Второ зверско убийство изплува след трупа в "Надежда"

Задържаха млад мъж, ликвидирал двама познати, заели му пари
Обновена: 29 сеп 2011 17:53 | 29 сеп 2011 17:53,
141
Второ зверско убийство изплува след трупа в "Надежда"
Снимка: Архив, МВР

Бруталното убийство на млад мъж, разкрито преди ден в София, отведе столичните криминалисти до втори труп.

Както по-рано съобщихме, вчера полицията откри тялото на обявен за изчезнал млад мъж в дома на негов познат, който дължал пари на жертвата. Разследващите се натъкнали на ужасяваща гледка – чували, пълни с разчленените останки на 28-годишния Емил, стана ясно на брифинг в СДВР.

Задържан за убийството е 28-годишният Владимир Бошнаков, който дължал пари на Емил и затова си уговорили среща. Младият мъж обаче имал притеснения и уведомил приятелката си, че е отишъл до дома на Владимир в кв. „Надежда“.

Владимир Бошнаков е извикан за разпит веднага след като момичето подало сигнал, че не може да се свърже с приятеля си. Бошнаков обаче отговарял вяло на въпросите и подвеждал полицаите, което ги усъмнило и последвал обискът в жилището му.

Още по темата

Полицаите направили връзка и между Владимир и изчезването на още един мъж – 27-годишния Явор, който е обявен за издирване на 15 септември. По време на разследването полицаите разпитвали Владимир, тъй като бил близък приятел на младия мъж.

След намирането на убития Емил днес Бошнаков е завел криминалистите до местност на около 50 километра от София. Там са открити силно обгорели останки. Установено е, че те са от тялото на един човек, но към момента не е ясно дали това е 27-годишният Явор. Това ще стане ясно от назначената експертиза.

По време на разпитите Владимир Бошнаков е признал за убийствата на двамата мъже. Задържан е за 72 часа.

Разследващите днес описаха убиеца като интелигентен, умен и пресметлив. По думите им те са имали изключително труден контакт с него.

В основата на двете убийства най-вероятно стои финансов мотив – Бошнаков е взимал пари назаем и от Емил, и от Явор. Разследващите коментират, че във фирмата, в която е работел мъжът, почти не е имало хора, които да не са му давали заеми.

В момента задържаният Владимир е безработен. Той не е криминално проявен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
10
 
0
 
! Отговори
АЗ СЪМ МАНГАСАР ДОЛЕ преди 12 години
ЕЙ МНОГО ДА НЕ ЛАЕТЕ БЪЛГАРИ ЧЕ ДА НЕ СКОЧИМЕ НИЕ *** ЧЕ ШЕ ВИ СЕ Е.Е МАЙКАТА
54
7
 
1
 
! Отговори
АЗ СЪМ МАНГАСАР ДОЛЕ преди 12 години
КАК ИСКАМ ДА ПРЕДИЕМ НЕКОЙ БУЛГАРИСТАНЕЦ И ДА НАЕБ.. ЖЕНА МУ.И ПОСЛЕ ДА МУ ВЗЕМЕМ ПАРИТЕ
53
2
 
5
 
! Отговори
хахаха преди 12 години
ДО#44,абе я кажи на колко си години,работиш ли????Сигурно живееш при мама и тате още,.я да те попитам как така 99% от Българите работят за по 400-500лв на месец а харчат по няколко хиляди????***!
52
2
 
2
 
! Отговори
ВВ преди 12 години
АРЕ *** КАЖЕТЕ КАКВИ ПРОТЕСТИ ТРЯБВА ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНИЯ УБИЕЦ?
51
5
 
6
 
! Отговори
Стефан преди 12 години
Г-д Дон, казали сте го просто и ясно, за ***. Искам само да добавя,че им плащаме и да се гаврат с нас Българите т.е да убиват да изнасилват и да ни крадат. Затова трябва Българина да продължи с протестите докато им се отнемат всички привелегий, и закона да важи и за тях. Как може полицията да я страх да влиза в гетото. Тогава направо с танковете и подред.
50
6
 
2
 
! Отговори
АЗ СЪМ МАНГАСАР ДОЛЕ преди 12 години
ХАХАХААХАХАХ.ТАКА ВИ СЕ ПАДА БУЛГАРИ.ЧЕ ЛЕЖИМ НА ВАШ ГРЪБ ЦЕЛ ЖИВОТ А ВИЕ ОДЕТЕ И БАЧКАЙТЕ ДА ВИ ДОЙДЕ АКЪЛА.КАТО СТЕ *** ЧЕ БАЧКАТЕ АЗ НЕ СЪМ И ЧЕ ЛЕЖИМ НА ВАШ ГРЪБ.И АКО МНОГ ЗНАЕТЕ ДА ЛАЕТЕ И БОЙ ЧЕ ЯДЕТЕ
49
1
 
4
 
! Отговори
Бай Иван преди 12 години
Ей за това трябва да се върне смъртното наказание! Не някви правозащитни организации да разправят, ще не било хуманно!
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
После четеш НПК и разбираш. Бих ти отговорил и без да го четеш ако смениш вулгарно използвания в твоя случай ник нейм "образован"...
47
5
 
7
 
! Отговори
хахаха преди 12 години
Дон,за това че баба ти взема такава пенсия не са виновни ***,а тези които откраднаха парите събирани от данъци (включително и на ***)през миналите 45 годни,сегашните пенсионери се издържатот данъците на работещите,.капиш???Убеден съм че не разбираш иначе нямаше да пишеш глупости,.!!!!!
46
2
 
0
 
! Отговори
ВВ преди 12 години
ГОВОРЯ ЗА ПРОТЕСТИТЕ.
45
2
 
1
 
! Отговори
obrazovan преди 12 години
По време на разпитите Владимир Бошнаков е признал за убийствата на двамата мъже. Задържан е за 72 часа. i posle kakvo? novi jertvi li da tursi?
44
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В случая с "цар" Киро проблемът НЕ Е етнически. Проблемът е, че един човек е над закона, а вече си позволи дори да го демонстрира и чрез предумлишено убийство. По стечение на обстоятелствата е ром.В този случай тук има един човек убил двама и стигнал до разследване, по-нататък и съд и санкция.НЕ МОГАТ да се сравняват двата случая - първият случай е ПРОТЕСТ СРЕЩУ ЛИПСА НА ПРАВОВА ДЪРЖАВА.Под тази статия са коментирали или много глупави или манипулиращи хора.
43
6
 
10
 
! Отговори
ВВ преди 12 години
МНОГО *** СЕ СЪБРАХТЕ ВЪВ ФОРУМА БЕ!
42
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 34 ЗАЩО ДА НЕ СРАВНЯВАМЕ??БРУТАЛНО УБИЙСТВО,ПРИ КОЕТО СА СИ ОТИШЛИ ДВА МЛАДИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТА НА БЪЛГАРСКИ МОМЧЕТА!ИЛИ ЗА ТЕБ ИМА "ПРАВИЛНИ" УБИЙЦИ(ОТ ТРАГЕДИЯТА КОЯТО СА ПРИЧИНИЛИ МОГАТ ДА СЕ ЧЕРПЯТ ПОЛИТ-ДИВИДЕНТИ),И НЕПРАВИЛНИ(ЗА ТЯХ ДА МЪЛЧИМ),А?
41
8
 
16
 
! Отговори
дон преди 12 години
Абе мухльовци,вие не разбрахте ли за какво са тия протести?Убийството на детето просто беше последната капка,която напълни чашата на търпението.Протеста е само и един,против ***!НЕМОЖЕ АЗ ДА ИМ ИЗДЪРЖАМ ДЕЦАТА,ДОКАТО БАБА МИ Е С ПЕНСИЯ 170 ЛЕВА,*** ДА ВЗИМА ДЕТСКИ И СОЦИАЛНИ 500-600 ЛВ,КОЛКОТО Е ЗАПЛАТАТА НА ЕДНА МЕДИЦИНСКА СЕСТРА ИЛИ УЧИТЕЛКА!!!На вас толкова ли ви е готино да си плащате всеки месец данъците и парите да отиват за "братята " РОМ,а роднините ви да мизерстват ?!!
40
4
 
7
 
! Отговори
PR преди 12 години
takiva ste vie bulgarite zverove ubici dolni neshtastni mizernici i posle *** vi bili vinovni davigo natapkat qkata *** a taka izbivaite se samostoqtelno neshtastni zverove
39
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ех само ако беше ***.......вече щеше да има тълпи от протести ама на..нали е българин...на кой му пука :)
38
2
 
10
 
! Отговори
ЗА 34 преди 12 години
И ЗАЩО ДА НЕ СРАВНЯВАМЕ? ИМАМЕ ДВЕ УБИЙСТВА,А КИРО УБИ ЕДИН. ЩО? ИМА НЯКАКВА РАЗЛИКА ЛИ КОЙ Е ИЗВЪРШИЛ УБИЙСТВОТО? ИМА "ДОБРИ" УБИЙСТВА И ЛОШИ УБИЙСТВА ТАКА ЛИ? ТИ ДА НЯМАШ И ТИ ИЗВЪРШЕНО УБИЙСТВО,ЧЕ СКАЧАШ КАТО УЖИЛЕН? И ОБИЖДАШ?МАЙ ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА!
37
2
 
6
 
! Отговори
hahahahah преди 12 години
*** си ти,лошото е че сте лесно манипулиращо се стадо,вие сте ***!!!Само да попитам колко от хората се осигуряват на реалната си заплата,колко тарикати има които крадът ток от комшиите си,колко тарикати прибират ОГРОМНИ СУМИ от неплатени данъци????????Убеден съм,че и ти не работиш !!!!!!!!!И казарма даже не си ходил!!!Даже и един бой не си изял през животът си,.и именно в това е проблемът!
36
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само да попитам:Ще има ли "спонтанни" протести от възбудени и настървени агитки пред дома на този брутален двоен убиец?Отговора го знаете,нали?И знаете коя е причината да няма никаква реакция!