Пребиха съдия от Софийски градски съд

Мариян Марков гледаше дело срещу Александър Томов
Обновена: 9 ное 2012 14:37 | 9 ное 2012 14:36,
131
Пребиха съдия от Софийски градски съд
Снимка: архив Булфото

Съдия Мариян Марков от Софийски градски съд е бил нападнат тази сутрин, съобщиха от пресцентъра на съда. Магистратът е бил откаран в болница и е хоспитализиран. Животът на Марков е извън опасност.

Полицията работи по случая.

Софийски градски съд осъжда безпрецедентното нападение над съдия Марков, както и над всеки друг български гражданин, станал жертва на престъпление.

Мариян Марков е гледал няколко знакови дела. През август той пусна под гаранция Николай Русинов-Чеци. Чеци е подсъдим за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина. Марков отсъди той да излезе от ареста срещу 15 000 лева. По-късно решението беше отменено.

Марков гледаше и едно от делата срещу бившия директор на “Кремиковци” и експрезидент на ЦСКА Александър Томов. Магистратът му даде 9 години затвор за присвояване в особено големи размери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
4
 
8
 
! Отговори
адвокат до 48 преди 11 години
не е работа на съда да окошари големите престъпници, защото те работят за МВР и не могат да бъдат окошарени, не и без позволението на МВР. съдът съди въз основа на нещата които му се внасят, в повечето случаи. Естествено и в съда има по някое безобразие, но не може да се сравнява по ниво на мерзост с полицията и администрацията. А защо не пребият/утрепят някое висше ченге? кой ви храни децата с дрога? кой ви нахлува в дома посред нощ с качулки и щитове? кой ви зима по 50 лева за светлини? а?
48
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
DAI BOZE POVECHE PREBITI SADII !!!
47
3
 
18
 
! Отговори
Диляна преди 11 години
Незная що за съдия е? Но ако е, както съдиите и прокурорите от Мездра и Враца - Ужас,ужас!Хора разберете, че е време не да будим полицаиите и да обсъждаме съдебната власт а да се вдигнем! Тези личности в по-голямата част са по-големи престъпници от истинските престъпници!!! И се смятат, че са надзаконни и, че са недосегаеми! Но това им го насади -кой??? Съдии и прокурори те гонят и обиждат, като последен *** а ти ако го обидиш - в пандиза си! За това на бунт срещу тези изедници!!!На бунт
46
3
 
3
 
! Отговори
до 52 преди 11 години
Факта,че слушаш тоя говори красноречиво за лявата ти ориентация.Аз говоря и споря с мъже,не с госпожици!
45
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е те това е правосъдие! Следващият път като влезе в съдебната зала ще внимава от кого взима подкупи! Само така, бой, и да си вършат работата по-добре съдиите.
44
2
 
10
 
! Отговори
адвокат преди 11 години
кво не харесвате на съдебната система във връзка с топлофикация? съдът масово отхвърля исковете на топлофикация и на Чез. аз и мои колеги съдиме чез за всяка надписана фактура и печелим делата, съдът е единствената институция на която разчитате против произвола на всички *** с каквато и да е власт в БГ - полиция, митници, данъчни, инспектори по какво ли не, правителство, администрация, монополисти и пр. ***. Иначе ако ги няма съдиите какво правите бе? един митинг не направихте мишоци!
43
1
 
8
 
! Отговори
До 49 преди 11 години
Не,ти си чалгар. Този текст не си го е измислил той,а е текст от песен на Георги Христов.Ама ти как да знаеш като от чалга ти пищят ушите,та чак и акъл даваш!
42
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До до 42ami iztrii mi postinga togava...ama iska6 da go iztrie6, ne za6toto e na latinica, a za6toto ne ti iznasq. dqdo ti sigyrno e bil nadziratel v belene...i ti si kato nego
41
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всеки ден по един или два въоръжени грабежа на магазини,банки,чейндж бюра,пребити старци,жилищни обири,сега почват и съдии и полицаи.След 89г мутрите безчинстваха,а заедно с тях и крадците и дребните престъпници.Беше време разделно.Безвластие и терор.Сега при управлението на диктатора Борисов престъпниците пак се събудиха.Мутрите изпуснаха контрола върху престъпниците.И докато ри глав сека Борисов се стреляха само мутрите,сега при премиера Борисов нападат мирни граждани.
40
4
 
3
 
! Отговори
до 44 преди 11 години
Члгар е на баща ти детето.Те родителите ти са разбрали ква грешка си *** много късна.Аре бегай да пасеш свинете.
39
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До адвокатpitat horata, za6toto znaqt, 4e i mai4inoto si mlqko 6te prodadete...q kaji golemite prestupnici oko6arihte li gi a?!
38
4
 
6
 
! Отговори
до 42 преди 11 години
Първо се научи да пишеш на кирилица,неграмотнико.После ще си правя труда да ти чета простотиите и да те нахраня едно хубаво.Отдавна съм радетел на това,постовете писани на латиница да бъдат трити,а пишещите баннати.
37
3
 
15
 
! Отговори
СЕЛСКО КАРАТЕ преди 11 години
БОЙ В ГЛАВАТА ДА НЕ КУЦА !!
36
2
 
7
 
! Отговори
До 41 преди 11 години
Колко си *** - това е песен на Георги Христов бе чалгар!
35
3
 
5
 
! Отговори
до Див Петел преди 11 години
По-скоро ще ти отива ник "***-петел".
34
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До баси народаa 4e takiva kato valio toploto, staviiski, dogan , maslarova, emel etem, myrgina sa opravdani kak 6te go komentira6?! a sudqt naroda, 4e ne moje da se otkaje ot yslyga, koqto neiska - toplofikaciq ?!mai ti trqbva da si svali6 konskite kapaci i da se ogleda6
33
4
 
7
 
! Отговори
до 33 преди 11 години
Такъв тъпизам не бях чел.***,дано не си изкарваш хляба като поет,че ще умреш от глад:)))
32
1
 
9
 
! Отговори
юрист преди 11 години
Предлагам съюза на съдиите да излезе с декларация. Цветанов да не се бърка в работата на съдебната система. Те знаят кой и защо го е бил и сами ще се оправят.
31
3
 
21
 
! Отговори
55 преди 11 години
версиите са 2 -- или са му дали пари и не е свършил работа или не е искал парите...
30
12
 
15
 
! Отговори
баси народа преди 11 години
Нищо хубаво не го чака този народ основан от хора,които се радват на това,че е нападнат магистрат,полицай или някой друг представител на силово ведомство!А сега ми напишете 1 милион минуса,ама знайте,че си оставате все същите баламурници.