Психарщина: Жена плаши да убие Дара Екимова

Тормозът продължава над година
19 авг 2024 09:36, Александър Попов
57
Психарщина: Жена плаши да убие Дара Екимова
Снимка: БГНЕС

Вече над година жена отправя заплахи за убийство и обиди към младата изпълнителка Дара Екимова. За зловещата кореспонденция първа сподели продуцентката на певицата Саня Армутлиева в края на миналата седмица.

"Всичко започна пролетта на 2023 г., не знам какъв е поводът. На една от страниците, които публикуват класации, аз коментирах под моя песен със сърца. Оттогава започнах да получавам заплашителни съобщения. Помислих, че е поредния хейтър, отговорих ѝ, че ще извикам полиция. След като блокирах първия профил, се създадоха няколко нови. Нещата ескалираха лятото на миналата година - заплаши, че ще дойде на участие и ще ме рани. Очевидно знае, че ходя на участия. Беше си публикувала в TikTok, че съм починала. ГДБОП казва, че обичайно тези хора не изпълняват заплахите си, но няма как да знаем", разказа Дара пред Нова тв.

По думите на Саня Армутлиева ГДБОП е сезирана, като заподозряната е посетена на адрес.

"Дара е търпяла някакво време, но когато нещата ескалираха, чувството ми за справедливост се прояви. Не може да оставим нещата така, с юристите приготвихме сигнал. В отдел "Киберпрестъпления" се активираха, но разбраха, че вероятно казусът е свързан с този на Ясмин (бел. ред. инфлуенсърката Ясмин Кирилова няколко пъти сигнализира, че постоянно получава заплахи за живота на нея и детето ѝ от психично болна жена). Жената, заплашваща Дара, се нарича Гергана Неделчева, нашето дело е асоциирано към друго в Хасково. Тя не може да носи отговорност, настанявана е принудително за месец в психично заведение", разкри тя.

Дара е обявила в петък, че ще има нов албум, а тогава жената отново се е активирала. "Тя има и моменти на нормалност, не съм сигурна доколко заплахите са реални. Възможно е обаче и да ги изпълни. Гергана живее с майка си, която твърди, че дъщеря ѝ няма проблем, а ние я тормозим. Ще входираме днес или утре нов сигнал, с искане за ново принудително въдворяване. Ще поискаме и да бъде блокирана, така че да не може да създава нови профили в онлайн платформите", обясни Армутлиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от Звезди
Гаджето на Кендъл Дженър се отнася с нея като с принцеса
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 41Майката е очевидна част от проблема. Доста е изписано за това как взаимоотношенията между родителите могат да направят детето психичноболно, без дори да разбират, защото обикновено са твърде заети със самите себе си или просто глупави. Всяко дете, оцеляло психически при такива родители, е истинско чудо.
49
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Видях я тая безобразна завистница. Бас държа, че става дума за drug-induced психоза. В България всички са такива безхаберни дилетанти, че никога няма да могат да я оправят, даже да пробват. Затова трябва да има смъртно наказание за наркотрафикантите!
48
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А как ще я блокират, когато тя може да си купува нови и нови карти за интернет за по 15 лева? Такива случаи как завършват според вас? Ами или с автоагресия, или с агресия. Друг вариант няма. Това в ГДБОП казаха ли го?
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Имаше и някаква от София, която правеше същото, но без да стига до най-отвратителната фаза. Преследваше жени в социалките с твърдението, че са й опропастили живота и са й откраднали мъжете, които надали е имала. В дъното на всичко това е завист и нищо друго. Виждаш някой, който е повече от теб, и искаш неговия живот, неговата външност, неговите успехи, или каквото там има, или дори каквото няма, и решаваш, че той е злото, когато злото си ти. Ми не ми е жал за тях, болните от завист.
46
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Става дума за отвратителна психопатка, която може и действително да направи нещо. Нещата, които пише, са крайно отвратителни и не изглеждат като безобидни заплахи. Преди време една млада майка се опплака от жена психопатка, не знам дали е същата, но на нея не обърнаха никакво внимание, защото не е известна. В нейния случай заплахите бяха и към бебето й. Трябва да се вземат мерки, не може да продължава повече това издевателство, особено пък спрямо напълно непознати за тях!
45
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Защо пишеш глупости? Тази на снимката е Армутлиева, а не психарката." ________ ________ __________ От ирония не разбираме - първосигнално реагираме...?
44
0
 
3
 
! Отговори
Монк преди 3 седмици
Няма държава! Тормоз, сигнали и нищо!
43
0
 
4
 
! Отговори
Аз преди 3 седмици
До 42. В случая не е важно Ясмин с какво е известна. Проблемът е, че една кукувица тормози известни и неизвестни, а държавата не прави нищо. Прави некролози на бебета и ги разпространява в социалните мрежи. Не е нормално.
42
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Грабителка на чужди мъже.Съсипа живота на Камелия Тодорова.
41
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А тази Ясмин от де е известна ? Аз харесвам Дара , има хубави песни . Такива откачалки в психото
40
0
 
5
 
! Отговори
Лошото е това, че преди 3 седмици
майката на психично болната жена защитава дъщеря си и дори има наглостта да твърди, че жертвите на тормоза са тези, които "тормозят" дъщеря й! Ако беше отговорна гражданка, тази майка щеше да следи дъщерята да си пие редовно хапчетата и ДА НЯМА ДОСТЪП ДО ИНТЕРНЕТ или поне да не може да праща съобщения на други хора. Да извика някой компютърен специалист, който да направи каквото трябва.
39
2
 
7
 
! Отговори
До Фен 37 преди 3 седмици
Защо пишеш глупости? Тази на снимката е Армутлиева, а не психарката. Тук не коментираме коя певица какви качества има, а се възмущаваме от това, че лyд човек вилнее както си иска, но официалните институции не могат да направят нищо по законен път. Това е страшното. Тази Гергана ще се помисли за недосегаема и не се знае какво може да реши да предприеме занапред. И ти самият не знаеш дали няма да я срещнеш на улицата, докато тя си върви и си мисли, че някакви гласове й говорят да претрепе някого
38
1
 
4
 
! Отговори
Христо преди 3 седмици
Представяте ли си какво влияние има Армутлиева в цялата българска преса, щом навсякъде ни занимават с никаква певица. Разчита на жалост от десетината и фенове. Мисля че тази долна реклама ще има обратен ефект. Сетих се за песента " ...и ето идва най щастливия ден когато ти ще се далече от мен..." Дарче, майката и Армута. За съжаление няма да стане. Армута беше предложена и за министър / ако си спомняте /. Евала, имаме държава и народ.
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ама жена ли е, или е профил представящ се за жена ! Това е важно уточнение.
36
2
 
3
 
! Отговори
Фен преди 3 седмици
Гергана Неделчева (на снимката), тормози множество хора. Пазете се от нея по улиците, от Пловдив е но често е в София да тормози жертвите си. Повтарям Пазете се, Вие и Вашите близки са в опасност !
35
0
 
6
 
! Отговори
Йо преди 3 седмици
Гергана Неделчева и е истинското име. В социалните мрежи се пише Noor Fatih или Noor Piperova. Фамилията Пиперова е от единия човек, който тормози от години. Пише, че е от Сирия, но всъщност и това си е измислила, българка от Пловдив е. То в погледа и си личи, че не е добре...
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Йо:Доколкото разбрах, Гергана не е истинското име. Даже май не е от български произход. Но да, очевидно става дума за сериозно психическо отклонение. Дано се реши този казус.
33
0
 
1
 
! Отговори
Умерен консерватор преди 3 седмици
До ЙоА ако яде едни шамари, зали няма да и се наместят чакрите?
32
0
 
17
 
! Отговори
Йо преди 3 седмици
Тази Гергана тормози не само Ясмин и тази Дара, ами още поне 20 човека, които не са известни с нищо! Така че не се подигравайте, че утре може да почне и вас. Тормози и мъже, и жени. Има един човек Боян, с нищо известен, който тормози. Дори е стигнала до там, че да тормози и шефа му. На Ясмин пък реши да заплашва адвоката. Пълна откачалка, а защо никой не взима мерки срещу нея, не знам. Абсурдно е едно куку да тормози 20 човека без причина!
31
0
 
5
 
! Отговори
Inyourfacebook преди 3 седмици
Незнайно защо, всички с публични профили по соц мрежите, пИвици, миски, моделки, инфлуенцъри и разни други звезди, галактики и мъглявини, си мислят че всички ги харесват, всички ги лайкват и всички ги обичат. Напротив, освен хейтърите, всички злобни, завистливи и психически нестабилни фенове, могат да напишат какво ли не в нетя. Ако някой наистина смята реално да направи нещо, няма да го афишира в мрежата.