Робърт де Ниро направи смела водна каскада за 81-ия си рожден ден

Дъщеря му Дрена публикува забавно видео
20 авг 2024 13:28, Дарена Найденова
13
Робърт де Ниро направи смела водна каскада за 81-ия си рожден ден
Снимка: Getty Images

Дрена де Ниро отдава заслужена почит на известния си баща, Робърт де Ниро, навръх 81-ия му рожден ден.

Актрисата и модел сподели серия от снимки на легендарния актьор, на които той позира заедно с внуците си през годините. 56-годишната Дрена също така показа и как семейството е отпразнувало рождения ден на Де Ниро, както и интересна каскада, която рожденикът прави, въпреки напредналата си възраст.

Публикацията на Дрена започва със снимка на Робърт, който носи червено-бели бански. Вместо да си почива на луксозната яхта и да чака някой да му носи коктейли и вкусни летни плодове, актьорът решава да се гмурне в красивата и чиста вода, за да покаже, че годините наистина са само число. Дъщерята на Де Ниро публикува и видео със забавния скок, на което се чува да казва „Еха, той е луд“.

Цялата статия за Робърт де Ниро, четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Робърт де Ниро
Още от Звезди
Гаджето на Кендъл Дженър се отнася с нея като с принцеса
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На 81 в отлично здраве и топ форма (за възрастта си), плющи моделки, прави деца, номинират го за най-престижните награди в киното - оскари, глобуси, всичко. През 1975 г. получава първата си номинация за Оскар, а през 2024 получава и последната си (засега!). Вече 50 години е на върха в бруталната холивудска месомелачка, а зад гърба си е оставил най-култовите роли в историята на киното. Няма такъв репертоар и такава филмография. Тарантино и Скорсезе ти казват, че това е най-великия актьор изобщо
10
1
 
4
 
! Отговори
до факт преди 3 седмици
Няма смисъл от сравнения. Делон не може да стъпи на малкия пръст на Де Ниро - нито като талант, нито като творческо наследство. Освен всичко останало, Де Ниро е този, който открива и дава път на имена като Джоди Фостър, Мерил Стрийп, Джо Пеши, Леонардо ди Каприо... Де Ниро е институция.
9
3
 
0
 
! Отговори
Факт преди 3 седмици
Палубата на кораб 20000 тона е 9 м, а на голяма яхта по-вероятно да бъде 9 фута. Скок от 9 метра повишава адреналина прекомерно. Де Ниро е много добра рожба на Холивуд. Макар Шофьор на такси да прилича повече на независимо кино. Просто такива бяха времената. За разлика от него Ален Далон се е изградил самостоятелно.
8
2
 
1
 
! Отговори
до разбирачите преди 3 седмици
ако доживеете до 81години скочете вие от 3 метра не от 9 като него , най вероятно ше ви се пръсне сърцето преди да изцапате гащите !
7
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
до 1 Некадърник считан от мааалоумници като теб за най-големия актьор. Тоз некадърник няма сцена в която като гледа някой в очите да не си извръща погледа встрани. Този навик така и така не можа да го премахне до края на кариерата си. И това ми било най-големия актьор? Не ме разсмивай бе!
6
0
 
0
 
! Отговори
Дениров преди 3 седмици
А ю тоукинг ту ми?
5
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Пльоснал се в морето от яхтата си и вече е "смела водна каскада"... аз на 2-3 бири правим супер смели каскади от моста в Бургас
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Сутрин и вечер!
3
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Скочил е в морето без памперс
2
10
 
5
 
! Отговори
Тоя АнтиТръмпър преди 3 седмици
и Черната му Жена - НеЛегална Мигрантка - Не Моа да го Гледам!
1
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
най-добрия актьор да е жив и здрав!