се организира в сътрудничество с модна агенция „Визаж“ и Евгения Калканджиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от Звезди
Cavalli избра InterContinental Sofia за своя престой в българската столица
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Koi fish преди 3 седмици
Кеф. Култово ревю. Като модна икона да прави сви*рка на поп. :) Половината попове биха си продали душите за такова преживяване :)
7
1
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 седмици
Защо това ..."шоу" не го проведат на фона на Св.Петър в Рим?Това е подигравка с Православието.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Защо ли някак си на никой не му прави впечатление църквата на заден фон... Случаеност? Дали подобно модно събитие може да се направи пред джамия или синагога някъде, или ще последват "остри" реакции на едни държави и ще се наложи да закрият търговската марка поради липса на интерес в нЕкои държави.. За един преател питам...
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Преди 10 години съм си купувал данки Кавали за 300евро сега са 550 .. Много гейски са моделите вече не ме кефят.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
кавали на италиански е коне
3
1
 
2
 
! Отговори
Upsurt преди 3 седмици
Класика,да не цитирам...
2
0
 
6
 
! Отговори
Мис Бони преди 3 седмици
И на мен ми викат Роберто Kaвaлu
1
0
 
5
 
! Отговори
Армани от Бургас преди 3 седмици
Първа пушка бях там,жината и той.