Нови трима арестувани за стрелбата в Халкидики

Сред тях е и собственикът на бара
18 авг 2024 19:05, Александър Попов
64
Нови трима арестувани за стрелбата в Халкидики

Още трима души са арестувани след стрелбата между българи на полуостров Халкидики в Гърция.

Според гръцките медии сред новите задържани е и 55-годишният собственик на бара в курорта Ханиоти, където стана побоят. Задържани били и други двама посетители, ранени при стрелбата. Тримата са хоспитализирани и са под охрана в болницата в град Полигирос, съобщава Нова тв.

Още по темата
Така задържаните общо стават 8. След стрелбата бяха арестувани петима българи, които вече са получили обвинения за нарушаване на закона за оръжията, за сбиване и за нанасяне на телесни повреди. У тях полицията е открила ръкавици, лютив спрей и ножове.

Според неофициална информация Кирил Киров - Кирчо Руския, сочен за част от "Чуковете на Таки", е задържан за престрелката. Според очевидци той и охранителите му са били и простреляли служители на заведение, собственост на друг българин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
9
 
! Отговори
Джокер преди 3 седмици
Не им мърдат поне 5годинки в гръцката пандела. Мед ми капе на сърцето от такива новини.
52
0
 
1
 
! Отговори
ббб преди 3 седмици
оправете си сайта и не сменяйте линковете към новините
51
1
 
3
 
! Отговори
циницъм преди 3 седмици
Надежда за какво? За удължаване на конфликта и за още избити хора ли. Голпяма надежда, няма що. Докато провокаторите САЩ си лежат и попръцкват неубезпокоени в къщичките си, Украйна е унищожена, а труповете на стотици хиляди войници се вмирисват незнайно къде. Продължавайте да се радвате на демократичния ви запад, той ще продължава да се гаври с вас и да ви избива, давайки ви заповеди от хиляди киловетри.
50
2
 
15
 
! Отговори
до 51 преди 3 седмици
това че българите са злобни , завситливи , интриганти , мегаломани, грандомани и комплексари сме го разбрали отдавна ! лошото е че освен висчкото това са егоисти , и най - лошото крадливи и НЕБЛАГОДАРНИ ....ИЗОБЩО нацията НЕ СТРУВА АМА ГРАМ !
49
0
 
7
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 3 седмици
ДА ,ВЕРОЯТНО има и нещо друго което няма как да знаем за момента но имайтев предвид че това са про2сти хора а про***стите хора обикновено създават проблеми и са много НАГЛИ....това обаче не ги прави БЕЗОПАСНИ ! ходи ли с охрана някой у БГ - НАДЕЛЕЧЕ !
48
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не разбирам защо българи отиват в Гърция, за да посетят български ресторант или бар? Това е близка дестинация. Българи, които живеят в САЩ, Франция, Испания посещават български магазини, български ресторанти, но те са напуснали България от 20 години. А в Гърция са туристи отишли на море и бам да се забият в български ресторант с чалга - странни хора. Отиват за 10 дена и се затъжили за българска кухня? Абсурд. Има нещо гнило със стрелбата. Не можеш да стреляш в чужда държава и да се скриеш.
47
0
 
14
 
! Отговори
смехххх преди 3 седмици
за съжаление яко са се навързали - у нас политяги , мутри , ченгета , съдебна система квото сер сетиш е в играта ..."народеца" обаче се оказа про2ст и така и не зацепи 34 години какво се случва ! наистина жалко за БЪЛГАРИЯ
46
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Да стрелят за забавена поръчка е за отвличане на вниманието. Службите в Гърция казват, че заведението е много посещавано и пречи на конкуренцията. Възможно е причината да бъде след стрелбата да има отлив на клиенти или Кирчо да е изнудвал собственика на бара за пари. Други гръцки медии съобщават, че Кирил има минало с бандата на Чуковете и наркотици. Случаят е много заплетен поради факта,че замесените лица са криминално проявени и неосъждани. В Бали Кирчо точи пари от банкомати преди години.
45
1
 
8
 
! Отговори
аааа 2 преди 3 седмици
този е дребна риба ! големите риби навремето плащаха на СДС, НДСВ от митниците ... в момена от по - големите риби Таки е човека ..
44
1
 
17
 
! Отговори
хехе преди 3 седмици
а Косио Самоковеца и Поли Пантев какво правиха при Иван Костовото правителство ....да не продаваха семки . .дори бяха ги направили сътрудници на някви служби по едно време ! това е "държавата " БГ - мутри , полицаи , олигарси и калпави " политици" !
43
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Трагедията е, че целия този бо к лук години наред се размотава безнаказано, пред балгосклонния поглед на МВР, ГДБОП, Данс и други такива измислени институции, създадени с една единствена цел - политически поръчки и сервитьорство на управляващите.Сещайте се кои не са сдали властта от повече от 15 години.Сега сигурно ще се окаже, че половината от тези са сътрудници на МВР и спокойно си разиграват коня през границата.Кирчо-Руския продавал наркотици, ти да видиш....
42
1
 
19
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 3 седмици
не разбрахте ли чер българските мутри плащат на политиците , прокурорите и полицаите ??!?!!??
41
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Мутренска държава, управлявана от две мутри - Пеевски и кученцето му Борисов.Да се надяваме гърците да осъдят мутрата, щото ние само можем да констатираме, че бил продавал наркотици по клубовете в Слънчака, но не и да го спрем или вкараме в затвора.
40
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Според "24 часа" единият пострадал е наш сънародник, който е криминално проявен, но не е осъждан". Такива абсурди има единствено у наш'та ко.ч.и.на -
39
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Халкидики не е слънчев бряг, там няма защита от ченгета и магистрати
38
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На Калин работата му е такива *** луци да са в затворите, на да щракат с пръсти в Гърция и да бият бармани там. А той ходи по митинги в негова подкрепа и спира сайтове
37
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Хайде сега да поунижат нашите мутряги. В Гърция тия долни номерца не минават нито на полицията, нито в съда. За разлика от нашите милиционерчета Калинчовци и Сарафчета-ФрантиФишеци
36
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Всичко се знае с подробности, а хем това добиче Таки, хем "чуковете" му и цялата останала долна пас мина и пък спи на Чекмеджета на Про стия са не само на свобода, но и пътуват за да показват рогата си и из чужбина!? А вие чакайте след това уважение и похвали от истински цивилизованите държави...
35
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Навсякъде, където има предстапление има замесени и мутри от герп!"Фирма свързана с Таки и Котараците на Борисов отново печели Войната за труповеПоредната обществена поръчка за екарисажи обявена от БАБХ при служебното правителство пак отива при позната скандална фирма. BIRD проследи лицата, посочени като собственици, както и служители на компанията, получаващи рекордно високи заплати. Те се оказаха добре известни фигури от подземния свят, свързани с Размиг Чакърян Ами, Христофорос Аманатидис Таки и лицето Бойко Методиев Борисов
34
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Така е, така е в държавата на Тиквата от Банкя и Сви нкята - пълно е с мутри, всички с многобройни и значими провинения и престъпления и никой на мястото му при бай Ставри! В това "общество" тук, за всичките тези години владеене на бухалките от прокуратура, ДАНС, и МВР, вече няма и елементарен морал!