Прическите, които завладяха лятото

Ето кое е хит
12 юли 2024 22:45, Ивета Иванова
5
Прическите, които завладяха лятото
Снимка: iStock/stockbusters

С новите сезони, винаги идват и нови тенденции в света на модата и красотата. Лятото е в разгара си и вече видяхме кое става модерно за горещия сезон. Кои са прическите и цветовете коси, които са навсякъде това лято? Вижте тенденциите, според британския "Cosmopolitan".

Цвят лате
 
Любимата напитка на много дами завладява и света на прическите. Знаем, че през топлите месеци обикновено е по-подходящо да изсветлим косата. Но през това лято няма да са модрени най-светлите руси коси. По-скоро говорим за нещо средно - смесица на богати руси тонове и кестеняво. Така получаваме светлокестеняво или цвят, напомнящ на любимото лате. Може да сте с кестенява коса и да си направите по-светли лате кичури или да заложите изцяло на цвят лате. Така едновременно косата е светла, но не прекалено и сте в крак с тенденциите.

Винтидж буфан
 
Подгответе се за ретро тенденции. Тази хитове прическа от 60-те се завръща това лято. Огромен, обемен буфан, нежни романтични къдрици, вдигнат бретон с много обем - всичко това ще е огромен хит. Буфан произлиза от френската дума "bouffante" и означава подпухнал, бухнал. Това значи, че са модерни прически с голям обем, при които част от косата е вдигната нагоре и има кръгла форма. С такава прическа сме виждали Брижит Бардо, Лиза Мари Пресли и др. С нея сте като стилна героиня от стар филм.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от Ако щете - вярвайте
Тенденция за лятото: Чанти тип колан
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
5
 
! Отговори
Боб преди 3 седмици
Боб!