Много ми имат зъб, с Цветанов не си говорим!

Танов сезира прокуратурата заради разработка срещу сина му
Обновена: 26 яну 2011 19:17 | 26 яну 2011 19:15,
395
Много ми имат зъб, с Цветанов не си говорим!
Героите от СРС-тата показват близки отношения Снимка: Булфото

Разнобой в мненията между управляващи и опозиция предизвика изслушването на Ваньо Танов на закритото заседание на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред.

Повече от три часа шефът на Митниците обясняваше пред депутатите за СРС-гейт.
 

Според опозицията Танов потвърдил автентичността на записите, според  управляващите обаче не било съвсем така.

След продължителното изслушване шефът на Митниците не беше много словоохотлив пред журналисти.

Той обяви, че  ще подаде жалба в прокуратурата заради разработките срещу сина му.

Танов е говорил вече с главния прокурор по случая с подхвърлените в колата на сина му контрабандни цигари. Щял да подаде жалбата, "след като свърши "данданията" със СРС-тата".
 

На въпрос кой има зъб на Танов, той отговори, че е разбил интересите на много фирми и малко са тези, които му нямат зъб.

На въпрос защо министър Цветан Цветанов е подписал заповедта за назначаване на СРС-ата, Танов заяви: „Защото е имало разрешение от съда”.

А на въпрос ще лъснат ли СРС-та между него и Цветанов, митничар №1 отговори: „Не. Защото не си говорим помежду си”.

След края на изслушването депутати от БСП заявиха, че Танов е потвърдил автентичността на всички разговори, изнесени досега, включително тези с премиера Бойко Борисов. Единствено разговорът с Менда Стоянова не бил истински.

Според председателя на комисията  Анастас Анастасов от ГЕРБ обаче на заседанието директорът на агенция "Митници" е обяснил, че в изнесените в медиите записи категорично има вмешателство.

По думите му Танов бил казал, че голяма част от тези разговори не отговаряли на изказа на му, а разговорът с депутата Менда Стоянов бил фалшифициран.

Още по темата

„Изводът, който си направихме от разговора, е, че службите са  оказвали натиск върху Танов чрез разработки срещу сина му”, посочи Кирил Добрев от левицата.

„Близки на премиера са оказвали натиск на Танов да бъдат сменени заместниците му - Красимир
Николов и Антоний Странджев, допълни  и Петър Курумбашев.

Попитан  защо от левицата имат различна версия за казаното от Танов при изслушването, Анастас Анастасов заяви, че социалистите се опитвали да правят внушения.

Той потвърди обаче, че Танов е признал за "вероятни" опити за натиск да бъдат освободени двамата му заместници.

По време на изслушването шефът на митниците е отклонил питането редно ли е митничар да бъде назначаван затова, че играе добре футбол с премиера.

Следващата седмица вътрешната комисия ще изслуша и вътрешния министър Цветан Цветанов по казуса с телефонните записи, подслушването и ставащото в Агенция „Митници".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


395
Още по темата: Ваньо ТановСРС-гейт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
114 - Това му е от алкохола. За тези, които не знаят, Танов е алкохолик в напреднала фаза. Закусва с 200 грама сливова и едва след това започва да си пие като хората. Знаят го всички, които го познават отблизо. Беше си пиянде още преди 15 години, когато работехме заедно, пък сега вече ... ама то се вижда де, личи си му. Такива хора са удобни за манипулиране и лесно стават предатели. Защото са зависими.
109
15
 
1
 
! Отговори
bg.. преди 13 години
нема ли го Яне беее...да каже некоя лакърдия....а
108
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе вие гербавите нормални ли сте ,или просто сте платени клальори на управниците ,кьорави ли сте ,че не виждате по далеч от носа си , мен също лично не ме интересува какви ги е лющил бойко по телефона ,ама много по ме интересува какво става в страната ,а тя в е пълен колапс ,завчера са върнах от Лондон и виждам ,че храните тук са значително по скъпи оттам на фона на това ,че сме най-бедния народ в Европа ? ,защото некадърно ви правителсрвото .понеже ГЕРБ са смешни и корумпитани .
107
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо ми сложихте толкова минуси на пост-112, бе герберастчета. Това е истината. Вие ще довършите, това което е останало от България. Скоро ще останете само с подкрепящите ви, а те са шизофрениците от Атака и ***, които закриляте, защото ви продават контрабандните цигари по пазарите и гласуват за вас.
106
3
 
22
 
! Отговори
EXO преди 13 години
ЗНАЧИ ПРОБЛЕМА Е ДОСТА ДЪЛБОК ИМА САМО 10% МИСЛЕЩИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ ДРУГОТО Е *** И ***,ЧАЛГА,РАКИЯ ТУРСКИ СЕРИАЛИ,МАРИХУАНА.ТОВА НАСЕЛЕНИЕ Е ОПРОСТАЧЕНО,ГЛЕДА ПРОСТАШКИ ТОКШОУТА САМО ЕДИН МИСЛОВНО ОГРАНИЧЕН ЧОВЕК МОЖЕ ДА НАРЕЧЕ НЯКОГО КОМУНИСТ АКО НЕ ХАРЕСВА МАФИОТА БОРИСОВ,ЗАЩОТО ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ Е ЧИСТ КОМУНИСТ.И НА ПРОСТАЦИ ОТВРЪЩАЙ САМО С ОБИДИ ТО НЕ МОЖЕ ДА ТЕ РАЗБЕРЕ ТО РАБИРА САМО ОТ БОЙ И ОБИДА,ТОВА Е ПРИСЪЩО ЗА ЕДНО ЖИВОТНО В ТОВА ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИТЕ В НЕМИСЛЕЩИ ЖИВОТНИ
105
1
 
6
 
! Отговори
sever преди 13 години
tanov zashto se potish okolo ustata kogato govorish? generalite ne biva da se izpuskat
104
20
 
5
 
! Отговори
ДЪБЛИН преди 13 години
Зомбита,зомбита-стига сте ревали срещу Борисов ами се захващайте на работа и млъквайте-забравихте какво правеше Луканов,какво правеше Виденов,какво правеше Симеон,какво правеше Станишев и Доган-спрете,спрете-простотията ви и злобата ви вече от ушите ви прелива-да ви кажа ли истината-ревете много защото Бойко много ви обръща внимание и ви дава обяснения за всичко-толкова министър-председател е избран от НАРОДА,на който не му харесва има 3 възможности-Станишев,терминал 1 или терм.2.
103
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Комунистите не успяха да загробят България, но сборището от профафани, мутри и милиционери е на път да го стори.
102
13
 
3
 
! Отговори
bg.. преди 13 години
в този сайт е цялата дружина на позитано приятел....те са прости...простодушни комунисти
101
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лелел смех - 101 коментар беше +1 на -7, после някой реши че е с вулгарен език и осмива гербаджията и стана +9 na -1. НЕ ЧЕТЕТЕ ТУК МАНИПУЛИРАТ!
100
9
 
14
 
! Отговори
Спонги Деригербов преди 13 години
Странджа Дерикотев Василев , поне малко се засрами. Виждаш, че хората ти се смеят, а ти продължаваш. Отиди зад ъгъла, мушни един дюнер да се подкрепиш ако са ти платили заплатата. На излизане да не забравиш да се поклониш на портрета Му. На връщане мини през пазара и си купи китайски цигари без бандерол и ако не се задавиш с тях може да си пуснеш телевизора. Там непременно ще Го видиш отново.
99
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тука как манипулират с минуси нямате представа. За една секунда скокнаха минусите с 7 и 10 след като 5 минути нямаше и един. Да ви ... да ви... платена!
98
5
 
21
 
! Отговори
СеСеСеРЕ (СеРеСе) преди 13 години
Екипността на ГЕРБ:Танов и ЦВЕтанов НЕ СИ ГОВОРЯТ!
97
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе като не издъжате вече, да ви питам, кой ви би по главите да теглите 20-30 годишни заеми от стотици хиляди левове ( някои дори милиони) при положение че доходите ви са има-няма максимум 3% от заема дето сте се набутали ???? Ама ви беше добре когато ги харчехте нали ...Друго си е да си VIP, дори и със заем доживот....Сега не издържате ?!?! WTF is this?!?
96
2
 
20
 
! Отговори
логичен преди 13 години
Е...ако МВР не си говори с Митницата...как ще хванат нарушителите?
95
3
 
13
 
! Отговори
Русенец преди 13 години
Танов, хайде стига се правихме на света вода ненапита. Пък като започна за сина, дай да я докараме докрай. Колко от билбордовете в Русе са на сина ти ? А мониторите по частните автобуси ? Дай да си казваме нещата, а ?
94
5
 
24
 
! Отговори
СеСеСеРЕ (СеРеСе) преди 13 години
Всички митничари-инвалиди обичащи футбола трябва да бъдат ТРУДОУСТРОЕНИ на Терминал 2!
93
2
 
19
 
! Отговори
До 85 преди 13 години
"...новините Танов ... тоя човек се изразява като *** полуолигофрен "Ако на теб да ти заплашват сина със затвор по изфабрикувани обвинения, и ти ще започнеш да говориш като ПЪЛЕН ***! Колко *** Танов трябва да намеква,че не може да говори истината, защото ЦвъЦвъ ще вкара синът му в затвора , чрез подхвърляне на наркотици или контрабанда?Това само герберастите още не са го разбрали!
92
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз си искам президент от ГЕРБ, пък тия записчета ако искат да показват как Бойко ибе серГея а Гоцето точи триперна мъзга и гали ташаците му!
91
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кирил Добрев казал....Алоооо, непомня Бойко да са го хващали с 300 000$ кеш от контрабанда на границата !!!!!!Курумбашев казал...Алооо, непомня Бойко да е правил телефонни измами като Курумбашев..И още, и още..Ах как ревът крадците и дават мило и драго да свалят Бойко :)