Тютюнджии блокират границите с Гърция и Румъния

Премиерът: Провокацията е на БСП
27 яну 2010 14:28,
264

Тютюнджии готвят протести заради неизпълнените обещания от кабинета "Борисов", обяви в парламента лявата депутатка Корнелия Нинова.

По думите й над 20 хиляди души са готови да завардят границите ни с Румъния и Гърция, защото обещанията за 116 млн. лв. плащания не са изпълнени.

Премиерът Бойко Борисов контраатакува и обяви, че каквото е обещал, го е дал или ще им го даде до март-април, по-важното е, че протестите били инспирирани от БСП, каза той.

"Карат тютюнопроизводителите да не казват, че стоят зад тях, но виждате, че Корнелия Нинова знае неща, които аз не знам", опъна се премиерът.

Според него през миналите четири години от правителството са проспали времето, когато например Гърция си е извоювала 750 млн. на година за тютюнопроизводителите си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
zhka преди 14 години
Знаят и си отстояват интересите. От "24 часа":А за производителите, общо взето е все едно от коя партия ги водят, важното е да получат това, което искат. И го получават. Костас Павлидис, производител на памук от областта на Лариса казва, - "За стачка от 10-тина дни получаваме повече пари отколкото като работим цялата година".
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
по принцип на Бойко му трябва една национална стачка и край с ГЕРБ.нещо много му станаха гафовете...
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А ТИ НА КОЙ СИ КРЪСТЕН! НА ПЕПО ЛУДИЯ??/
6
0
 
0
 
! Отговори
свят преди 14 години
НЕ ОТИВАЙТЕ НА СТАЧКА ПОЛИЦИЯТА В БГ БИЙЕ
5
0
 
0
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
Лелееее, какъв гипс ще се забъркаааа... Уж Гърция, България и Румъния са в ЕС и пътуването между тях би трябвало да става безпроблемно ... ама май няма да е баш така.
4
0
 
0
 
! Отговори
пепо преди 14 години
А бе ,тази *** или Корнелия се казва-мисля,че е ***, кръстена на двете баби-едната била ***,а другата са казвала *** !
3
0
 
0
 
! Отговори
АДВОКАТКА преди 14 години
АЙДЕ СТИГА ЗА ВСИЧКО СЕГА БСП! С ТОВА ЛИ ШЕ СЕ ОПРАВДАВАТЕ ДОКРАЯ! СМАШНИ СТАНАХТЕ! ПРЕВЪРНАХТЕ ДЪРЖАВАТА В ПОЛИЦЕЙЩИНА! ОСВЕН АКЦИИ ДРУГО НЕ МОЖЕТЕ! ПОДКРЕПЯХ ВИ В НАЧАЛОТО НО ПРЕКАЛИХТЕ!!! НАПРАВО НИ ПИСНА ОТ ТЕЖКАРЕЕНЕ.............
2
0
 
0
 
! Отговори
100 ДНИ ГЕРБ преди 14 години
380000 БЪЛГАРИ БЕЗ ПРАВО НА ЛЕЧЕНИЕ, 100000 ОНКОБОЛНИ БЕЗ ЖИЗНЕНО НЕОХОДИМИТЕ ИМ ЛЕКАРСТВА, ЗАМРАЗЕНИ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ, ВДИГАНЕ НА ВСИЧКИ АКЦИЗИ ДАНАЦИ И ЦЕНИ (ЦИГАРИ, ТОК, ВОДА И ТНТ), ГЕНОЦИД ЧРЕЗ УВЕЛИЧАВАНЕ НА ПЕНСИОННАТА ВЪЗРАСТ,НАРУШАВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ НИ ПРАВА (СЛЕДЕНЕ НА ТЕЛЕФОНИ И ИНТЕРНЕТ), ОЧАКВАНИ САНКЦИИ ЗАРАДИ *** 500 МИЛИОНА ЕВРО, ПОВЕЧЕ АГЕНТИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ОТ ВСЯКО ПРЕДИШНО ПРАВИТЕЛСТВО, И ТНТ
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Рангеле, Рангеле...