Кайли Дженър на 27 г., майка ѝ я трогна

Крис Дженър показа Кайли като дете
Обновена: 12 авг 2024 21:30 | 12 авг 2024 21:30, Ивета Иванова
4
Кайли Дженър на 27 г., майка ѝ я трогна
Снимка: БГНЕС

Кайли Дженър навърши 27 години на 10-и август. За повода майка ѝ, Крис Дженър, я трогна с мило послание в профила си в Instagram.

Тя публикува серия снимки на дъщеря си. На някои Кайли е още малко момиченце и позира със сладки роклички, както и с плюшени играчки. Има и снимки от днешно време - майка и дъщеря си правят селфита, позират с елегантни дрехи, показват се на празници и т.н. Виждат се и кадри на Кайли с двете ѝ деца - Сторми на 6 г. и Еър на 2 г.
 
"Честит рожден ден на красивото ми момиче - Кайли Дженър!!! Влюбих се в теб в момента, в който се запознахме... Беше любов от пръв поглед! Толкова невероятно горда съм с теб и благодаря на Бог за теб всеки ден. Ти си най-невероятната майка и аз обичам да те гледам с твоите деца всеки ден. Ти си толкова добра, нежна, спокойна, умна, креативна, забавна, състрадателна, внимателна, обичаща, щедра, чувствителна и силна. Ти ме удивяваш и вдъхновяваш, както и много други, да бъдем най-добрата версия на себе си. Всеки ден ме учиш на нещо ново за любовта, живота и устойчивостта; и аз съм невероятно благословена да бъда твоя майка. Нека всички твои мечти се сбъднат!!! Обичам те повече, отколкото някога ще разбереш", написа Крис към публикацията си.
 
Кайли също сподели няколко снимки в профила си в Instagram.
 
Вижда се как риалити звездата позира пред бяла торта с ягодки и свещички.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от Звезди
Хайди Клум и Том Каулиц отпразнуваха годишнина
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
ФДЙ преди 4 седмици
КОЛКО МЕНЕ
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Кайли Дженър е направо грозна без гримове! И повечето жени "звезди" от САЩ са такива!
1
1
 
2
 
! Отговори
Хммм преди 4 седмици
Кое тва урве?