Екшън на "Тракия". Отвличане, стрелба, смърт

Отвлякоха турски шофьор, полицията уби похитител
14 дек 2009 06:52,
170
Екшън на "Тракия". Отвличане, стрелба, смърт
Снимка: Булфото

Един човек е загинал при жестока престрелка тази нощ между полицаи и маскирани, които отвлекли турски шофьор, съобщи БГНЕС.

Иницидентът е станал на магистрала "Тракия" около полунощ, а сигналът бил подаден от отвлечения турски шофьор.

При пристигането на полицаите престъпниците започнали да стрелят, полицията отвърнала на огъня и убила единия от нападателите.

Застреляният мъж бил с маска на лице и надписи "Полиция".

Той е 38-годишен, криминално проявен, с регистрации за притежаване на взривни вещества, незаконно оръжие и боеприпаси и на наркотици. Други трима от похитителите обаче успели да избягат.

В автомобила на грабителите “Опел” са намерени пистолет, две радиостанции и други полицейски атрибути. Извършват се огледи.

На мястото на инцидента пристигнаха министър Цветан Цветанов, главният секретар на МВР Калин Георгиев, прокурор Бойко Найденов. Действията по разследването продължават съвместно с прокуратурата.

По неофициална информация има ранени полицаи. Турският шофьор не е пострадал при стрелбата.

Кървавият инцидент се е разиграл между пътен възел "Вакарел" и Мухово на магистрала Тракия".

Разследващи твърдят, че става въпрос за престъпна група, която извършва магистрални грабежи и нападения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
Мишо преди 14 години
Е, като всичките отпадъци са толкова известни на полицията, интересно какво правят толкова години на свобода. Няма ли затвори за тях. Тука ще приютяваме някакъв пич от Гуантанамо, който не и осъден, а пък у нас ... НЕ МИ СЕ ГОВОРИ ... СРАМ!
49
0
 
0
 
! Отговори
БОГ преди 14 години
ДА ЖИВЕЕ ДРОГАТА - СМЪРТ ЗА КРАДЦИТЕ И СВОДНИЦИТЕ
48
0
 
0
 
! Отговори
. преди 14 години
а сега да видим тези ченгета дали ще могат да открият другите двама ? Май ще излязат колеги ? Полицейски далавери. Другия път турчина да минава през Гърция, не ли е чел никъде какво е в България ?
47
0
 
0
 
! Отговори
БРАВО преди 14 години
40А АЗ ИСКАМ ДЪЩЕРЯ ТИ ДА Я БАРНЕ НЯКОЙ СВОДНИК ДА ВИДЯ КАКВО ЩЕ ЗАПЕЕШ
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много си *** бее , такива като теб бащите им на *** е трябвало да ги изхвърлят !!
45
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 14 години
Добре дошли в България - държавата на мутрите и мафията! Вече си имаме и Премиер.
44
0
 
0
 
! Отговори
Питанчо преди 14 години
Сега на тия тримата (двамата вече) ще им препишат всички отвличания, които станаха ...Апропо - защо полицията в България убива, а не залавя престъпниците ?! Може би, защото , ако са живи, могат да разкажат много неща за колеги на полицаи и властимащите ...
43
0
 
0
 
! Отговори
zzz преди 14 години
"Той е 38-годишен, криминално проявен, с регистрации за притежаване на взривни вещества, незаконно оръжие и боеприпаси и на наркотици." HHAHAHAHAAHAHAHAH
42
0
 
0
 
! Отговори
853211 преди 14 години
А бе тези дебели, *** милиционери / вижте другите теми!/ що не оставят пичовете да си грабят турските *** по магистралите ами тръгнали да гърмят по готините момчета?!
41
0
 
0
 
! Отговори
focus-news.bg преди 14 години
Полицията издирва избягалият при престрелката нападател, който е въоръжен с автомат, каза Цветан Цветанов.Всички полицаи, които днес участваха, те бяха в готовност и в акция от последните няколко месеца, от това, което сме създали като организация на работа. НА ПРЕСТРЕЛКА С АВТОМАТИ С ПИСТОЛЕТ ЛИ СЕ ОТИВА БЕ ЦЕЦООО , *** СИ КАТО *** - ИМА РАНЕНИ ПОЛИЦАИ ЗАЩО НЕ СИ ПРИЗНАЕТЕ ?! ДОБРЕ ЧЕ НЯМА НЯКОЙ УМРЯЛ..
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Азпък искам да осъдят и децата ти, щом пушат марихуана.
39
0
 
0
 
! Отговори
nqkoi si преди 14 години
e kak taka.shofioryt podal otvlechen pyk podal signal,pyk policaite pristignali,che te dokato pristignat te shtqha pohititelite prez tova vreme da si ograbqt shofiora che nqkoi dr.raboti da pravqt s nego.ami policaite sa bili nablizo shtoto veroqtno sa gi sledili ama pak ne sa reagirali adekvatno za da se stigne do prestrelka mi dobre pone che sa bili po tochni ot pohititelite i ne sa zastrelqli nqkoi ot policaite ami sa ubili pohititel.
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ПОНЕДЕЛНИК СУТРИН *** НЕ РАБОТЯТ ЛИ, ЧЕ ПРЕСНИТЕ НОВИНИ СЕ ПИШАТ В ГРАФА КОМЕНТАРИ ОТ НАРОДА?!
37
0
 
0
 
! Отговори
оБЕСЕН преди 14 години
И СЕГА СЪДИИТЕ ЩЕ НАДУПЯТ ПОЛИЦАЯ КОЙТО Е ЗАСТРЕЛЯЛ ТОЗИ ***, А ЗАЛОВЕНИТЕ ПО-КЪСНО СЪУЧАСТНИЦИ ЩЕ ПУСНАТ НА СВОБОДА - НАЛИ ЗАТОВА ВЗЕМАТ 13 И 14 ЗАПЛАТА ЗА ДОБРЕ СВЪРШЕНА РАБОТА !
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Димитър Митрев - Богородеца от магистралната банда на "Крокодилите" беше убит близо до Вакарел. В това време обраха 2 млн. лв от "Фантастико". Откраднат е оборотът от уикенда на софийските магазини от веригата, който по неофициални данни е около 2 млн. лв.
35
0
 
0
 
! Отговори
121 преди 14 години
Скандалният вратар Николай Михайлов бил гонен от пътна полиция в Холандия, след като прочуфал край автопатрул с 200 километра в час. Новината съобщват Делник БГ и 24 х 7 Родопи - 24rodopi.com
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"с регистрации за притежаване на взривни вещества, незаконно оръжие и боеприпаси и на наркотици" - КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ОЗНАЧАВА ТОВА? Утре да не прочета за някой, който е с регистрация за 34 убийства, 56 изнасилвания и трафик на 2.1 тона хероин!! Народен съд за българския съд! 90% от съдии и прокурори трябва в затвора да станат като чалгарските фльорци на спонсора им Красьо.
33
0
 
0
 
! Отговори
SI преди 14 години
няма сигнал, полицията е следила групата - "крокодилите" или нещо подобно... тука обаче идва въпеоса "защо след като са били следени и както се каза по ТВ, се е знаело с какви оръжия разполагат престъпниците, все пак са могли да избягат?" не че обвинямав някого, напротив добра работа и добре, че са застреляли единия, че съда не се знае какво ще направи, ама все пак ако знаеш пред какво се изправяш защо не си подготвен според очакванията?!
32
0
 
0
 
! Отговори
Дедо преди 14 години
Направи си *** вместо да драскаш по форумите, *** нещастен!
31
0
 
0
 
! Отговори
slomer преди 14 години
KAM REDAKTORITE, molq napi6ete kakvo se e slu4ilo s Berluskoni, ta taq otka4alka mu e razbil ustata. Please