Няколко причини да не разказвате на приятелите за любовната си връзка

Това крие рискове
21 авг 2024 23:10, Ивета Иванова
18
Няколко причини да не разказвате на приятелите за любовната си връзка
Снимка: iStock/Valeria Venezia

 с тях някои неща, но не е хубаво те да знаят много за проблемите ви с половинката, лични неща, подробности за връзката. Не е редно те да се месят в романтичните ви отношения. Ето защо, според "Your Tango".


Таят злоба заради минали грешки
Приятелите ви ви обичат. Така логиката е, че всеки път щом чуят история, според която партньорът е постъпил грешно или лошо към вас, те се разстройват. Вие може да разказвате прекалено емоционално и да гледате нещата само от ваша гледна точка. Това не е редно. Така настройвате приятелите срещу половинката. Може после да се успокоите, да поговорите с партьнора и да решите проблемите, но приятелите помнят вашия емоционален изблик, вече са си развалили мнението за гаджето ви и започват да таят злоба заради минала негова грешка, която вие може вече отдавна да се забравили. Това води до напрежение в отношенията между всички вас.

Може да ви дадат грешен съвет
Всеки обича да споделя с приятелите си, да чува тяхната гледна точка, да търси съвети и помощ от тях. Но ситуацията е сложна. Приятелите може да ви мислят доброто, но невинаги дават най-добрите съвети. Те гледат ситуацията от друг ъгъл и не са на ваше място. Говорят според техен опит и според техни ценности, а все пак вие може да имате по-различен характер, други виждания, различно мнение. Понякога приятелите може да ви дадат лош съвет и да ви подтикнат да скъсате с гаджето или да се скарате още повече с него, заради техни собствени проблеми.

Завиждат ви за връзката
Може и самите те да не осъзнават това, може и да го разбират прекрасно. Често необвързаните приятели или тези в несериозни, нестабилни връзки завиждат на сериозно обвързаните си дружки. И тогава, съзнателно или несъзнателно, опитват да провалят вашата връзка. Ако постоянно разказвате за забавните си преживявания, екскурзиите, подаръците, милите и романтични жестове, ако качвате много снимки с партньора в социалните мрежи, приятелите се радват за вас, но и започват да ревнуват. Те си мислят, че са прокълнати в любовта и няма да имат вашия късмет. Така опитват да ви накарат да се скарате с гаджето за дребни неща. Ако споделите нещо по-негативно за него, веднага го превръщат в нещо грандиозно и искат да променят мнението ви за него. Някои приятели пък може да ви ревнуват, защото вече прекарвате много време с любимия човек и имате по-малко време за тях. Така те отново опитват да саботират връзката ви.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от Ако щете - вярвайте
Храни, богати на фибри, които трябва да присъстват в менюто ви
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 11 ___ Как ли се е почувствала жена ти, когато за първи път се е похвалила на приятелки, че се е влюбила в теб, а ти си благоволил да й обърнеш внимание? Дали са се изхилили подигравателно и са й казали, че най-после е дошъл и нейният ред? "Доста употребяван, но все пак и ти ще го опиташ." Никое момиче не заслужава да чуе това, е, ако е свястна де.
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Старото 13 е станало 10. Имам предвид номерацията на коментарите.
12
0
 
4
 
! Отговори
До 13 преди 3 седмици
Имахме разведена състудентка, с 3-4 години по-възрастна от останалите момичета. Имаше дете, но ходеше с нас по купони. Буквално оскотяваше като види хубаво момче и не мирясва докато не преспи с него, макар да е ясно, че повече от еднократен или неколкократен секс няма да има. Налиташе и на момчета, дошли с приятелките си. Идвало ми е да я шамаросам и съжалявам, че не го направих. Наивни девойчета оставаха наранени, свестни момчета изтърваха подходящи девойки заради к/венската намеса на тази.
11
0
 
2
 
! Отговори
През годините виждах преди 3 седмици
и нещо друго. Някой или някоя започва нещо като връзка, хвали се на другарчетата си, има много ентусиазъм, но бързо установява, че другата стана съвсем не мисли да започва сериозна връзка, предпочита на някои празници да е соло, а когато отидат на дискотека или на гости, се оглежда за нови запознанства и дори започва флирт. Онзи/онази, който/която се е похвалил(а) пред приятелчетата си с това уж-сериозно свое завоевание страда от наранено честолюбие и понякога предприема неразумни начинания.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На маса споделих, че с една сме в по-сериозни отношения и 3-4-*** казаха "Дойде и твоя ред", оказаха се все баджанаци.
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Много често срещани са между жените тези неща: 1. Ако сте уж приятелки, като разберат, че харесвате някого и почват да ви подливат вода. Искат да сте без него или искат първо те да го омърсят. 2. Жените скачат на мъже които виждат, че са в двойка с жена. Т.е. жените налитат на обвързани мъже. Те обичат да се съревновават.
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Най-после нещо смислено! Явно едната авторка на статии знае по-добре от онази другата. Другата прозира като влюбвала се в грешните мъже, защото имала нереалистични амбиции, а като я изоставили и започнала да пише статии против мъжете. И почти всеки ден читателите и търпят глупостите. Спукват я в коментарите и тя не иска да се промени.
7
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не разказвайте на приятелките си как сте правили aнaлен кекс, щото те ще изклюкарят на всички и след това всички ще ви гледат странно, странно. Ще ви излезе име че много обичатате да ви ebt вг3ъ.
6
2
 
8
 
! Отговори
Кифленщрассе преди 3 седмици
Възможно е вече да са го минали и те също да ви разкажат някои подробности.
5
3
 
13
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 3 седмици
Няаа казвате че ви клати отзад.
4
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Зависи от приятелите. Но най-добрият приятел е човекът, с който се обичате!
3
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Вярно е това, но може да разкажете как като ви е еббал вгз и като го е извадил колко семки от чушки е имал на хуйа, защото предния ден сте правили лютеница на село!
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На снимката едната пита: И верно ли ти свърррши фостатта и му изпи всичко? Другата: Даа, беше му 21 Санта досега такова дълбоко гъррло не бях правила!
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Друга причина е че ще ви предложат групово ебббане - само вашия мъж, вие и още 2-3 разпоретиннни! Прекрасен миг за гаджето ви, обаче все ще има една дето да пъшка яко, гаджето ви ще й свършшши на нея в шунндата и ще ви го открадне с по-класово ебаннне!