Тютюнджии блокират границите с Гърция и Румъния

Премиерът: Провокацията е на БСП
27 яну 2010 14:28,
264

Тютюнджии готвят протести заради неизпълнените обещания от кабинета "Борисов", обяви в парламента лявата депутатка Корнелия Нинова.

По думите й над 20 хиляди души са готови да завардят границите ни с Румъния и Гърция, защото обещанията за 116 млн. лв. плащания не са изпълнени.

Премиерът Бойко Борисов контраатакува и обяви, че каквото е обещал, го е дал или ще им го даде до март-април, по-важното е, че протестите били инспирирани от БСП, каза той.

"Карат тютюнопроизводителите да не казват, че стоят зад тях, но виждате, че Корнелия Нинова знае неща, които аз не знам", опъна се премиерът.

Според него през миналите четири години от правителството са проспали времето, когато например Гърция си е извоювала 750 млн. на година за тютюнопроизводителите си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ДПС ЗАЩО НЕ ГИ ПОДГОТВИХА ДА ОТГЛЕЖДАТ БИЛКИ -НАЛИ ИМАШЕ ПРЕДПРИСЪЕДИНИТЕЛНИ ПАРИ ЗА ТЕЗИ РАЙОНИ.ЕС КАЗАХА ЧЕ ЗА ТЮТЮН ПАРИ НЯМА ДА ИМА И ДА СЕ ПРЕОРИЕНТИРАТ КЪМ ДРУГИ КУЛТУРИ
128
0
 
0
 
! Отговори
до 128 преди 14 години
А ти на кой мислиш че продават?
127
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тютюнопроизводителите да си продават продукцията в чужбина бе! кой ги спира - цял отворен пазар от 600 милиона потребители. да си правят 1 сдружение и да си търсят пазар.
126
0
 
0
 
! Отговори
Бойко от Банкя преди 14 години
Кой ми *** в гащите???
125
0
 
0
 
! Отговори
до 112 преди 14 години
Абе Вие нали ревахте до сега ,че Бойко искал да вдига акциза, значи Стонишев може Бойко не така ли? Или фактите не ви изнасят?
124
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 14 години
Ама някои хора четат статията като дявола-Евангелието. То е ясно, че тютюндиите са жертва на ДПС от години насам и че рано или късно ще избие. Обаче в случая, моля прочетете пак, пртестът ще е "заради неизпълнените обещания от кабинета "Борисов". Значи Боко в типичния си мутротиквен стил нещо се е изцепил, а сега (естествено), не го е направил, щото то като се обещава, трябва и малко да се мисли, дали и как ще може да се направи, а не зорът да е само да кажеш нещо, че да те харесват.
123
0
 
0
 
! Отговори
мз преди 14 години
по-важното е, че не си дал, каквото си обещал, а не от кого е инспириран протестът. Започнаха да лъсват празните обещания
122
0
 
0
 
! Отговори
ХАХАХА преди 14 години
Мен взе да ми писва все да се оправдават с този и оня, вече ще стане 1 година на власт, още друг им е виновен.Баси мошенниците и идотите са.
121
0
 
0
 
! Отговори
bash glaven prokuror преди 14 години
nai golemite banditi sa.. doganov,mestanov,ovcharcheto,rumen plevenskia,kurneliyata,kovachki, i gagauza deto sai malchi i ne se obajda za sega.
120
0
 
0
 
! Отговори
до анонимен преди 14 години
То пък един премиер.Все вълната му е виновна.
119
0
 
0
 
! Отговори
булгартабак преди 14 години
Направиха ме неконкурентноспособен, сега ще ме накарат да плащам повече за суровини, дигнаха ми акциза 100 пъти - тютюна мога вече да си го вра отзад - никой не го пуши. Не мога да изнасям - не съм конкурентноспособен а и отде толкоз акъл. И да се опитам няма да ми дадат. А в частни ръце ще се родя - обурудван, работещ на пълен капацитет, пръскащ се по шевовете от преизпълнение на плана за петилетката и ще напълня нечия гуша. Що е то ?
118
0
 
0
 
! Отговори
до 111 преди 14 години
Всички тук забравят, че само до преди няколко месеца Нинова беше в борда на Булгартабак.Няма как да не знае.Позорно е Боко да не знае. И да се изненадва като ....
117
0
 
0
 
! Отговори
До Дан преди 14 години
Не ги пращай пред Позитано ,защото голяма част от тях гласуваха за Бойко Борисов,за да им промени нещата към по-добро.А от цигари не разбираш защото от 1 кг тютюн се правят около 40 кутии ,а тютюна се изкупва около 4-5 лв
116
0
 
0
 
! Отговори
до kj преди 14 години
Не са притеснявай брато и на Бойко Борисов му пречат тез работи.
115
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
айде *** още не могат да преживеят, че не са на власт и се чудят как ПАК да съботират премиера
114
0
 
0
 
! Отговори
до Секси преди 14 години
Па ти си по-голема *** и от нея.
113
0
 
0
 
! Отговори
Тираджия преди 14 години
Не гръцката, турската най-добре ще е да блокират!
112
0
 
0
 
! Отговори
до Dan преди 14 години
Спри да пишеш за неща които не са ти ясни!Вдигнаха акциза.
111
0
 
0
 
! Отговори
агента преди 14 години
Е кво се праят от ГЕРБ на умерели лисици.Преди година използваха ченгетата да протестират срещу Станишев.Тогава Цветанов излезе при оня мазния Барека и пръв съобщи,че се очакват протести на полицаи.След седмица така и стана.Сега ББ се прай на ощипан,че Нинова знаела нещо което той не знаел.Ми немои да знаеш сичко бе Бойче не мои.Баааахти нарциса аз честно.***.
110
0
 
0
 
! Отговори
Хан Аспарух преди 14 години
Не ми е ясно защо трябва да има субсидиране на тютюнопроизводителите,след като се вземат повсеместни мерки за ограничаване на тютюнопушенето?Едно време Крум искал да ограничи пиенето и изкоренил лозята.Субсидирайте зърно- или картофопроизводители и тютюногледачите може и да намалеят.Сега,веднъж си продават реколтата за 4-5 лв.за кило,втори път искат по толкова субсидии.Шашкънска му работа!

Спонсорирани публикации