Гръцката ЕРТ за стрелбата в Ханиоти: Мафиоти и наркодилъри в основата

Нови разкрития от Гърция
18 авг 2024 21:53, Александър Попов
71
Гръцката ЕРТ за стрелбата в Ханиоти: Мафиоти и наркодилъри в основата
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Мафиоти и наркодилъри от България са в основата на петъчния инцидент главните действащи лица в петъчния тежък инцидент в селището Ханиоти на първия ръкав на Халкидики.

Гръцката обществена телевизия ЕРТ цитира полицията, според която няма нищо случайно.

Според медията, забавянето на поръчката на групата от 7-10 българи, която е започнала инцидента е била само тривиалният повод за бутането и блъскането, последвалите сблъсъци с персонала и накрая бруталният побой над българския собственик на фирмата, съобщава БНР.

Още по темата

В този момент пристигнали на място трима въоръжени охранители на заведението, които стреляли 5-6 пъти вътре в бара, като ранили един от започналите кавгата тежко в гърдите и един повърхностно в ръката. След това веднага избягали.

ЕРТ съобщава още, че вече е сигурно, че поне двама от тримата охранители на заведението, които избягаха и се издирват са гръцки граждани, но с български произход. Те са попадали в полезрението на гръцките власти и в миналото заради изнудване и рекет на нощни клубове за охрана срещу заплащане. Единият дори е бил арестуван през 2021 г. за стрелба пред нощен клуб в Солун, а другият е дори е членувал в забранената вече профашистка гръцка партия „Златна зора“.

Гръцките власти са установили, че собственикът на фирмата, притежаващ бара, всъщност е поставен човек на мафиот в България, с когото предполагаемият български наркотрафикант, започнал скандала, си съперничи и искал да предизвика инцидент, за да навреди на бизнеса на бара в района на Ханиоти на Халкидики. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от Страната
Земетресение разлюля Пловдив и околностите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Халкидики не е слънчев бряг, там няма защита от ченгета и магистрати
14
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Хайде сега да поунижат нашите мутряги. В Гърция тия долни номерца не минават нито на полицията, нито в съда. За разлика от нашите милиционерчета Калинчовци и Сарафчета-ФрантиФишеци
13
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
дори е бил арестуван през 2021 г. за стрелба пред нощен клуб в Солун, но затвор, съд? Или друг път? Явно и там си купуват престоя. Как ще стреляш ако нямаш план за спасение?
12
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Така е, така е в държавата на Тиквата от Банкя и Сви нкята - пълно е с мутри, всички с многобройни и значими провинения и престъпления и никой на мястото му при бай Ставри! В това "общество" тук, за всичките тези години владеене на бухалките от прокуратура, ДАНС, и МВР, вече няма и елементарен морал!
11
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Навсякъде, където има предстапление има замесени и мутри от герп!"Фирма свързана с Таки и Котараците на Борисов отново печели Войната за труповеПоредната обществена поръчка за екарисажи обявена от БАБХ при служебното правителство пак отива при позната скандална фирма. BIRD проследи лицата, посочени като собственици, както и служители на компанията, получаващи рекордно високи заплати. Те се оказаха добре известни фигури от подземния свят, свързани с Размиг Чакърян Ами, Христофорос Аманатидис Таки и лицето Бойко Методиев Борисов..."
10
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Всичко се знае с подробности, а хем това добиче Таки, хем "чуковете" му и цялата останала долна пас мина и пък спи на Чекмеджета на Про стия са не само на свобода, но и пътуват за да показват рогата си и из чужбина!? А вие чакайте след това уважение и похвали от истински цивилизованите държави...
9
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ние без да сме полицаи разбрахме от първия момент, че стрелбата не е за забавена поръчка. Само като видиш името на Кирчо Pyсkия и другото е ясно като бял ден.
8
1
 
38
 
! Отговори
до 6 преди 4 седмици
На Калин работата му е такива *** луци да са в затворите, на да щракат с пръсти в Гърция и да бият бармани там. А той ходи по митинги в негова подкрепа и спира сайтове
7
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Мутренска държава, управлявана от две мутри - Пеевски и кученцето му Борисов.Да се надяваме гърците да осъдят мутрата, щото ние само можем да констатираме, че бил продавал наркотици по клубовете в Слънчака, но не и да го спрем или вкараме в затвора.
6
0
 
42
 
! Отговори
Кръчматъ преди 4 седмици
Гръцката икономика е силно зависима от Туризма, надявам се, че гърците няма да допуснат такава "реклама" устроена от нашите т/пи мутри да им съсипе отрасъла, който им снася "златни яйца"!
5
0
 
21
 
! Отговори
УЖ ТЕ ОХРАНЯВАТ преди 4 седмици
НО ВСЪЩНОСТ ТИ СТАВАТ ГОСПОДАРИ
4
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Хи, хи, хи нали ми рекламирате гръцкото море, яле кво стреля и бие по бараве и кръчме!
3
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Няколко гръцки сайта изказват мнението си, че Калин Стоянов е на Кулата, за да прибере тайно мутри, издирвани от Гърция за мелето и стрелбата в Халкидики!? Там бил изпратен от своите господари.
2
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Чалъми от 90-те
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Що ядохте? :)))))))