От мъглата изплуваха още петима, говорили си с Красьо

Имената на магистратите бяха оповестени на заседанието на ВСС
5 ное 2009 12:04,
44
От мъглата изплуваха още петима, говорили си с Красьо
Снимка: БГНЕС

Още петима магистрати, които са били в контакт с плевенчанина Красимир Георгиев (Красьо Черничкия), бяха
оповестени на днешното заседание на Висшия съдебен съвет (ВСС).

Това са Николай Господинов, Румяна Ченалова, Димитър Кирилов, Даниел Минов и Иван Петров.

Още по темата

Имената им бяха съобщени от председателя на Етичната комисия към съвета Цони Цонев.

По думите му тези хора са били кандидати за ръководни постове в системата.

27-годишният Красимир Георгиев стана скандалноизвестен през юли тази година.

Тогава членът на ВСС Иван Колев го описа като "черничък човек с ланци", за когото има информация, че пазарува гласове в съвета.

Той обикалял с черно BMW с номер 8888 и разнасял офертите – 200 000 евро, за да уреди хора на постове в съдебната система.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
наблюдател преди 14 години
в-к уикенд се извини за невярната информация и за това , че са уронили авторитета на невинни магистрати. извинението и посипването на косите с пепел са неприемливи и ако имат професионално достойнство трябва да си подадат оставката!!!
43
0
 
0
 
! Отговори
кокондрел преди 14 години
За отбелязване е , че от "най - добрият град за живеене в България " няма магистрати, които да познават този плевенски младеж и да са си говорили с него....................................?????????
42
0
 
0
 
! Отговори
Dino преди 14 години
Бойко Борисов,не е длъжен сам да разследва кой къде и защо.Затова си има ресорни министерства.Искаме само,той да прояви желание случая да бъде разплетен до край.А ние ще следим и ще контролираме.Интернет-обществото,е сила,с която управляващите,тепърва ще трябва да се съобразяват,ако не искат да бъдат "изметени".
41
0
 
0
 
! Отговори
от вестник Уикенд преди 14 години
Илияна Цветкова- шеф РС Ботевград,Теодора Стоянова -шеф РС Свищов,,Пролетка Велкова-Окр.прокурор Видин,Ружа Големанова-шеф апелативна прокуратура Варна, Милен Славов-зам предс. Варненски окр.съд, Гроздан Илиев -съдия във върховен касационен съд,избран за шеф на наказателната колегия.
40
0
 
0
 
! Отговори
Ето ги всички от вес преди 14 години
Красимир Влахов-шеф Сф районен съд,Венета Марковска-зам. предс. ВАС,Марио Бобатинов-предс. търговска колегия ВКС,Галина Томова-зам.главен прокурор,Георги Чамбов-шеф апелативен съд Пловдив,Тихомир Петков-шеф Окр.съд.Търговище,Антоанета Монева-шеф Окр.съд Ловеч, Дора Чинева и Ангел Ангелов/подали оставка/,Аня Димова-шеф Апелативна прокуратура В.Търново,Емил Христов-шеф апелативна прокуратура Бургас,Пламен Найденов-шеф РС Несебър,Даниел Минов-шеф Окр.съд В.Търново,Маргарита Новакова-шеф РС Разград,
39
0
 
0
 
! Отговори
Въпросче преди 14 години
Има още........не са само тези. Защо са спестени някои имена? В списъкът във вестник "Уикенд" от петък 31.10 - 6.11.2009 фигурират 20 имена! Къде са другите 7 - питам аз? Или пак информационно затъмнение?
38
0
 
0
 
! Отговори
до 37 преди 14 години
... именно ... но за съжаление, повечето българи мразят да мислят
37
0
 
0
 
! Отговори
до 30 преди 14 години
Въх!*** тя нали Цецка беше баш герберът в Плевенско?
36
0
 
0
 
! Отговори
ДЪБЛИН преди 14 години
Работата е от ясна по ясна-цялата съдебна система е в лаината-видя го цял свят,сега остава да се замълчи,бурята да мине и Корумпестан да продължи по пътя на развито социалистическо общество.
35
0
 
0
 
! Отговори
до 33 преди 14 години
Работи се по въпроса. Лично е ангажиран Министър ЦЦ. Имайте малко търпение все пак.
34
0
 
0
 
! Отговори
до 30 преди 14 години
Не си прав, защото Бойко е всичко в момента в България - той коли, той беси. Да си спомняш някой някога да е имал 177% подкрепа и да е искал за Южен поток - 1000% гаранция. Няма такъв просто. Това го може единствено Бойко - мутрата от село Банкя.
33
0
 
0
 
! Отговори
Пешо Секирата преди 14 години
Време е Красю да катастрофира, или да го застигне съдбата на Доктора...
32
0
 
0
 
! Отговори
знаещ преди 14 години
Съдята погледна Красьо и попита дали го има в списъка. Красьо се замисли и въздъхна дълбоко.....(следва продължение)
31
0
 
0
 
! Отговори
Мешаница преди 14 години
Красьо е човекът, който осигури процентите на ГЕРБ в Плевен и Плевенско на последните избори. Познавам го лично. Той е такава ***, че не го интересува кой плаща - важното е кинти да падат. В това се заключава цялата му идеология. Не вярвам да го изправят на съд, защото наистина е много рисковано - и за предишните властимащи и за настоящите.
30
0
 
0
 
! Отговори
неразбиращ преди 14 години
Абе,никой не ми отговаря:за кого е събирал 200 000 евро този Красьо?
29
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдател №1 преди 14 години
Бойко да не е прокурор, та да разплита и разнищва! Каквото стане и хоп - защо Бойко не направи това, или онова... Чудно ми е друго - какви са тези от ВСС и къде им е достойнството, че да допуснат някакъв неграмотен *** да им влияе и да назначава и уволнява магистрати? Как са допуснали и са продали съвестта си!?!
28
0
 
0
 
! Отговори
Мимоза до 23 преди 14 години
Абе, може да има и прости, но не всички сме чак толкова...Красьо с ланците от Плевен!!! И за децата е ясно, че въпросният Красьо е просто "ПОДИЗПЪЛНИТЕЛ" на цялата тази програма! Е й?! Пазарувал гласове...и кога ще каже някой, кои са ДРУГИТЕ " УЧАСТНИЦИ В ПАЗАРА". Ако няма да разберем това, защо изобщо ни тормозят с тези "ОТКРИТИЯ"? Искаме приказката за Красьо от Плевен да има и КРАЙ! Писна ни!
27
0
 
0
 
! Отговори
коко преди 14 години
А говориш с Красьо,а маймун станеш.
26
0
 
0
 
! Отговори
до 24 преди 14 години
Не става, брат. Пазят го зорко и никак, ама никак няма да се учудя ако случайно този Красьо реши да си посегне на живота. Защото, я си представи че го изтъпанчат пред целокупния народ. Могат ли тези, които ще го изправят да са сигурни какво точно ще каже и дали няма да спомене и техните имена.
25
0
 
0
 
! Отговори
Стар кадия преди 14 години
Анджък де! :)Звъни ти един ден жисиема и някакъв ти казва : "Ей, шш, шта уреда, *** треа да си платиш". И ти, висш съдебен кадър, си лафиш с него 5, 10, 20...50 пъти!Срещаш се с него. Гледаш ....Красьо! С ланци! И - нищо! Толкова време. Почти половината висш магистратски ешелон в България. И полицаи тоже. Ни чули, ни видяли, ни разбрали. И естествено - си траяли. Ей тъй, без причина....Картинка! За балъци....