Екшън на "Тракия". Отвличане, стрелба, смърт

Отвлякоха турски шофьор, полицията уби похитител
14 дек 2009 06:52,
170
Екшън на "Тракия". Отвличане, стрелба, смърт
Снимка: Булфото

Един човек е загинал при жестока престрелка тази нощ между полицаи и маскирани, които отвлекли турски шофьор, съобщи БГНЕС.

Иницидентът е станал на магистрала "Тракия" около полунощ, а сигналът бил подаден от отвлечения турски шофьор.

При пристигането на полицаите престъпниците започнали да стрелят, полицията отвърнала на огъня и убила единия от нападателите.

Застреляният мъж бил с маска на лице и надписи "Полиция".

Той е 38-годишен, криминално проявен, с регистрации за притежаване на взривни вещества, незаконно оръжие и боеприпаси и на наркотици. Други трима от похитителите обаче успели да избягат.

В автомобила на грабителите “Опел” са намерени пистолет, две радиостанции и други полицейски атрибути. Извършват се огледи.

На мястото на инцидента пристигнаха министър Цветан Цветанов, главният секретар на МВР Калин Георгиев, прокурор Бойко Найденов. Действията по разследването продължават съвместно с прокуратурата.

По неофициална информация има ранени полицаи. Турският шофьор не е пострадал при стрелбата.

Кървавият инцидент се е разиграл между пътен възел "Вакарел" и Мухово на магистрала Тракия".

Разследващи твърдят, че става въпрос за престъпна група, която извършва магистрални грабежи и нападения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Една много добре свършена работа от полицията. Напоследък много ги критикувам, защото влизат в друг тип новини, но тук две мнения няма. Проблемът е, че прекалено малко стреля полицият. На българите, най-страхливото племе в света след ***, трябва да се прилагат по-американски методи и нивата на престъпност ще спаднат драстично.
29
0
 
0
 
! Отговори
Айде сводниците сега преди 14 години
сега искаме банда сводници писна ми да слушам за наркодилари, който иска да си купува. А сводниците карат момичетата да се чукат за пари и ако не искат ги бият. Незнам някой да е бил някой за да се надруса!
28
0
 
0
 
! Отговори
ND преди 14 години
"престъпна група, която извършва магистрални грабежи и нападения."таквиа имаше по мутренските години - средата на 90те ......значи отново в това време се връщаме..
27
0
 
0
 
! Отговори
следи преди 14 години
в този сняг бандитите оставят следи като зайчета. Няма как да не ги намерят-освен ако не могат да летят и така не оставят следи.
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
....с регисрации за притежаване на взривни вещества,незаконно оръжие и боеприпаси и на наркотици.....Тогава той какво прави на свобода?МВР не съди!Да,но нали съдят тези с 13-та и 14-та заплата.....Хората на Красьо Черния.
25
0
 
0
 
! Отговори
неанонимен преди 14 години
не разсъждавайте много, кой какво е направил- факт е още една доблестна постъпка на български полицаи!Вместо да кажете едно браво, аферим или там квото му идва на какъвто и да е език, пак лаете глупости и разсъждавате, докато си пиете сутрешното кафе, използвайте си мозъчните клетки за нещо по- качествено сутрин!!
24
0
 
0
 
! Отговори
Анти преди 14 години
Колкото и полицаи да пишат коментари и да цъкат плюсчета като *** увеличение на заплатите няма да има и така трябва да бъде. Те си изкарват достатъчно бакшиши...
23
0
 
0
 
! Отговори
slavi преди 14 години
a be zlika ............bai ganio si ti ei takiva kato teb deto obijdat rodinata ni sa za razstrel......instituciite sa edno darjavata savsem drugo ***.......na rijata ubieca ne go s1dqt spokoino ako tva ima6e pred vid policai osaden do sega nqma dori da e vinoven
22
0
 
0
 
! Отговори
неанонимен преди 14 години
"Около 12.30 часа тази нощ служителите на реда са предотвратили грабеж на турски гражданин, пътувал по магистралата с Ауди Q 5. Той бил спрян от автомобил със синя лампа. Нападателите му сложили белезници, отнели му пари и вещи и го изоставили в близост до Вакарел. Докато извършвали престъпното деяние, те били засечени от служители на ОДМВР-София. Грабителите открили огън с автоматично оръжие срещу полицаите. Нанесени са сериозни поражения на патрулен автомобил." ТОВА Е НОВИНАТА
21
0
 
0
 
! Отговори
zlika преди 14 години
Искрено се надявам полицая, който е убил *** да не влезе в затвора, но като знам какъв *** е байганландия... :-(\m///
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Събудете се вече ако бандитите са искали да убият полицайте нямало да имат проблем с оръжието с което са разполагали явно са искали просто да избягат не са никакви герой никой не е искал да ги убива
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не мисля, че МВР съди когото и да било, имаме си съд-уж де.
18
0
 
0
 
! Отговори
лов преди 14 години
Според мен ще ги хванат много лесно. Викат се кучета и ги пускат по следите им. Гората се отцепва и няма мърдане.
17
0
 
0
 
! Отговори
играта хвани-пусни преди 14 години
Ние ги хващаме-те(съдиите) ги пущат. Думите на Бойко Борисов отново сто процента истина и реалност!
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Добре ,че си признаваш грижа те е за колегите ами то ако нямаше престъпници нямаше да има нужда и от полиция затова ви се плаща да пазите не да четете вестници нямаме армия защото няма война тука е като полицейски форум само ченгета
15
0
 
0
 
! Отговори
БРАВО преди 14 години
ЕВАЛА, един мъртав ***. Браво на МВР. Ето това чакаме, а не да ни съдят децата, че пушат марихуана.
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А Заплатите. Да видим какво ще кажат някои.
13
0
 
0
 
! Отговори
Галина преди 14 години
Браво на полицаите! Но нека някой ми каже, как вързания за дърво турски шофьор се е обадил на полицията за въоръжения грабеж?
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да бе да те с калашници полицията с пистолети и няма жертви бил съм в казармата стрелял съм с калашник няма начин някои с пистолет да те победи освен ако не искаш ти самия да не пострада някой
11
0
 
0
 
! Отговори
ИВО преди 14 години
БРАВО НА ПОЛИЦАЙТЕ НЕКА ДА ИЗБИВАТ ТИЯ ГАНГСТЕРИ И ВАНДАЛИ ,МОЖЕ БИ СИ ЗАСЛУЖИХА ВЕЧЕ УВЕЛИЧЕНИЕ В СЕКТОРА