Пребиха съдия от Софийски градски съд

Мариян Марков гледаше дело срещу Александър Томов
Обновена: 9 ное 2012 14:37 | 9 ное 2012 14:36,
131
Пребиха съдия от Софийски градски съд
Снимка: архив Булфото

Съдия Мариян Марков от Софийски градски съд е бил нападнат тази сутрин, съобщиха от пресцентъра на съда. Магистратът е бил откаран в болница и е хоспитализиран. Животът на Марков е извън опасност.

Полицията работи по случая.

Софийски градски съд осъжда безпрецедентното нападение над съдия Марков, както и над всеки друг български гражданин, станал жертва на престъпление.

Мариян Марков е гледал няколко знакови дела. През август той пусна под гаранция Николай Русинов-Чеци. Чеци е подсъдим за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина. Марков отсъди той да излезе от ареста срещу 15 000 лева. По-късно решението беше отменено.

Марков гледаше и едно от делата срещу бившия директор на “Кремиковци” и експрезидент на ЦСКА Александър Томов. Магистратът му даде 9 години затвор за присвояване в особено големи размери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
1
 
14
 
! Отговори
GRAZDANIN преди 11 години
GRAZDANSKO OBSHTESTVO V DEISTVIE ! ! !
88
14
 
12
 
! Отговори
народен гняв преди 11 години
До Политик-Бизнесмен Не си от Герб,прзира ти червената гнусна и долна смрад. Ти *** ***-комунистически, единственно като член на червената болшевишка *** можеше да излезеш от *** и да си повярваш че нещо зависи от теб.Всички от твойта *** пасмина лазехте и лижехте гъзовете на червените които идваха на проверки в прованса от София.Предлагахте им дори жените си и дъщерите за да имате шанс да се махнете от село.Дори и сега следвате този опит долни червени гадове.
87
4
 
28
 
! Отговори
Zeitgeist преди 11 години
Орден "Стара планина" за побойниците и доживотна пенсия!!!
86
1
 
22
 
! Отговори
полицай преди 11 години
Е сега ни се разказа играта. Тия като почнат да ги бият и палят вилите купени с държавни заплати ще ни се отвори много работа.
85
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Взел паричките, а после забравил да свършил работа.Е кво следва,а ами бой!
84
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя съдия може да го е пребил и близък на някой педофил, който е вкарал в затвора. Откъде знаете за какво е бит, че го осъдихте?
83
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само така ,каква хубава новина!!!Само бой и обезобразени трупове на продажни съдии!!!!
82
3
 
10
 
! Отговори
deadman преди 11 години
Като започнем да се избиваме по улиците, коментиращите тука ще умрат от кеф, защото ще се надпреварват да пишат "*** народ-слаба държава". Така е, но с какво вашите коментари променят положението?
81
1
 
31
 
! Отговори
Наско преди 11 години
Като чета писаното тук се учудвам как одобряваме побой над съдия,явно ситуацията в страната е много лоша ,но разбирам хората на тях им писна от тази корумпирана и престъпна съдебна система която позволи и позволява една шепа бандити да граби страната.
80
3
 
23
 
! Отговори
доволен преди 11 години
Чудесно,ето това вече е добра новина.Всеки ден да има такива и то повече. Съдии,прокурори и най вече адвокати трябва да имат адски страх че всеки един момент може да ги стигне народния гняв.Само така ще има истинско правосъдие а не купено под масата.Публична тайна е че който си плати достатъчно добре на магистратите винаги е невинен. Примери с родните съдилища и купени магистрати колкото искаш. Рано или късно на някой недоволен му писва и ето го резултата.Дано има повече такива новини.
79
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много малко са го били, той заслужава много повече!
78
3
 
16
 
! Отговори
124 преди 11 години
да ги пукнат от бой всичките там,ама редовен данак да им дават !!1 продажници !!!
77
2
 
16
 
! Отговори
анджела преди 11 години
Убийци и крадци ограбили народа и почернили стотици семейства ходят свободни момичета изнасилени и убити другари а те пребили един *** Освен че студена люта зима иде и ще става все по люта и студена ще кажа че не се търпи вече тоя *** студ бе 24 г студ мракобесие и миризма на *** *** грендели и *** скунксове-влачат черни пелерини,парцали правят се на недосегаеми Винкелите бензина и нафтата поскъпнаха не може да строим и караме коли вече значи остава да се греем на топло
76
2
 
15
 
! Отговори
гаранция преди 11 години
Пребил го е някой който той е пуснал под гаранция,за благодорност!
75
2
 
15
 
! Отговори
любов народна преди 11 години
като прочетох статията разбрах че малко са го били щом е пуснат от болницата
74
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябват ни Крумовите закони а не съдии!
73
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поздравления за извършителя! Всеки ден да има по една такава добра новина!
72
2
 
4
 
! Отговори
Няма избор преди 11 години
Пусне ли престъпника го пребиват,вкара ли го на топло го убиват,тъй че човека е избрал по малкото зло.
71
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво ,това е най хубавата новина от доста време .Дано да го боли дълго време .Ако хан Крум беше жив сите адвокате и съдии
70
2
 
17
 
! Отговори
кредо преди 11 години
Много е лошо,че хората в БГ не уважават институциите. Но това е повод същите тези институции да се замислят. Съдиите трябва да бъдат най-честните и достойни хора на обществото ни. Но когато излизат факти за разни съмнителни сделки и отношения и подобни неща,това удря доверието и респекта.Може в нищо друго да не вярват хората, но вярата в правосъдието е основополагаща за демократичното общество. Иначе никой не печели! Това наистина спъва много нашето развитие.