Мег Райън се появи в зашеметяващ външен вид в Сараево

Актрисата беше отличена на филмов фестивал в Босна и Херцеговина
22 авг 2024 11:36, Теодора Драгоева
17
Мег Райън се появи в зашеметяващ външен вид в Сараево
Снимка: Getty Images

Мег Райън се появи в супер стилна визия на последната си изява на червения килим. 62-годишната актриса дойде на филмовия фестивал в Сараево облечена в обгръщаща фигурата ѝ рокля от туид, съчетана с мокасини на Prada.

Мег се появи на събитието в Босна и Херцеговина във вторник, където сияеше след като ѝ бе връчена наградата „Сърцето на Сараево“, с която бе отличена за своя изключителен принос към изкуството на киното.

Единственият аксесоар на актрисата бяха тъмни слънчеви очила, зад които тя скри очите си, макар да излъчваше истинска увереност, докато се разхождаше по червения килим. Наградата на Райън ѝ бе връчена от директора на филмовия фестивал в Сараево – Йован Марянович.

Снимки на Мег от събитието вижте в Тialoto.bg

Източник; Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: мег райън
Още от Звезди
Гаджето на Кендъл Дженър се отнася с нея като с принцеса
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Панта рей преди 2 седмици
Трай бабо за хубост..
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тая беше много красива, защо се обезобрази така, не знам.
14
0
 
4
 
! Отговори
Ама преди 3 седмици
Така изглеждат стилните и елегантни жени. Но който е свикнал да гледа полуголи фолкаджийки, друсащи кючек полуголи, не може да различи стил от пошлост !!!________Така изглеждат стилните и елегантни жени за промитите мозъци, които чакат някой да им каже кое е стилно и елегантно.А ако някой се осмели да не е съгласен, то той непременно гледа и харесва фолкаджийки друсащи кючеци. Ако можеше да разбереш колко си зомбиран, вероятно щеше да се гръмнеш, затова е по-добре, че не можеш.
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Лило Бе язе сакам да прайм гъци-гъци с нея пък ти си приказвай....
12
7
 
8
 
! Отговори
Лило преди 3 седмици
Не мога да разбера била зашеметяваща. Тя на 60+ била сексапилна. Аре бягай от тук.!!!!!!!! Някакви баби като започнат да ми се правят на 30 годишни.......... Всяко нещо с времето си!!!!!
11
5
 
11
 
! Отговори
До Ама преди 3 седмици
До АмаТака изглеждат стилните и елегантни жени. Но който е свикнал да гледа полуголи фолкаджийки, друсащи кючек полуголи, не може да различи стил от пошлост !!!
10
6
 
6
 
! Отговори
Ама преди 3 седмици
нищичко зашеметяващо не виждам аз в този външен вид. Нито роклята е хубава, нито й стои добре. Същата работа и с патъците, защото за мен това не са обувки, пък ако ще от десет Пради да са. Кралят е гол.
9
3
 
12
 
! Отговори
До Анонимен 8 преди 3 седмици
Това е бедата на днешното време, "разкрасяват се" уж, а резултатът е плачевен. Що не си остаряват нормално, не ми е ясно. Точно тези, "разкрасените", на стари години са.......въздържам се от определения. Като пример, не че е единствената, но - Донатела Версаче. Симпатична жена, преди корекциите, с възможности, и не става за гледане днес, страшна е.
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ако си свали тъмните очила, ще се види, че от многото пластични операции по лицето и, то е придобило застиналата усмихната поза като на Жокера (комиксовия герой на Джак Никълсън)
7
0
 
19
 
! Отговори
мммммм преди 3 седмици
като млада беше голяма сладурана
6
10
 
5
 
! Отговори
Шлайф преди 3 седмици
Гротеска, будеща съжаление.
5
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Голяма сладурана беше до към 1991 година, после до 2001 все още имаше добра визия. Сега е симпатична и толкоз
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Чак сбабичосала е пресилено, но възрастта никого не подминава. Чудно ми е тия, дето се подиграват, какво си мислят, че ще изглеждат цял живот свежи, като на 20-30, щото за красиви е съмнително. Рядкост са красавците. Но едни елегантни обувки на токчета биха допринесли повече за външния и вид, отколкото тези груби обувки, па макар и прада.
3
12
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
Сбабичосала се е ,не виждам нищо зашеметяващо ...
2
9
 
11
 
! Отговори
Единственото, което преди 3 седмици
забелязах бяха ортопедичните и обувки! Сигурно и трябват да пази равновесие или да ходи на планина! Сладурана ама овехтяла!
1
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Помпозно заглавие. Няма нищо зашеметяващо във външния й вид.

Спонсорирани публикации