Заради бясна скорост: тежка катастрофа в подлеза на НДК

Автомобилът е излязъл от лентата за движение и е изхвърчал на трамвайната линия
28 апр 2009 22:07,
61
Заради бясна скорост: тежка катастрофа в подлеза на НДК
Снимка: БГНЕС

Във вторник вечерта стана тежка катастрофа в подлеза на НДК в София.

Сив "Фиат Пунто", очевидно движещ се с висока скорост, е излязъл от лентата за движение.

При излитането от пътя автомобилът е помел 4 от предпазните бетонни колчета, а след това е изхвърчал на трамвайната линия.

По първоначална информация шофьорът на лекия автомобил е откаран в "Пирогов" с леки наранявания.

На мястото на катастрофата са изпратени екипи на пожарната и на Бърза помощ, както и 4 полицейски патрулни коли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тоя добре че не е изтрепал хората по спирката!
39
0
 
0
 
! Отговори
осведомен преди 15 години
"Ако колчетата бяха по-здраво направени"най-вероятно новината щеше да изглежда така: "Заради бясна скорост: тежка катастрофа с Х жертви в подлеза на НДК"във Великобритания се произвеждат специално стълбове за осветление от мек материал така че при сблъсък да се огъват/строшават :)
38
0
 
0
 
! Отговори
stflicata преди 15 години
Ако колчетата бяха по-здраво направени, положението щеше да е друго. И ако всички провинили се шофьори отработваха, като строители за преоборудването на спирките с ИСТИНСКИ КОЛЦИ, анкерирани 60-80 см в земята идиотщините по пътя ще намалеят рязко ! Истината е , че тези сегашните колчета са една от многото ДАЛАВЕРИ в столицата. Огледайте се и вижте колко са "здрави" - навсякъде по София е пълно с декорация , за която са пропилени едни пари - ЯВНА ДАЛАВЕРА !
37
0
 
0
 
! Отговори
jmi4ko преди 15 години
бреййййй тоя фиат здрав като танк , кат гледам нищо му няма, ще взема да си купя и аз един такъв ...:):):)
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Сиво "Фиат Пунто", очевидно движещо се с висока скорост, е излязло от лентата за движение."Много е неучтиво да се гаргарите, през уличен жаргон, с новина за тежък пътен инцидент, в който има и пострадали хора.
35
0
 
0
 
! Отговори
EVKA преди 15 години
номер 34,напълно си прав!въпросът е принципен...а простотията не ходи по гората,нали така...АЛООО Варнаа(24) не се надувай като парена въшка,не знам дали наистина го е казал нито дали е велик и колко точно е велик,но изказването е леко просташко...
34
0
 
0
 
! Отговори
Селианец преди 15 години
Абе защо винаги обръщате темата на софия и провинция? Истината е, че и в Долно Нанагорнище има по-големи граждани от някои софиянци, както и в софия има по големи *** от някои селяни в Долно Нанагорнище. Няма значение кои от каде е, а как се държи с останалите и каква култура има. Защо винаги оправданието е, че шофьора е някой селянин, а не потърсим вината в себе си и не се опитаме да станем поне малко по добри, да спазваме поне едно ограничение повече, защото пострадалите от такива инциденти едва ли ги интересува шофьора откаде е. Замислете се малко и престанете с тези безмислени спорове кои откаде е!
33
0
 
0
 
! Отговори
laynovoz преди 15 години
това какъв номер има за псевдософианците, на които родителите отишли в София, и той вече е големият софиянец, много по-културен от всички други (т.е. тези, които не са С, СА, са селяни :D) бе, кво да ги правиш
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
kato se zapo4ne ot soff......ei, zlobni 6opi,postignahte si celta,razbrahme 4e ne gi iskate tezi koito se lajat da se izselvat v pomiinata vi iama-sofia,no v "provinciiata" ne iskame da vi vijdame i 4uvame.kaji mu 6op i ne go psuvai pove4e!!!!!!!!!!!!!!!
31
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
явно само в софия не спазвате правилата... Елата във Варна да видите какво означава спазване на правила. Никак даже не е рядко явлението да се спре на пешеходна пътека а хората които карат като луди са изключение. Може би е заради камерите които са по 20 на всяко кръстовище.. В софия нямате никаква култура нз как ви учат да карате изобщо.
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
туй ли е колата от катастрофата че то нищо и няма че дори и номера няма .Само полицая дет я оглежда се едно ще я купува.
29
0
 
0
 
! Отговори
/// преди 15 години
Кво общо има регистрацията на колата ? Човек се ражда селянин по душа а не се определя като такъв според номера, който има.
28
0
 
0
 
! Отговори
Изчезващ вид преди 15 години
Гнусен ***,първо,къде видя,че малоумникът е от провинцията?Второ,къде е казано,че само провинциалисти нарушават правилата на движение в Софийската джунгла.Ако приемем,че в България не се спазват тези правила,то в клоаката София това е най-изразено.Ако имаш проблем с пренаселването на ориенталския бордей София с провинциалисти...не си го изкарвай на бавноразвиващите "шофьори" по улиците...Тяхната култура на движение ти е най-малкия проблем!В помийната яма София,която многострадалният ни зомбиран народ все още смята за своя столица има наложени "правила"за движение,които ако не спазваш...жална ти майка!Няма предимство...няма светофари...няма колегиалност и джентълменство...има дебели бузи и грозни озлобени мутри...има непълнолетни хлапета,които поцял ден се возят с колите си/естествено тати киха/Какви правила...какви закони уе ееей...??????!!!Забравихте ли,че живеем в ***,а?
27
0
 
0
 
! Отговори
Svidetel преди 15 години
Пострадалите са две жени - шофьорката и друго моммиче, което е със смазан крак. Вероятно е стояла на спирката все пак.А шофьорката така се е засилила, че е смазала няколко от предпазните колонки, поставени пред спирката след предишния инцидент на същото място.
26
0
 
0
 
! Отговори
ivan преди 15 години
големи разбирачи станахте ..... софиянци били *** .... който дойде в софия веднага софианец се пише ... няма значение от къде си ако си *** то си е до живот
25
0
 
0
 
! Отговори
G. преди 15 години
Ей, като чуя софиянец и се изривам направо! Мама ви шопски ***! Все на село обиждате, а се не видите сами какви сте ***. До един!А иначе по темата - щом е Пунто и е карал като бесен, значи е от Перник. Там започнаха да сменят голфовете за пунтота.
24
0
 
0
 
! Отговори
Варна преди 15 години
Един велик човек е казал: "Всичко, което е далеч от морето, е провинция!" :-)
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
predpochitam da sum selianin, otkolkoto sofiiski drishlio !
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
pak pochna goliamoto delene na sofiiski grajdani i vsichki ostanali seliani ot provinciata.....ne e li po pravilno da se kaje -" Koga stana ***, koga ti pochernia gaza?" :-)
21
0
 
0
 
! Отговори
gost преди 15 години
Трамвай 6 върви без промяна на маршрута си в участъка пл."Македония" - Плувен комплекс "Спартак".Промяната е само за ТМ9.