4 зодии с най-високо либидо

Ето кои са те
11 авг 2021 21:51, Ивета Иванова
6
4 зодии с най-високо либидо
Снимка: Pexels

Тези зодии непрекъснато мислят за секс и се вихрят в спалнята много често. Те имат силно желание за ласки и страст и високо либидо. Половинките понякога се затрудняват от това. Вижте кои са, според "Elite Daily".

Овен
 
Познати са със своя ентусиазъм, приключенски дух и енергия, която сякаш никога не стихва и не си отива. Затова се вихрят много в спалнята и се отдават на страстта. Получават каквото поискат, защото са смели и не се страхуват да го преследват. Имат много силно сексуално желание, ако сте с тях, не трябва да се учудвате, ако изведнъж настояват да се приберете или ви дръпнат към някой ъгъл. Много са страстни, горещи, копнеят за адреналин. Сексът с тях никога не е скучен, пробват нови и вълнуващи неща, експериментират.
 
Телец
 
Телците обичат много силно и са изключително чувствени. За тях няма такова нещо като прекалено много секс. Те са романтици и го приемат като правене на любов. Страстни са, обичат да изразяват любовта си с физически контакт, докосвания. Имат високолибидо, искат да се потопят в страстта и чувствата с партньора. Ако зависи от тях, сексът ще продължи часове. Те целуват бавно и завладяващо. Правят еротични масажи, търпеливи са и не бързат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кметът на Симитли, Асане, е зодия телец, нещо не си в час.
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жена ми е телец , написаното изобщо не е вярно.
3
4
 
3
 
! Отговори
Асан преди 3 години
Кметя на Симитли е скорпион :)))
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е вярно това, комшийката е Телец, ама само с оня от третия етаж се мъндръса, като за клатят дивана, чак на първият етаж се чува. Само оня рогоносец, мъжът й, нищо не чува.
1
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Благорадим ви, че ни казахте кои зодии са най-ебливи. А сега ще ни кажете ли кои зодии са най-пръдливи.