Зодиите, които бързо си менят настроенията

Вижте кои са те
21 авг 2024 22:25, Ивета Иванова
2
Зодиите, които бързо си менят настроенията
Снимка: iStock/SIphotography

 Няма универсална формула, с която всяка любовна връзка да стане успешна. Естествено, има някакви определени граници, които трябва да се спазват и не бива да бъдат прекрачвани. Но за всяка двойка различни неща са важни и всеки цени различни неща у партньора до себе си. Все пак, много експерти се съгласяват, че не бива да разказвате прекалено много за връзката на приятелите си, дори да са ви близки и да им имате доверие. Разбира се, може да споделяте Тези зодии са познати като по-раздразнителни, странни, непостоянни. Те много често си сменят настроенията, дори не може да усетите как и кога това се случва. Склонни са към това, хората не могат да ги опознаят добре и им се струва странно как настроението им се променя за секунди. Ето кои са те, според "Times Of India".

 
Близнаци
Близнаците са социални, общителни, любознателни, гъвкави, адаптивни. Не стоят на едно място и обичат разнообразието. Управлява ги Меркурий, планетата на комуникацията и мислите. За тях се казва, че имат 2 лица. Тази двойна природа прави така, че те много бързо да си променят настроенията и мненията. Постоянно искат да разговарят с някого, да се запознават с нови хора, да ходят на нови места. Нагаждат се спрямо това, не обичат скуката, сменят интересите и вижданията си. Сякаш никой не ги опознава напълно. Всичко това води до огромни и внезапни промени в настроението им.

Рак
По принцип, тези зодии са деликатни, чувствителни, мили, грижовни, обичат силно. Управлява ги Луната - а тя управлява емоциите на човека. Затова Раците често имат объркани емоции, лутат се и самите те не осъзнават как постоянно настроението им се сменя. Те са прекалено чувствителни и емоционални, премислят всичко, приемат всичко тежко, напрегнати са. В един момент са щастливи в любовната връзка, в другия - започват да ви подозират в предателство, тъй като са доста предпазливи и страхливи. А и понякога драматизират. Освен това, много се влиият от емоциите на околните, което също води до промяна в настроенията за секунди.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от Ако щете - вярвайте
Няколко причини да не разказвате на приятелите за любовната си връзка
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Зодия Тиква доказано постоянно си мени настроенията и мненията.
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
За Близнаците е вярно. Познавам две жени, едната е Лъв, другата е Рак, наистина бързо променят настроенията си, но и на двете им има нещо, не са много добре с главата. Само че и двете са с диплома за висше благодарение на позициите на татковците си. Едната е на ясла в БАН, другата беше на ясла в СУ, но тъй като хич я няма в акъла, по роднинска линия й намериха работа в частна фирма.