Тютюнджии блокират границите с Гърция и Румъния

Премиерът: Провокацията е на БСП
27 яну 2010 14:28,
264

Тютюнджии готвят протести заради неизпълнените обещания от кабинета "Борисов", обяви в парламента лявата депутатка Корнелия Нинова.

По думите й над 20 хиляди души са готови да завардят границите ни с Румъния и Гърция, защото обещанията за 116 млн. лв. плащания не са изпълнени.

Премиерът Бойко Борисов контраатакува и обяви, че каквото е обещал, го е дал или ще им го даде до март-април, по-важното е, че протестите били инспирирани от БСП, каза той.

"Карат тютюнопроизводителите да не казват, че стоят зад тях, но виждате, че Корнелия Нинова знае неща, които аз не знам", опъна се премиерът.

Според него през миналите четири години от правителството са проспали времето, когато например Гърция си е извоювала 750 млн. на година за тютюнопроизводителите си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
0
 
0
 
! Отговори
antikomunist преди 14 години
Dokoga shte tarpim na BSP i na nai-smeshnia "ikonomist" kornelia izcepkite...Polsha niamat komunisti i niamat stigane veche tolkova godini...Nie ne znam dokoga triabva da se machim s nashite...Az ne sam protiv socialisticheska partia, no ot anglosaxosnki tip, kakto e v normalnite darjavi, a ne ot stalinistki tip kato v BG..Nikade v normalnia sviat niama protesti inspirirani ot politicheski partii osven na balkanite i psevdo komunisticheskite darjavi..
148
0
 
0
 
! Отговори
запека на Бойко преди 14 години
От как Боце се оака в Германия аз съм в стомаха му,все запек.Но и за това си има виновник.Станишев е виновен.
147
0
 
0
 
! Отговори
pip преди 14 години
Да спрат да гледат тютюн бе! Да гледат лавандула, памук или нещо друго! Стига сме хрантутили и тези!
146
0
 
0
 
! Отговори
Станишката преди 14 години
Так точно, но, народ нас любит. Может свинский, но любит. Победа будет за нами.
145
0
 
0
 
! Отговори
Фенка преди 14 години
Бойко, подай си оставката!
144
0
 
0
 
! Отговори
ръб преди 14 години
Айде зайедно с украинеца да се гътнете и дано повлечете крак.
143
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
червените *** искат да ликвидират булгартабак ама не им стигна времето да го направят бавно и в приемливи за народа порции. Сега като видяха че истината не е такава каквато им я представяха добре платените им социолози нахлузиха проблема на Бойко и започнаха да дърпат конците на голямата кукла - а на народа колко му трябва 8 години бит и *** от *** сега гледа на кого да си го изкара. Грабвайте мотиките и да им надуем тиквите на сичките червени жълти и турско сини крадци
142
0
 
0
 
! Отговори
До 136 преди 14 години
Акицза е от цигари и преработен тютюн, а не от суровия.Тютюнопризводителите да си продават тютюна на пазарни цени и да спрът да хленчат за субсидии.
141
0
 
0
 
! Отговори
ovchar преди 14 години
Може бе, Партията-майка ни ги е подредила за десетилетия напред. Само люти кризи оправят малко.
140
0
 
0
 
! Отговори
гербер преди 14 години
Бойко е най великия премиер в историята на българия.Дори подвига на Левски и Ботев бледнее пред неговата саможертва да управлява нас българите.Вива Бойко.Вива ГЕРБ.
139
0
 
0
 
! Отговори
Pfff преди 14 години
"Казах" ?! абе *** ти за кои се мислиш бе .... ха... казах ... Аз казах : Казах да мълчи ! УМИРАЙТЕ В КОФИТЕ ОВЦЕ ! :)))) *** you and have a nice day !
138
0
 
0
 
! Отговори
Аман вече! преди 14 години
Тоя и запек като има, сигурно вика - Станишев е виновен. То бива, бива, ама това прилича на параноя. Но няма страшно, лечимо е - на 4-ти километър го чакат!
137
0
 
0
 
! Отговори
не пушач преди 14 години
От догодина никакви субсидий който иска да гледа тутун да си гледа и да си го продава на който иска .Да закрият и Булгартабак хич не ми пука вместо тутун да отглеждат фъстъци.
136
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Я вместо да философствате си направете труда да видите колко е печалбата на държавата само от акциза на цигарите.Ще видите че е след печалбата от горивата.Кой *** иска да ликвидира тоя доходоносен бизнес.Или удряме едно лееекичко рамо на контрабандата.нали знаете кой я движи нея -едни "бивши" приятели и колеги на Премиера
135
0
 
0
 
! Отговори
Dan до До Дан преди 14 години
От цигари не разбирам не ми и трябва , аз и от много други неща не разбирам, но когато цифрите говорят аз съм склонен да им вярвам! А за Позитано- който и да отиде да протестира няма да сбърка там е котилото на всичко лошо и вредно за България!
134
0
 
0
 
! Отговори
казах преди 14 години
Бойко да си ходи.Видехме,че за *** на каца не стаа.Казах ГЕРБ вън.Моля да влизат другите.Които и да а не мои са по-лоши от тез некъдърници.
133
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Разберете най-после че сивата икономика и крадливата ни власт няма да ни опраят положението. Порочния кръг на надлъгване между народните тарикати и управниците няма да ни доведе до висок стандарт.
132
0
 
0
 
! Отговори
2222 преди 14 години
АЗ КАТО ЗЕМЕДЕЛЕЦ НЕСЪМ ВИДЯЛ ПОЛЗА ОТ М З И Г САМО ЛЪЖАТ ХОРАТА ПОДАВАШ МОЛБА ЗА НЕЩО И ВЕДНАГА ТИ ОТГОВАРЯТ ТОВА НЕЕ ЗА ТЕБЕ А ЗА ГОЛЕМИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ >>>>ТОВА МИНИСТЕРСТВО ТРЯБВА ДАСЕ ЗАКРИЕ
131
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ами кво реват тогава нестига че от нашите данъци плащат на тия безделници в земеделското министерство ами сега и ще им правим социални подаръци - откъде да дойдат тия пари за помощи и субсидии. Се ми е на акъла че сичките тютюнопроизводители плащат данъци. аман от циреи и пиявици.
130
0
 
0
 
! Отговори
така е преди 14 години
Така е,като все избираме простаци.Вместо да бачкат ще мислят как да лъжат кой им е виновен.Некъдърници.

Спонсорирани публикации