Пиян шофьор уби млад мъж на главен път Е-79

Инцидентът е станал близо до разклона за Рилския манастир
Обновена: 12 фев 2012 13:09 | 12 фев 2012 13:07, Елка Василева
76
Пиян шофьор уби млад мъж на главен път Е-79
Снимка: архив, Булфото

Мъж на 35 години от Благоевград е загинал тази нощ при пътно-транспортно произшествие на главен път Е- 79, в близост до разклона за Рилски манастир, съобщиха от полицията.

Починалият е блъснат шофьор от Видин, управлявал с 0,83 промила алкохол в издишания въздух.

Преди произшествието загиналият тръгнал за гориво до близката бензиностанция и при връщането му към автомобила бил блъснат от 26-годишният водач, посочиха още от полицията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
17
 
6
 
! Отговори
я преди 12 години
ей като почнете...някой бил ли е там да знае какво е станало...то да ти свърши бензина трябва или да си ***,или колата да ти е супер занемарена и да се е спукало нещо и да е изтекъл.тоест все си за бой.отделно може и да се е прибирал от едното седло до другото и да се е надявал да му стигне бензина,и да е решил да изпие парите вместо да зареди.не се знае и блъснатия може да е бил пиян и да е ходил по средата без жилетка в тъмното.не че другия е невинен,но пак *** селска история.
31
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пияниците са много по вредни и опасни от пушачите.
30
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бог да прости починалия, а убиеца-пияница ще скрючи с прокуратурата споразумение и съда ще го усъди условно. Крайно време е, да се променят Н.К. и Н.П.К. така, че да защитават пострадалите от престъпления, а не престъпниците. Защо Закона позволява на шофьор, който е пил и убил човек да сключва споразумение с Прокуратурата, след като вината му е лесно доказуема? Докога ще чакаме от депутатите да направят закон за измама с недвижим имот? До кого престъпниците ще имат права, а пострадалите не? Срам
29
2
 
10
 
! Отговори
ВЕСО ДО 36 преди 12 години
Вникакъв случай това не са една/две бири.А щом си е позволил да управлява пиян и което е още по-лошо да убие човек-трябва да бъде съден и да понесе сериозно наказание.Ако всеки започне да пие и да убива-какво правим.
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В средновековието хората за кражба или убийство са ги бесели по площадите пред всички. Това е било и наказание и превенция. Днес когато пиян шофьор убие пешеходец наказанието в повечето случау е условна присъда. Това не е нито наказание нито превенция!
27
0
 
25
 
! Отговори
... преди 12 години
Статията се състои точно от три изречения, но на мен нещо не ми е ясно в крайна сметка кой е употребил алкохол. Може би аз, или пък авторът на статията?
26
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе в никакъв случай не защитавам виновника, но айде да бъдем сериозни - 0.83 промила означава една-две изпити бири. сто процента има друг фактор или причина за инцидента... я повреда, я износени гуми, я невнимание ...
25
0
 
32
 
! Отговори
съда преди 12 години
Все още има хора които се движат като пешеходци по е-79, и то не по банкета, а по пътното платно при това в тъмната част на денонощието.Многократно съм изтръпвал ,като видя силуета на движещ се пешеходец от покровнишкия мост посока Струмско по самата разделителна мантинела,да не говорим за тези които пресичат четирите ленти за движение.Няма кой да ги спре,нито близки, нито полиция, а после кой е виновен?Не защитавам употребилите алкохол ,но не мога да съм на страната на безразсъдните пешеходци
24
0
 
28
 
! Отговори
Иво преди 12 години
Абе вие тая статия толкова неясно сте я написали все едно сте я превеждали с google от китайски, абе ти който пишеш тези статии, да не си някой ***?
23
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво ми давате минуси? Факта си е факт. По принцип аз никога не пия и не карам, но има хора за които малко алкохол не е проблем. Има и хора, които и без алкохол си карат зле и могат да те утрепят. Дори съм чувал за много успешни хирурзи, които удрят по едно преди операция.
22
24
 
2
 
! Отговори
До 11 преди 12 години
Аз пък имах един приятел, който на 10 бири караше много добре, дори успя да избяга на ченгетата. Алкохола действа много индивидуално.
21
2
 
5
 
! Отговори
21 преди 12 години
ако се окаже, че жертвата е бил без светлоотразителна жилетка, със сигурност ще му се размине само с условна...Не мога да цитирам наизуст закона, ама май в тази ситуация и под 1.2 промила, ако няма предишни провинения, май могат само условна да му дадат. Освен ако не докажат, че нарочно го е сгазил...Много *** закон е това и незнам защо упорито не го променят. Когато грешката е на шофьора, независимо дали е заради лошо състояние на колата или алкохол,това си е непредумишлено убийство отвсякъде
20
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Едно и също си говорим всеки път за пияните шофьори, ама резултат - ядец. От друга страна, българите ако не бяхме такива мизерници да цепим стотинката, на горкия човек нямаше да му свърши горивото насред път и щеше още да си е жив:( А и в тази сутуация 0.83 промила едва ли са били единствения фактор за катастрофата. Бих заложил и на неизправен автомобил + износени гуми.
19
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На мой познат бащаму(мир на праха му) през 70 или 80 г. работеше като шофьор на камион(Краз). При ПТП причини смъртта на жена. Осъдиха го на 15 г., от които излежа ефективно 10-12. А сега присъдата е условна без значение бр.загинали, алкохол и т.н.Е....ти правосъдието.
18
0
 
30
 
! Отговори
патил преди 12 години
Само крути мерки оправят положението. Демокрация с маймуни не се прави.
17
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само конфискация на МПС-то на пияни шофьори и съзтезатели с превишена скорост може да реши проблема. Караш пиян, ок, няма проблеми, но хванат ли те, казваш сбогом на колата или камиона и си готов. Друг път ще караш ли пиян?
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боже,колко мъка има на този свят!
15
0
 
25
 
! Отговори
... преди 12 години
*** защо аз никога не карам пил а някой могат да карат и да газят и да се измъкват безнаказано :X незнам какво е наказанието за подобно престъпление но трябва да е поне 7-10 години минимума без право на условни и такива други неща
14
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И сега съда; и сега прокуратурата; и сега полицията; и сега...................... не е ли време да се замислим върху собствените си действия и тези на близки, познати и приятели вместо да търси ме институция която да ни контролира бе ***?!?!?!?Няма ме морал, а търсим самоконтрол. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КАК бе ***.
13
0
 
19
 
! Отговори
ined преди 12 години
За да не бъдат после "наказвани" само с условна присъда, пияните убийци на пътя трябва да се линчуват на место преди да е дошла полицията.