Няма спирка: Мадона с нов любовник, забърса 28-годишен

Звездата заведе гаджето си на почивка в Портофино
15 авг 2024 20:08, Красимир Ангелов
18
Няма спирка: Мадона с нов любовник, забърса 28-годишен
Снимка: БГНЕС

65-годишната поп икона Мадона има нов любовник - 28-годишният Аким Мориси, който е 37 години по-млад от нея.

Певицата бе забелязана в Портофино тази седмица. Тя започна да се среща с Аким почти веднага, след като се раздели с 30-годишния боксьор Джош Попър. А западните таблоиди разбраха кой е Аким.

Оказа се, че те се познават отдавна - още през 2022 г. Мадона и футболистът от ямайкски произход се снимаха заедно за списание Paper. Тази фотосесия беше наречена „Мадона - най-смелият подарък на това парти“. Певицата участва с амбициозни знаменитости, сред които Морис. След това обаче не са виждани заедно, докато Аким не публикува снимка с певицата през юли. Мадона също сподели кадрите.

Както изясниха журналисти, Аким е политолог по образование и докато учи в университета, той играе футбол за студентския отбор и също така е нападател на футболния клуб Oyster Bay United. Сега той активно пише блогове в Instagram, където разказва за живота си в Манхатън и Бруклин.

Междувременно журналистите откриха видео на бившата му приятелка Регън Райс. Тя публикува видеото в TikTok, което озаглави: „Ако гаджето ти, с което си ходила три години, сега излиза с Мадона“.

Самата Мадона напоследък смени няколко гаджета, като при всяко от тях имаше много голяма разлика във възрастта. И така, последният й мъж преди Аким беше Джош Попър, който тренираше децата й. Преди Джош Мадона излизаше с 23-годишния модел Андрю Дарнел, припомня БГНЕС.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: МадонаПортофино
Още от Звезди
Пери Едуардс призна, че не общува с Джеси Нелсън
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
анонимна до 10 преди 3 седмици
Че кой й завижда? Аз не харесвам н*е*г*ри, ако ще и да са на 25. И съм с 20 години по-млада от Мадона. Нека си живее живота жената, важното е, че не й пука за ничие мнение. Аз на нея единствено й се възхищавам на силния характер, да успее да достигне тези висини и да се държи на върха толкова години без особени гласови или други данни.
10
0
 
1
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 седмици
Всяка жена се изчервява 4 пъти през живота си. За първи път се изчервява, когато й е за първи път. За втори път се изчервява, когато за първи път й платят. За трети път се изчервява, когато изневери за първи път. И за последен, четвърти път се изчервява, когато тя - трябва да плати за първи път, на по-млад мъж, за да й обърне внимание. Мадона вече се е изчервила и четирите пъти. Баба свалячка. Това, което й предстои, е стареене и смърт. Каквото предстои на всички ни. Няма какво да й завиждаме.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Мадона едвам пъплеше в Портофино. На живо и без филтрите тя е просто вече старица
8
0
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 3 седмици
Мадона е доста богата.Млади и бедни мъже жадни за пари и слава с лопата да ги ринеш.Може да избира-20,30,40 годишни.Може да си го позволи,угажда си.
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Черен човек прави всичко за долар! За долар, долар да дава бяла госпожа!
6
1
 
2
 
! Отговори
Сто преди 3 седмици
Когато лео *** под 25 ревете когато е мадона ла пъ на 25 е хубавж
5
2
 
8
 
! Отговори
G. I. Joe преди 3 седмици
Браво. Да му роди 10 деца.
4
13
 
4
 
! Отговори
Магелан преди 3 седмици
Шок и ужас на Бай Ганювските пуритани и дами и мъже обременени с предразсъдъци и балканска народопсихология че не можело да има по принцип такива големи разлики при една любовна връзка.Независимо кой в по голям или по малък,мъжа или жената..
3
13
 
6
 
! Отговори
Аз преди 3 седмици
Хаха, завиждайте, балканци-жалканци! Вие кой знае с какви вълци се борите хахаха
2
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
леле мале , тоя може да и е внук !
1
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Вече е на 65 години, време й е да установи, че е мъж в женско тяло и да даде изявление, че е небинарна или както там се казва!