Синът ни не е пияница, не е!

Родителите на Даниел се съмняват в данните на хасковската полиция
Обновена: 26 апр 2011 07:00 | 25 апр 2011 22:02,
621
Синът ни не е пияница, не е!
Днес в Симеоновград бяха погребани Яница Бойчева, Гошо Георгиев, Евгени Грозев и Красимир Марков. Снимка: БТА

„Синът ни не е пияница, както се опитват да го изкарат всички”. Това заявиха пред Dnes.bg родителите на Даниел Георгиев – 23-годишният младеж, убил две момичета и четири момчета с чужд автомобил в Симеоновград.

Те се съмняват в данните на хасковската полиция, според които синът им е седнал зад волана с 1,3 промила алкохол в кръвта.

Майката и бащата на момчето пристигнаха в късния следобед в Университетската болница „Свети Георги” в Пловдив видимо притеснени.

„В шок сме”, заяви през сълзи майката на Даниел. 

„Изказваме искрените си съболезнования на близките на загиналите, нищо не можем да кажем повече, оставете ни на мира”, бяха думите на бащата.

Още по темата
24 апр 2011 18:18
502
Двамата се поинтересуваха за състоянието на сина им. Лекарите обясниха, че Даниел продължава да е в кома и казаха, че жизнените му функции се поддържат изкуствено.

„Все още има опасност за живота на момчето”, бяха думите на дежурния лекар. След като чуха това и разбраха, че няма да бъдат допуснати вътре в отделението, двамата родители напуснаха спешния сектор.

От прокуратурата коментираха, че ако бъде доказана вината на шофьора, седнал пиян зад волана, той може да получи до 12 години затвор. 

„До 100 хиляди лева могат да получат родителите на загиналите младежи”, коментираха от Асоциацията на загиналите и пострадали при катастрофи. Кръвнината трябва да бъде присъдена от съда.

Междувременно стана ясно, че Окръжната прокуратура в Хасково е повдигнала обвинение срещу Живко Желев (19 г.) от Симеоновград, предоставил колата на баща си на Даниел Георгиев.

Той ще отговоря за това, че е предоставил автомобила на шофьор, употребил алкохол, като с това е причинена смърт, съобщи прокурорът в Окръжната прокуратура Павел Жеков.

Днес в Симеоновград бяха погребани Яница Бойчева, Гошо Георгиев, Евгени Грозев и Красимир Марков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


621
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
283
0
 
27
 
! Отговори
crus преди 13 години
лично смятам че младите джигити докато не им се забрани първите 2-3 години да карат коли до 60 коня ..нищо няма да се промени ...и както всяко лято започва лекинко черната серия с тежки катастрофи .. за съжаление скоро ще четем за *** с 200 изхвърчали от пътя и всякакви безумия .... почти всеки ден се наслаждавам на *** каращи из квартала ми с поне 100...малки тесни улички на които често си играят деца ... и като му кажеш по-полека джигита се дърви ...*** само шутове заслужават
282
1
 
3
 
! Отговори
lewskar преди 13 години
Сега е намалена на 9 с облекчен режим /събота и неделя в къщи/през седмицата работи 2гработа=3г затвор,точно след 4г ше излезе защото се смята и задържането под стража ,и домашният арест.С две думи горко за жертвите и техните близки ,а за убийците ще чакам "някой"друг да ги накаже ,защото по НПК е невъзможно да стане.За това признавам правото на вендета,и да съм сбъркал карам на ред,ако е един ок лесно ако са няколко карам на ред
281
1
 
18
 
! Отговори
Пънкс преди 13 години
Добре бе..писна ми от ***, които излезли с таратайката и люкат да не се минат. Под ***, познавам и коренни жители на града, който се хвалят как можели да изментят дрегера...Какво, ама какво ви пречи като излезнете да се въздържите от пиене?И аз обичам биричката, ама като съм с кола - на сок или минерална вода, ако ще пия - с градския транспорт после!А не тръгнал да маневрира с таралясника в малките улички..аман!Трябва на всеки употребил алкохол зад волана да се отнеме книжката вовеки
280
0
 
5
 
! Отговори
lewskar преди 13 години
Присъдата на перничанката Живка Боянова, която след употреба на алкохол, шофирайки с 2,4 промила в кръвта, уби трима младежи, е потвърдена от висшите съдебни инстанции и влиза в сила. Това съобщиха от Пернишкия окръжен съд. Боянова е осъдена на 12 години лишаване от свобода. Тя ще изтърпи наказанието в затворническо общежитие от открит тип при първоначален общ режим.На 18 юни 2007 г. на вътрешноградската магистрала в Перник шофираният от Боянова Фолксваген Голф прелита над мантинелата със скорост 120 км/ч. и отрязва купето на Мерцедес, в който пътуват млади хора. На място загиват капитанът на футболния отбор "Металург" Светослав Йонев и 19-годишните студентки София Русева и Александра Ненова. По случайност в колата оцелява приятелят им Марио Милчев. Първоначално Боянова бе осъдена на 14 години лишаване от свобода. При обжалване на наказанието пред Софийския апелативен съд делото бе върнато за ново разглеждане, защото на извършителката била отказана съкратена съдебна процедура. При второто гледане на делото Живка Боянова получи 12-годишна ефективна присъда. Близките на загиналите не са предявили граждански искове към извършителката
279
12
 
7
 
! Отговори
crus преди 13 години
ооооф ...пак повтарям ...никъде не отричам вината на тоя *** шофера и приятелчето дето му е дал ключовете ....и последно скороста е 100... тая вектра ако се движи със 160 ....някак си ми е трудно да си го представя...но винаги има изключения....и продължавам да се учудвам защо не търсите вина и в общината?да разбирам че кратерите по пътя са нещо съвсем в реда на нещата???през въпросния кратер ако мине кола със скорост 50 км дали няма и тя да полети ?не ги оправдавам тия ...разсъждавам .
278
1
 
4
 
! Отговори
VVV преди 13 години
Моля се и се надявам, след този трагичен случай повече шофьори и дори пешеходците да станат по отговорни и разсъди, и да пазят взаимно живота си !!!
277
3
 
16
 
! Отговори
до 447 преди 13 години
Този убиец е карал с несъобразена скорост. В населено място сигурно със 160. Толкова. Пълна лудост. Ако спукаш гума, изкривиш джанта, счупиш носач е друго, но да събориш бетонов стълб... и да убиеш шест деца и още две в тежко състояние, пиян,.. не дупките, не държавата...човек без грам мозък и разум, може да направи това. Този, който е дал ключа от "Вектрата" е солидарно отговорен и трябва да понесе наказанието.
276
4
 
5
 
! Отговори
crus преди 13 години
446 ....според твоята логика ...нямаме нужда от държава ...защото според твоята логика държавата няма никаква отговорност ..... и между другото никъде не го оправдавам тоя джигит ... *** ти си лай ... странно ми е защо изключваш общината(държавата от виновните)??? интересно като счупиш джанта или спукаш гума или си разбиеш окачването в някои кратер на себе си ли се сърдиш?и себе си ли обвиняваш ?
275
3
 
29
 
! Отговори
VVV преди 13 години
до 439 ---> карай ти с 160 км. в час по разбит път убий някой мой роднина и аз няма да те съдя теб а общината. Е заради такива като тебе сме на това положение. Все търсите вина в държавата а държавата сме НИЕ !!! Той е нарушил всякакви закони и само ТОЙ е виновен, никой друг
274
5
 
1
 
! Отговори
смешна работа преди 13 години
6 млади деца си заминаха а шофьора ако оцелее ще му дадът 12 година.....
273
1
 
13
 
! Отговори
crus преди 13 години
432 Сандо ...миналата седмица маневрирайки успях да пропадна с задна лява гума в шахта без капак ...успях да си спукам задната броня .... действието се развива на безлюдно кръстовище до сградата на Хюндай срещу Арената в Младост ... консултацията с адвокат доведе само до псувни по адрес на държавата ...ако само бяхме бяла държава ...
272
0
 
9
 
! Отговори
:( преди 13 години
ТОЙ ОБЕЩАВА ПОВЕЧЕ ДА НЕ ПИЕ
271
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
437Полуграмотни ли??Неее,100% НЕГРАМОТНИ първосигнални сельовци.Преди 1989 трябваше да имаш поне основно образование(което в моментапо знания се равнява на СРЕДНО)!!Правете сметка как некакъв льольо щеше да вземе книжка.....НИКОГА!Ама сега селяците разпродадоха нивите и пристигнаха у ГРАДО.И първата и работа е да си купят по един дарак.Да му сложат един МЕГА АУСПУХ и ръчка докато изкъртят некое дРъВо.Ето това е реалността.Селянина с колелото.
270
5
 
4
 
! Отговори
Призив преди 13 години
Айде сега всички които са се застъпили за шофьора да се застъпят и за пияните убиици на пенсионер за 6 лв. в другата тема.Ама не нали?Май състраданието ви е пристрастно. Бих казал.
269
5
 
2
 
! Отговори
crus преди 13 години
430...защо изключваш общината от виновните ????Общината е представителя на държавата в даденото населено място т.е. това е обществената институция която се грижи за района...или според теб пътната инфраструктура е самоподържаща се ??? освен че шофера е *** ...както и приятелчето му ...
268
1
 
7
 
! Отговори
Азъ преди 13 години
Бог да прости убитите и оцелелите!Защото ние няма да простим на никого от оцелелите
267
1
 
9
 
! Отговори
jaja-jeje преди 13 години
Като гледам и полу грамотни хора получават книжки, пък ние сме седнали да се чудим защо има толкова ПТП-та...
266
2
 
15
 
! Отговори
Векил преди 13 години
Въобще младите хора ги гони страхотна самонадеяност. Мислят, че от всичко разбират, че всичко могат, а то съвсем не е така. Животът и опитът са силата на един човек. Не съм съгласен с 12 години затвор. Значи човешкият живот струва 2 години затвор, така ли? ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА, АКО ОЦЕЛЕЕ. МЛАДИТЕ ТРЯБВА ДА СА ОТГОВОРНИ.
265
1
 
16
 
! Отговори
crus преди 13 години
интересно наблюдение: в белите държави пиянството при извършено престъпление е утежняващо обстоятелство ..при нас по статистика е облекчаващо и оправдателно ...и тва ако не е кретения ......
264
3
 
23
 
! Отговори
Говедарин преди 13 години
Синът ни не е пияница, не е!************************Не е пияница, УБИЕЦ е...