Али Ахмети към македонците: Българите ще ви погълнат

Днес е 23-ата годишнина от подписването на Охридския рамков договор
13 авг 2024 16:20, Нели Христова
58
Али Ахмети към македонците: Българите ще ви погълнат
Снимка: БГНЕС

"Македонците като нация могат да напреднат само в добра комуникация, хармония и отношения с албанците. Иначе ще бъдат погълнати от сърби, българи и гърци."

Това заяви лидерът на Демократичният съюз за интеграция /ДСИ/ Али Ахмети на 23-ата годишнина от подписването на Охридския рамков договор, предаде БГНЕС.

Ахмети каза, че "собствеността на държавата, каквато се е смятала през 90-те години, трябва да бъде забравена", защото "заедно сме собственици и заедно сме господари и на доброто, и на злото".

"И това не ви го казвам само тук, казах го на всички политически представители на македонската общност. Само с нас, със съдействие и общ живот, македонците могат да запазят своята история, своята национална идентичност, иначе са обречени да не съществуват. И така, нека това да бъде отбелязването на 23-та годишнина от Охридския мирен договор, който има особена заслуга за това, че тази държава не беше разделена, не се разцепи, защото не прие Армията за национално освобождение /АОК/, а прие пълно споразумение между двете общности и малките общности в техните райони, където живеят. Затова ние го защитаваме, борим се този договор да не бъде нито нарушаван, нито заплашван, защото той е спасение за албанците и македонците като двете най-големи общности“, каза още Ахмети.

Със специално събитие ДСИ и коалиция Европейски фронт отбелязаха днес деня, в който преди 23 години е подписан Рамковият договор.

Паралелно с честването правителството на Северна Македония проведе тържествено заседание, на което се изказаха министър-председателят Християн Мицкоски и първият вицепремиер Изет Меджити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от Балкани
Пожарът в Гърция изпепели 100 000 акра и училище, евакуират болници
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
3
 
4
 
! Отговори
Северджанъм преди 3 седмици
Единсвеният им варият е обединение с България,без албанците разбира се.Иначе не вървят на добре.
53
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Не се отцепиха, защото искат цяла Северна Македония за планираната Велика Албания.
52
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Макетата имат избор албанци или българи да бъдат. Освободихме албанците от османско владичество, така ни се отблагодаряват.
51
1
 
6
 
! Отговори
Един Българин преди 4 седмици
Сърби и гърци...та това са окупатори от 1200+ години насам (сърбите по-малко че нямат история).
50
3
 
7
 
! Отговори
Дедо преди 4 седмици
Джафкаме се като палета Сърби, гърци , българи, албанци и северно ала бала македонци, но не виждаме големия Вълк който ни наблюдава с насмешка и се облизва да ни изяде всичките Турция.
49
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Аха,пропаганда!.Знсчи македонците имали история различна от българската и друг произход.Албанците които са с двойно гражданство нямат проблем да се афишират ,от Косово и Албания завладяха Охрид и изгониха почти " македонците" и куп други подмолни дейности,висока раждаемост и то по 7-8 деца и всичко било в името на единството ?Какви лъжи!
48
1
 
16
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 седмици
Тоя чиффут се подигра с тези дебиллли макетата. Демек - не ви даваме на други , ние ще ви погълнем / асимилираме .. Като не искат да черкуват ръка, ще целуват албански гЪъъззове ..
47
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Като са прос.ти макетата да ходят да си живят с албанците и скоро ще се кланят в джамиите по няколко пъти на ден. Най-лошото е,че са жив пример как българите са готови да забравят откъде са тръгнали заради чужди вляния. Точно както в момента ни работят американците и други господари и след 30-40 г вече ще сме само блед спомен на това което са оставили дедите ни като наследство
46
1
 
13
 
! Отговори
VladTepes преди 4 седмици
Дивият арнаутски башибозук ще погълне македонците.
45
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Говорих с един албанец от Македония. Говорихме СВОБОДНО, аз - на български, той - на "македонски". Казва ми: - А бе кАква е тая държава - Македония? Ми тя е 2/3 българи и 1/3 албанци. Аре, българите да се отделят към България, албанците към Албания! Викам му: Българи, не българи, пишат се Македонци, значи нещат да са Българи. Две национални катастрофи ни стигат! Той ме гле-е-еда така и не вярва на учите си. Щеше му се да подкрепя неговите великоалбански мераци!
44
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
АЛБАНЦИТЕ ГО ТУРИХА НА БОЙКОВАТА ПОЛИТИКА
43
1
 
7
 
! Отговори
До Тенгри кан преди 4 седмици
както и албанците
42
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Покрай тия пожари и на тях им трябва горица!
41
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
мили северомакета ударете челце в килимчето, за да не ви погълнат българите хахахахахаха, не че вие не сте българи, но по-добре да ви плашим с тях, докато ви подчиним, така и сърбите ви държаха под чехъл
40
3
 
17
 
! Отговори
Тенгри кан преди 4 седмици
Сърбите и гърците нямат работа в Македония!
39
1
 
9
 
! Отговори
Сбъркана история преди 4 седмици
Малкият Ахмедчо прави литературен анализ по БЕЛ на стихотворението Шипка- значи отгоре наште фъргат камънье и дърве, а отдолу наште щурмуват
38
9
 
30
 
! Отговори
България е велика! преди 4 седмици
Тези, които създадоха измислената македонска държава и език са Кремъл и Белград. На скопските сърбо-комунисти трябва още от сега да и бъде пределно ясно,че щом бъде сразена Крепостна рус в Украйна от Пентагона, веднага географската област Македония ще бъде върната на България, не от друг, а от Белия дом. Честито!
37
0
 
38
 
! Отговори
По същество преди 4 седмици
"А като се предпазите от поглъщане от сърбите, гърците и българите, ще ви погълнем ние, *** шиптърски арнаути."
36
1
 
24
 
! Отговори
Ами макетата да си преди 4 седмици
изберат кой ще ги поглъща. Ние поне сме им роднини, макар и да ни харесват. Имаше една мъдрост "Приятели си избираш, а роднините - не.". Точно такова е положението.
35
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Шиптарите скоро ке ударят границата с Бугария.