Крал Чарлз III с тузарски имот в Ню Йорк

Комплексът "Billionaires' Row" има 60 резиденции
12 юли 2024 15:25, Инна Ангелова
11
Крал Чарлз III с тузарски имот в Ню Йорк
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Кралят на Великобритания Чарлз Трети се е сдобил с тузарски имот в сърцето на Манхатън. Монархът е купил последния наличен апартамент в милиардерски небостъргач в Ню Йорк, показва информация на Real Deal и Crain's, цитирана от New York Post.

Купувачът е записа като "Негово величество кралят на Канада, представляван от министъра на външните работи", е взел номер 11A - апартамент с три спални и 5 бани на 11-ия етаж на "Billionaires' Row”. Стойността на имота е 6,63 милиона долара, допълва “Труд”.

Сделката е направена през юни, според официалните регистри на града.

Луксът се разпростира на почти 350 квадратни метра с изглед към града и Сентрал парк. Има собствен басейн и сауна. Все още не е ясно дали кралят ще го използва и кой ще наследи имота след време. В нотариалния акт се споменава Канада, като очевидно придобила имота за нацията от Британската общност, но остават въпроси дали жилището ще принадлежи на самия британски крал. Робърт МакКъбинг, старши комисар по търговията в канадското консулство в Ню Йорк, е подписал акта от името на крал Чарлз, показват официални документи. От своя страна Бъкингамският дворец не е отговорил на исканията за повече информация.

Жилището започва с елегантно фоайе с каменни подове и странична тоалетна. От него се излиза в просторен хол с прилежаща трапезария. Отделната кухня разполага с мокър бар и е завършена с кварцови плотове "Cristallo Gold", персонализирани ръчно изработени шкафове и пълен набор от уреди "Gaggenau". Пространството до фоайето включва самостоятелна баня.

Основната ъглова спалня разполага с просторен дрешник и прозорци, облицована с бял италиански мрамор "Venato", медна вана и персонализирани бронзови тела. Двете допълнителни спални имат самостоятелни бани. Удобствата в сградата включват стаи за процедури, фитнес център с тераса, частна трапезария, пространство за кетъринг на главния готвач и салон за гости с тераса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: кралимотиЧарлз Трети
Още от Бизнес
Pepco подкрепя инициативата Better Cotton
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Horse Stopper преди 3 седмици
Терариум има ли партамента? Да може дъртия рептил да стопли за последно кръвчицата, че скоро ще ходи при баба си Ел-Лизард-Бърд?
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Докога ще ни занимавате със убиеца на Даяна ?
8
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Много важно! Нищо особено! Путин пък има тузарски бункери! Цели 5 броя, *** се, кравари!
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Голямо къпане ще падне.
6
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ех да можеше да се оборудва с подобни аксесоари и на оня свят, ама нейсе, даже дрехите си не може да отнесе там. Остават му само 2 години, през 2026 ще се спомине според известно пророчество.
5
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
там ще бъдат завечани кралските коп елета
4
2
 
4
 
! Отговори
ей! палавник! преди 3 седмици
:):) внимавай със самолета!
3
1
 
10
 
! Отговори
баба Мери преди 3 седмици
го остави най-накрая да се наживее :)
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И ?
1
5
 
9
 
! Отговори
Силно заинтригувАна преди 3 седмици
Е откъде толкоз пари уа?!