Блейк Лайвли губи ореола на златното момиче на Холивуд

Май ще се окаже, че актрисата е надменна
18 авг 2024 23:00, Теодора Драгоева
16
Блейк Лайвли губи ореола на златното момиче на Холивуд
Снимка: Getty Images

Предстои ли Блейк Лайвли да бъде "анулирана" от фенове и медии, след като поредица от „трудни за гледане“ нейни видеоклипове се появиха в онлайн пространството? От тях става ясно, че звездата от новия филм "Никога повече" може би не е това мило момиче, за което се представяше досега.

В общи линии 36-годишната съпруга на Райън Рейнолдс, с когото тя споделя четири деца, е напът да загуби завинаги своя златен холивудски имидж, именно заради неловките си разговори с различни журналисти през последните няколко години.

Една искра може да предизвика всемогъщ пожар в непостоянния свят на знаменитостите, както Блейк разбра именно тази седмица.

Холивудската суперзвезда, която стана известна като Серена ван дер Уудсен в сериала "Клюкарката", е изправена пред нарастваща негативна реакция срещу поведението си на кисела, надменна и зла дива, уловено от камерите. Все повече и повече нейни неудобни интервюта излизат от архивите в интернет и опетняват репутацията й на добро момиче.

Цялата статия за поведението на Блейк четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: блейк лайвли
Още от Звезди
Гаджето на Кендъл Дженър се отнася с нея като с принцеса
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
5
 
! Отговори
Мухаха преди 3 седмици
ВСИЧКИ 'знаменитости' - политици , певачки, актьори в един момент губят ореола си на добри и мили хора .... в момента в който започне да ги мързи да си плащат на жуурналята за хвалебствените статии и как "хилядите фенове подлудели от... тамкаквото направила звиздъта..." и какво била облякла... и какви геройства и мили дела извършила ... и как Интернет бил взривен от визията на Звиздъта..... Няма кинти за лакеите по медиите... няма "ореол" и популярността бързо "спада" до нормалното си ниво...
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Какви весели очи има! Красавица.
11
6
 
8
 
! Отговори
Статистик преди 3 седмици
Мъжът Райън Рейнълдс освен хонорарите по 50 милиона долара, притежава фабрики за алкохол и футболен отбор в Англия. Тежък милиардер. Та може да се държи, както и харесва.
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Дреме и.
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Приятни сънища!
8
7
 
4
 
! Отговори
до 9 преди 3 седмици
какво Майкъл Обама - Биг Майк - Сурогатна Майка! когато Интернет Конспираторите твърдяха в Интернет, че децата на Обама - нямат рожделни сертификати и при това преличат на най-добрата приятелка на Обамови - всички им се смееха. а като 2019 - Мишел Майкъл Обама си Издаде Биографичната Книга - сама написа, че и 2те и деца са точно от тази Сурогатна майка,дето само по лицеви черги Интернет-Конспираторите от 10тилетия се бяхо ориентирали!никой не може да Бие Колективният Ум на Теоритиците-Конспита!!
7
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Някой може ли да разкрие как е родила 4 деца ако не е жена?
6
10
 
3
 
! Отговори
ТрансЖендрс преди 3 седмици
са всичките в ХолиУуд - все пак да Не Забравяме, че Преведено ХолиУуд означава "Свещена Ерекция", но може и да е в Масонски Смисъл, т.е. на Издигане-Градеж! само ПроСветените - Илюминати - Знаят!!
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Вероятно е имала предвид, че има натрапници и насилници и извън семейството!
4
6
 
6
 
! Отговори
До бонго преди 3 седмици
Добре че ти си английски лорд!
3
11
 
12
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 3 седмици
Тва са български интелигентни коментари.Груби, проусти арогантни без елементарна култура.Затова ходите с огромни еленови рога.Колтурни
2
6
 
3
 
! Отговори
до 3 преди 3 седмици
бабата е проверена жена!
1
3
 
10
 
! Отговори
до 2 преди 3 седмици
и жена ти е мъж