Нинова за скандала на Олимпиадата: Пазете децата, целта им е следващото поколение

Бившият лидер на БСП коментира скандалите в бокса
Обновена: 2 авг 2024 21:17 | 2 авг 2024 18:30, Анисия Иванова
186
Нинова за скандала на Олимпиадата: Пазете децата, целта им е следващото поколение
Снимка: БГНЕС

Бившият лидер на БСП Корнелия Нинова коментира скандалите около откриването на Олимпиадата в Париж и боксьорите трансджендъри, които се състезават като жени, в профила си във Facebook.

Ето цялата позиция на Нинова без редакторска намеса:

Вече седмица гърмят скандалите около откриването на #Олимпиадата в Париж и боксовия мач с нещото, родено мъж, преродено в жена. Може да има различни гледни точки. Аз имам своята, лично изстрадана, но непреклонна.

"Пазете #децата от това извращение. Не пипайте децата. Долу ръцете от българските деца". Осем години подред отправям този призив. Осем години се боря срещу #джендър #идеологията. Смазаха ме от бой - и свои, и чужди. Подиграваха ми се, клеветяха ме, омаскаряваха ме, но не ме пречупиха.

Още по темата

Всичко започна с опита за ратифициране на #Истанбулската #конвенция в Народното събрание. Гордея се с факта, че имам личен принос тя да не стане факт в България. Нищо друго да не съм направила в политиката, това е достатъчно. Тогава зависеше от нашите гласове. И въпреки моркова и тоягата, който се размахваха към мен, не позволих групата да подкрепи това антиприродно, антихристиянско и антиконституционно извращение #социален #пол, различен от мъж и жена ( вече са 48 такива някакви неща). Ако някой ден напиша книга какви хора в България и извън нея и с какви мотиви ме притискаха, ще бъде интересно четиво.

И тогава, и сега ви казвам: много са силни, много са богати, много са опасни и няма да спрат. Виждате резултатите: Евровизия, Олимпиадата, Оскарите. Настъпват през спорт, култура, наука, образование.

Целта са децата, следващото поколение. Покрай битката ми за децата, ми се обадиха много български семейства, които живеят в чужбина с много потресаващи истории.  

Предлагат на децата им в училище #хормонална #терапия без родителите да знаят. Карат ги да водят 2 дни в седмицата момчетата си в женски дрехи. Учат ги на #полова #неутралност. Искат от тях сами да избират какъв пол са, различен от биологичния.

Български #учителки са ми показвали извънкласни пособия с подобно съдържание. Последиците за децата могат да бъдат много тежки - физически и психически.

Светът се побърка. И да, всеки #над #18 г. е #свободен да си живее живота както иска, но не пипайте децата. Наричайте ме ретроградна, старомодна, нелява, консервативна. Не ми пука. Децата са ми по- важни от оценките ви за мен. Защото преди да съм политик, съм жена, майка и българка. И искам да остана такава, а не родител 2. Хора, събудете се и се изправете срещу това безумие. То идва и може да нахълта във всеки дом, без да чука. #Да #пазим #децата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
0
 
5
 
! Отговори
Т. Шмилев преди 1 месец
Джендър теорита е опит за възраждане на теорията на Малтус. Целта е ограничаване на раждаемостта и намаляване населението на света.
167
5
 
0
 
! Отговори
САТАНАТА преди 1 месец
Неизбежно е...
166
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хайл Нинова! Като фюрерка се грижи за следващото поколение. Фюрерка в пенсия!
165
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Имам съмнения за пола на Нинова, след "излез вън да се разберем като мъже", въобще като мъже е използвана няколко пъти от нея.
164
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Браво на Нинова! Точни думи, правилна позиция! Нямаме нужда от изкелифенчен живот.
163
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нинова и Каракачанов използваха Истанбулската конвенция като плашило, за да трупат точки. Кампанията срещу Истанбулската конвенция с нищо не попречи на разпространението на лесбийството, което се финансира щедро и на общинско, и на държавно ниво.
162
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нинова си пазеше поста от Станишев, защото я беше страх, че ще се върне в България и ще я изрита. По същата причина тя се зъбеше на Елена Йончева и Ваня Григорова.
161
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ей ,инакомислещи .ПО ЖИВКОВО ВРЕМЕ БЕШЕ ТАКА -МЪЖ КОЙТО НЕ Е СЛУЖИЛ И ЖЕНА КОЯТО НЕ Е РАЖДАЛА -НИЩО НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ !!!........ ????????Не трябва насила да се променят решенията на ВСЕВИШНИЯТ !Той е решил кой ,какъв да Е !При животните също е така - има мъжки и женски индивиди !
160
3
 
2
 
! Отговори
Whitestar преди 1 месец
Г-ЖО НИНОВА, призовавам ви преди да посочите нечия чужда отговорност, да спазите И ПОНЕСЕТЕ вашата! Малко нелогично е да пазите нещо (в случая децата), което до сега сте излагали като ЖИВ ЩИТ за спечелване на безапелационна амнистия на углавни престъпници и некадърници!
159
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Докога ще се разпространява лъжата, че спирането на Истанбулската конвенция е спряло ЛГБТ пропагандата в България? Напротив, за първи път тази година гей парадът се проведе в идеалния център на София и не е случайно, че беше на големия християнски празник. ЛГБТ пропагандата е навсякъде и не е обвързана с Истанбулската конвенция. Нинова си приписва заслуги, които няма
158
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами тези глупости ги правят левите/комунистите на запад. Но пък ако някой ти каже да скочил от мост защото е много хубаво ще скочиш ли?
157
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нинова се готви за някакъв нов пост. Въобще не вярвам, че тези проблеми я интересуват
156
2
 
15
 
! Отговори
Галя преди 1 месец
Отвратена съм от ситуацията в Западна Европа,не подържам Путин ,но той добре се справя с тези извращения.Дано нашите политици не залитнат в тази посока,тогава ще ги наречем ,че са *** ...раси.Българският мъж е бил винаги твърд и непреклонен и през турско се е запазил като мъжМюсюлманите са склонни към извращения,но българина се е запазил.Пазете се и сега и нашите деца.
155
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
АЗ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ С КОГО СИ ЛЯГА ХРЕБАРЯ, ПИЛОТА,ДОКТОРА,ЗЪБОЛЕКАРЯ стига да са добри в това което правят, но съм против да ми правят парад и да ми доказват колко са велики, че не знаят какви *** да си купят.ХАЙДЕ ДА СЕ ПЪХАТ ПОД ЮРГАНА, А НА УЛИЦАТА ДА СПАЗВАТ ПРИЛИЧИЕ!
154
2
 
15
 
! Отговори
Х А К преди 1 месец
Шапка и свалям на Корнелия Нинова !!!Много е права по този въпрос !Бог какъвто те е създал ,такъв си оставаш до като си жив .Другото е ала - бала .Хубаво ,че отклоненията не са чак толкова много .Благодарен съм на моите родители , баби и дядовци ,че съм си останал МЪЖ ,без изкривено мислене ... !!!И както са казали Някои - НЕ РОБУВАМ НА ПРЕДРАСЪДЪЦИ .Това е . Кой както иска да го разбира !?Успех на г-жа Нинова !
153
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Докато политиците ви занимават с простотии, децата ви умират от наркотици! :)
152
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НИНОВА Е ПРАВА ЗА МНОГО НЕЩА:КОГАТО КАЗА ,ЧЕ НЯКОИ ДРУГАРИ ТРУПАТ МИЛИОНИ НА ГЪРБА НА БСП-ДЕЦАТА НА ПЪРВАНОВ,ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА, ДЕЦАТА НА НИКОЛАЙ ДОБРЕВ, ГЕРГОВ И ВСИЧКИ ОЛИГАРСИ ПРОИЗЛИЗАТ ОТ БКП/БСП И ДС.ВСИЧКИ НАРЕДЕНИ НА ОПАШКАТА НА ЕНЕРГЕТИКАТА И ДОСТАВКА НА ГАЗ И ПЕТРОЛ.ЗАТОВА ГЛУТНИЦАТА МИЛИОНЕРИ ОТ БСП НАПРАВИХА ВСИЧКО ДА ПРОВАЛЯТ БСП-кой не направи партия, МАЯ,ТАТЯНА,ПЪРВАНОВ, РАДЕВ НАПРАВИ НЯКОЛКО,КАТО ДОВЕДЕ И КРАДЛИВИ ШАРЛАТАНИ.
151
2
 
24
 
! Отговори
ИЛОН МЪСК преди 1 месец
Синъмт му е пострадал от таква "хормонална терапия" и сега е някакъв джендър. Той се закани да им такова ммммата на тия. Поне има шанс да го направи. Въпреки, че целта е затриването на бялата раса и не става дума просто за пари а за идеология на едни сили.
150
1
 
29
 
! Отговори
АБСОЛЮТНО преди 1 месец
СЪМ СЪГЛАСЕН С КАЗАНОТО
149
6
 
12
 
! Отговори
Майната ви.... преди 1 месец
До Добро утро 150 Не си прав. Думата комунизъм произлиза от комуна. Никой не би желал да живее в затворено стадо, с изтрита мисловна дейност.С дочени дрехи , петолъчка на челата и на казана , ако има за всички. Това е най отвратителната анти човешка идеология.Виж СК. Това ли искаш и у нас ? Не , не ставаш. Айде бегай.