18-годишен блъсна пешеходец в Пловдив

Пострадалият е с комоцио, травми и разкъсно-контузни рани по главата
15 апр 2012 19:00,
67
18-годишен блъсна пешеходец в Пловдив
Шофьорът имал книжка от скоро. Снимка: архив Булфото

18-годишен шофьор блъсна пешеходец в пловдивския район “Тракия”.

Младежът имал шофьорска книжка от скоро.

Пешеходецът пресичал кръстовището на булевард "Освобождение” и улица "Шипка” и бил пометен от младия водач.

Младежът загубил контрол над автомобила и се забил в уличен стълб.

“Шофьорът не е употребил алкохол, а причината за инцидента е загубата на контрол над колата”, категорични са от полицията.

“Пострадалият мъж е приет в болница с комоцио, травми и разкъсно-контузни рани по главата.”, съобщиха за Dnes.bg от лечебното заведение.

Шофьорът е без наранявания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
9
 
4
 
! Отговори
izvod преди 12 години
obshto vzeto za BG-to peshehodeca e ***, meta se kat div kon ili kat kamila edvam mesti, narochno za da drazni. i kat nekoi gi kachi na kapaka vikat olele maiko, utepaha me!!i dvete strani trebva da se suobraziavat inache losho. Nai-dobre e peshedocite da vnimavat. kvo ot tova, che e imal predimstvo i e u grobishtata.trebva da se misli ama tva e truden proces sled kato im naduha shsushonite na peshehodcvite, che sa VINAGI pravi.a ne e taka,.da presichat samo na sfetofarite!!! A te vse burzat
35
0
 
5
 
! Отговори
Пламен преди 12 години
Проблема е доста наболял и не помагат колите които спират непосредствено до пешеходна пътека. Така че се замислете следващия път кога спирате около пешеходна пътека.
34
3
 
17
 
! Отговори
38 преди 12 години
Моли се на Господ,да не не не ти изскочи човек на пътя и ти да нямаш възможност да спреш!!!И с 20 км/ч да караш когато изскочи дете, което стои на метър встрани от теб на тротоара е невъзможно да реагираш!Дори с тази невероятна скорост колата изминава около 5 м/сек, а докато реагираш ще си изминал още толкова и ще си сгазил човека!Само много глупав човек може да си въобразява, че е безгрешен!
33
0
 
2
 
! Отговори
до 37 с корекция преди 12 години
В жилищни райони, комплекси, квартали и междублокови пространства максималната скоротс е 20 КМ + едно голямо + използването на клаксон е забранено и наказуемо по закон на улицата, да не говорим за квартал, където хората живеят, помислете за други следващия път, когато сте спрели с ГОЛФА пред входа да вземете я булка я колега пияч за другите и не свирете
32
3
 
7
 
! Отговори
за 35 преди 12 години
Напуснал съм Б-я много преди да паднат границите,беше по времето на стъпването на Костов във власта и с виза,а не съм казал никъде,че си от Делиорманът,просто цивилизованоста ти е делиорманска. Разбирането за пеш.пътеки ви определят и умственото съдържание.Много правилно сме охарактеризирани като варварско племе,ние живеещите на Запад го разбираме това,но вие никога няма да можете да го разберете колко е истинско това определение.
31
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе вие сте много зле всичките които спорите за предимство. Ако ви излезне някое дете на пътя пред колата(на мен ми е се е случвало), какво? Да го блъсна и ако случайно е оцеляло да му се накарам че ми е отнело предимството ли? В населено място и особено ако има хора по тротоарите отстрани трябва да караш с такава скорост че да можеш да спреш буквално за няколко метра. На котките и кучетата даже спирам. И на тях им е единствен живота както и на нас, и те имат право на живот колкото нас.
30
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма ситуация на пътя даваща предимство на МПС-то пред пешеходеца. Затова в града се кара с 50, а в жилищни райони и с 30
29
7
 
5
 
! Отговори
до qwer преди 12 години
qwer,Защо просто не си останеш там от където пишеш?Според теб едва ли не ние не сме излизали от селото си, така ли?Добре че отвориха границите, за да могат такива като теб после да говорят и пишат наставнически как е там на Запад, колко хубаво било, а ние тука колко сме били далеч от истината и колко дълбоко в ...За протокола само ще спомена, че не съм от Делиормана ако имаш в предвид геогравското му местоположение. :)))))))
28
2
 
11
 
! Отговори
qwer до 29 преди 12 години
На теб изглежда цивилизацията ти е Делиорманът ?Знаеш ли,че колите спират тук преди пешеходецът да е стъпил на пътеката,знаеш ли,че ако му изкоча изведнъж на пътеката и той току до мен спре ще ми се извинява 10 мин,че е нарушил правилата за движение,не можеш и да знаеш,че в градът където живея пред всяка пътека има"легнал полицай"както го наричате в Б-я за да се защити още повече пешеходецът.Много сте далече от цивилизацията,не я разбирате,а и нямате и наченки да я схванете.А това за съда го заб
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ммммм... блъснат пешеходец! - Храна за лешоядите от медиите!!!...
26
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тъй като пишете за пешеходните пътеки искам да ви споделя,че пешеходеца има предимство само, ако е стъпил на бялото.
25
2
 
3
 
! Отговори
до 30 преди 12 години
30,дай по-полека с квалификациите за начало.После като се поуспокоиш звънни 1-2 телефона на някой дето разбира за да го попиташ дали съм прав. Ако все пак не вярваш и на него - попитай Гугле с абривиатурите ЗДвП както и ППЗДвП. Идея си нямаш колко неща ще научиш. ;-)Относно дали съм за проверовъчен или за отнемане на свидетелството ми за правоуправление - в прав текст ще ти кажа: не си компетентния орган за да решаваш това!Недей да си такъв хейтър, а слез на земята !
24
4
 
5
 
! Отговори
до 27 преди 12 години
Ти си голям бе, от кога си водач на МПС ? е такива като теб сте за затворът преди да нарушите правилниците. Тези пътеки да не би да са по магистралите,че не можеш да спреш или реагираш бе ***. От сега си за акт и проверовъчен.
23
4
 
4
 
! Отговори
do 26 преди 12 години
qwer, сигурно си забелязал и как пресичат пешеходците на Запад и каква отговорност и култура на движението имат. Същото разбира се се отнася и за водачите на автомобили там, както и за контрола упражняван от съответните органи...Сигурно си забелязал и че водача може да съди пешеходеца, че по негова вина е станало ПТП, но това е друга тема... Примера ти е меко казано неуместен...
22
5
 
6
 
! Отговори
до пешеходеца N20 преди 12 години
...Искам тук да попитам знаещите, на прекъсната пешеходна пътека кой е с предимство ,пешеходеца или автомобила ? Говоря за тия дето са на квадратчета...Отговор: Водача е длъжен да ти даде предимство, но не и във случаите когато не може да спре по безопасен начин т.е. ако му изкочиш на 5 метра от колата и той дори да е намалил с готовност да спре, как мислиш -дали ще може? Въпроса ми е риторичен и кореспондира с някои физични закони...Значи ли това,че трябва да караме с 10-15 км/ч по пътеките?
21
7
 
15
 
! Отговори
qwer преди 12 години
елате и бутнете пешеходец тук на Запад,да видиме после какво ще ви се случи *** скапани. Да видиме дали ще питате пешеходната пътека каква била ? За какво е пътека за пешеходци със знаци преди нея бе,предупреждаващи,че наближавате место което е без предимство за автомобили и други МПС. В Б-я никога няма да се научите да бъдете цивилизовани и отговорни на пътя докато проявявате животинско разбиране за пешеходните пътеки и не само за тях.
20
10
 
10
 
! Отговори
Фукалото на Мухо преди 12 години
Обзалагам се, че пешеходеца е пресичал по най-дългия диагонал и в разрез с всички правила и норми за пресичане. Случва ми се поне по 10 пъти дневно и се каня, следващия ***-пешеходец да му навра главата в ***. Бактън от еднозначно и еднопосочно тълкуване на законите!
19
4
 
15
 
! Отговори
галена-курвата преди 12 години
Е така е като 18-годишните си мислят само че техните тестиси впечатляват тъпите чалгарки
18
1
 
1
 
! Отговори
ivo преди 12 години
kvi naru6eniq be mamavi mrasna prosto si kazvam mnenieto 4e ste oligofreni tva ste vie ne mi se sardete
17
3
 
3
 
! Отговори
Пешеходец преди 12 години
Искам тук да попитам знаещите, на прекъсната пешеходна пътека кой е с предимство ,пешеходеца или автомобила ? Говоря за тия дето са на квадратчета.