Стилът "Градинско момиче" превзема лятото

Звездите го обожават
15 юли 2024 21:10, Ивета Иванова
36
Стилът "Градинско момиче" превзема лятото
Снимка: iStock/Leon Harris

Нов стил на обличане превзема лятото.

Става дума за т.нар. "Градинско момиче", предават от "Elite Daily". Лято е, дните са по-дълги, топли и слънчеви, природата цъфти, навсякъде всичко е зелено.
 
Прекарваме все повече време навън, през топлите месеци хората редовно стоят по градинки, паркове, ходят в планината, по екопътеки, край водни басейни и т.н. Така че именно сега е времето да прегърнем света навън и да се потопим в този стил.
 
Стилът градинско момиче се характеризира с леки платове, материи, които държат прохладно, винтидж деним, големи сламени шапки, широки поли, рокли и блузи с флорални мотиви, гащеризони, ризи от лен и т.н.
 
Виждаме, че много инфлуенсъри се показват именно с такъв тип дрехи в TikTok и Instagram. Този стил показва любовта към природата, свързването с нея. Помислете какви дрехи бихте носили, докато събирате цветя, откъсвате зеленчуци от градината или се разхождате на фермерски пазар - и залагайте на тях.
 
Дънките с широк крачол и макси полите са неизменна част от гардероба на градинското момиче.
 
Що се касае до цветовете, залагайте на бяло, зелено, синьо, кафяво, бебешко розово. Може да носите бели рокли и поли с червени, лилави, зелени флорални мотиви.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хубаво момиче!
6
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То даже Петко Славейков явно не смята района за баш български към средата на 19 век. Ето какво е написал тогава: .... Сакченки /Исакча/ - българки покорни. влахкините сластолюбни, позорни. Хърсовчанки - влахините раблудни, българките от питомност оскудни. Тутраканки - малко нещо муканки, но добри са и работливи стопанки. За Силистра и Тулча говори без етническо определение, подразбирайки се че става дума за българки.
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кви поли, кви рокли? ОбъркАли сте се нещо! Градинското момиче е с гумени ботуши и задължително дълъг панталон, че иначе ще го налазят кърлежи и ще се види в чудо! Широка блуза с дълги ръкави, че и комарите много хапят. Косата е вързана на опашка да не пречи и прибрана под шапка, за да не й се поти на врата. Парфюмът е репелент, а като задължителен аксесоар носи лопата!
4
2
 
16
 
! Отговори
Градска мома преди 1 месец
"Помислете какви дрехи бихте носили, докато събирате цветя, откъсвате зеленчуци от градината или се разхождате на фермерски пазар - и залагайте на тях." ------------ Аз ходя на работа с метро, живея в апартамент на 12 етаж и пазарувам у Кауфланд. На какъв стил да заложа, Иве?
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лопатата на голо дей?
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То даже Петко Славейков явно не смята района за баш български към средата на 19 век. Ето какво е написал тогава: Каварнянки гагаузки ничточни, изедници, въгарци са подкожни. Манкалянки гагаузки ръбати, и някак си в обхода зъбати. Балчиклийки - българките недвойни, гагаузки, пъстри змии усойни. Баба - дар и там таквиз злостойни, самосъдни саможиви, затворни. Пазарджийки - българките пристойни, гагаузки - с недостатки безбройни. Мачинки са българките ревниви, влахкините повлекани бълшиви.
1
2
 
1
 
! Отговори
Alex преди 1 месец
Дачнички.