Украйна пролива кръв за европейските ценности

Татяна Станева: Ситуацията там е умора
Обновена: 2 юли 2024 20:56 | 2 юли 2024 20:50, Анисия Иванова
265
Украйна пролива кръв за европейските ценности
Снимка: Bulgaria ON AIR

Украйна поема своя път към Европейския съюз заедно с Молдова. Новината е от световен мащаб и в последните дни често е коментирана. В същото време обаче по нищо не личи да идва краят на военния конфликт в региона.

"Ако мога да опиша ситуацията в Украйна с една дума, тя ще е умора. Това се чувства и при войниците, и при цивилното население. Не може три години да пребиваваш в едно и също информационно поле, да те е страх три години. Не може просто да пребиваваш винаги в бомбоубежищата, не може да имаш оптимистично настроение като преди", коментира журналистът, режисьор и сценарист Татяна Станева в студиото на предаването "Директно".

"Започнахме най-накрая да разбираме какво наистина става при нас. Първите дни с паниката имаше много въодушевена вяра, че победата ще е бърза. Всички бяха наясно, че ние сме правите, ние сме в несправедлива война, но като започнахме да разбираме, че на никого не му пука за нас... Да, има някаква грижа, без европейската и западната помощ нямаше да се справим. Оръжие ще дадат, финанси ще дадат, но никой няма да върне нашите хора, които загинаха и проляха кръв за европейските ценности", заяви Станева.

Гледайте целия разговор във видеото на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от Русия
Русия използва Калининград, за да прекъсва сателитите на ЕС
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
2
 
29
 
! Отговори
емо преди 4 дни
за никакви европейски ценности не пролива кръв Украйна, а за бандеровските ценнности и затова една от целите на военната операция е унищожаването на фашистките ценности, изповядани от украинският националистически елит, което рано или късно ще стане.
175
38
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 4 дни
Русия е агресор. Ние българите сме европейци, не подкрепяме Русия
174
23
 
2
 
! Отговори
Хайл Путин преди 4 дни
Копейки. България за колко копейки ще я продадете ?
173
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
По време на война политиците дават оръжие и боеприпаси, богатите дават пари и храна, а бедните дават... децата си..Когато тази война свърши политиците вземат оръжието и боеприпасите и ги насочват към друга война, богатите увеличават цените на храните, като увеличават богатството си, а бедните търсят.... гробовете на децата си. За какво и за кого умират украинците?
172
2
 
8
 
! Отговори
Справедливата преди 4 дни
До 162 Да на Бай Тошо наистина мина времето,според твоята логика дойде времето на неадекватен бай памперс деменция и наркомана зеленчука,голяма тройка сте
171
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Разбрахте ли сега ??? Накрая ще излезем ние виновни, че помагахме и им под*ъзувахме, че страдахме и ние заради тях...!
170
4
 
23
 
! Отговори
Ами като са будали преди 4 дни
Да проливат кръв! Изборът си е на украинците. Вместо да провесят зельоното шмъркалче на някое дърво, което е и вече нелигитимно като президент, те продължават да умират за чужди интереси.
169
1
 
4
 
! Отговори
Справедливата преди 4 дни
До 165 Да те питам от къде си изровил тази статистика,сигурно когато приемаш дрога нали?
168
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
и какви са тия ценности? травестия, нелегална миграция, масова простотия.. продължавайте да я проливате, докато не ви остане, загубата на укронацитата е посоката за победа на европа, европата на европейците, не това в което глобалистите искат да я превърнат. Укропите с действията си доказаха, че нямат място в европа, и че ценностите и интелекта им са по-подходящи за централна африка или близкия изток.
167
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Мисирката бомбардира от днес яко с фалшиви новини, явно пушечното месо в Украйна е намаляло и се търсят по-простичките хора в източна Европа да запълнят бройките. Посолството не вдява още, че местния евроатлантически планктон може да се репчи само във форумите, той няма да тръгне да воюва за американския интерес.
166
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Не знаех, че убийствата на цивилни и деца от десен сектор са европейска ценност. Знам, че държавните преврати са американска ценност, но за първи път чувам че са и европейска. Не знаех и че държавния тероризъм да се взривяват тръбопроводи и да се организерат убийства на цивилни, само защото мислят различно, е европейска ценност, това е по-скоро атлантическа ценност е на крайно десните нацисти в Украйна.
165
3
 
28
 
! Отговори
Айляк преди 4 дни
Отдавна няма европейски ценности, има само американски интереси.
164
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
и какви са тези ценности в самата украйна, според британския Телеграф украйна няма да бъде приета в НАТО заради голямата корупция в страната
163
3
 
19
 
! Отговори
да бе преди 4 дни
Украинците умират заради интересите на САЩ и на корумпирания си елит в Киев............зеления наркоман - евреин Зеленбски и компания-неонацисти, неофашисти и бандеровци................един ден обикновените украинци ще се осъзнаят, че са били жестоко излъгани и ще стане страшно за Зеленски............ще има нов Майдан!!!
162
1
 
9
 
! Отговори
Има преди 4 дни
общочовешки ценности..........хората да се обичат и да не се убиват едни други........няма европейски, азиатски , американски или азиатски ценности!!!
161
0
 
12
 
! Отговори
Европейски преди 4 дни
ценности ......................такова животно нема.......................има общочовешки ценности!!!Или хората, които не са европейци , нямат ценности???Те второ качество хора ли са................неевропейците????
160
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Путин е убиец. Точка.
159
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Това заглавие от вестник Работническо дело ли е. "Пролетарии от всички страни, съединявайте се." Колко старо но и съвременно звучи. Само трябва да смените *** в повелителното наклонение.
158
2
 
9
 
! Отговори
Христо Христов преди 4 дни
До 162 "Тук не ти е Русия. Има свобода на словото, ако не си забелязал" - че то и в Русия има. Виж, в германия няма.
157
2
 
18
 
! Отговори
Христо Христов преди 4 дни
Ми тая Татяна да ходи тя да пролива кръв за европейските ценности. Какво се мотка в студията?! Нали е права!? Ах да, европейската ценност е да оставяш другите да мр***т, а ти да прибираш пари за брюкселската пропаганда.