Нинова за скандала на Олимпиадата: Пазете децата, целта им е следващото поколение

Бившият лидер на БСП коментира скандалите в бокса
Обновена: 2 авг 2024 21:17 | 2 авг 2024 18:30, Анисия Иванова
186
Нинова за скандала на Олимпиадата: Пазете децата, целта им е следващото поколение
Снимка: БГНЕС

Бившият лидер на БСП Корнелия Нинова коментира скандалите около откриването на Олимпиадата в Париж и боксьорите трансджендъри, които се състезават като жени, в профила си във Facebook.

Ето цялата позиция на Нинова без редакторска намеса:

Вече седмица гърмят скандалите около откриването на #Олимпиадата в Париж и боксовия мач с нещото, родено мъж, преродено в жена. Може да има различни гледни точки. Аз имам своята, лично изстрадана, но непреклонна.

"Пазете #децата от това извращение. Не пипайте децата. Долу ръцете от българските деца". Осем години подред отправям този призив. Осем години се боря срещу #джендър #идеологията. Смазаха ме от бой - и свои, и чужди. Подиграваха ми се, клеветяха ме, омаскаряваха ме, но не ме пречупиха.

Още по темата

Всичко започна с опита за ратифициране на #Истанбулската #конвенция в Народното събрание. Гордея се с факта, че имам личен принос тя да не стане факт в България. Нищо друго да не съм направила в политиката, това е достатъчно. Тогава зависеше от нашите гласове. И въпреки моркова и тоягата, който се размахваха към мен, не позволих групата да подкрепи това антиприродно, антихристиянско и антиконституционно извращение #социален #пол, различен от мъж и жена ( вече са 48 такива някакви неща). Ако някой ден напиша книга какви хора в България и извън нея и с какви мотиви ме притискаха, ще бъде интересно четиво.

И тогава, и сега ви казвам: много са силни, много са богати, много са опасни и няма да спрат. Виждате резултатите: Евровизия, Олимпиадата, Оскарите. Настъпват през спорт, култура, наука, образование.

Целта са децата, следващото поколение. Покрай битката ми за децата, ми се обадиха много български семейства, които живеят в чужбина с много потресаващи истории.  

Предлагат на децата им в училище #хормонална #терапия без родителите да знаят. Карат ги да водят 2 дни в седмицата момчетата си в женски дрехи. Учат ги на #полова #неутралност. Искат от тях сами да избират какъв пол са, различен от биологичния.

Български #учителки са ми показвали извънкласни пособия с подобно съдържание. Последиците за децата могат да бъдат много тежки - физически и психически.

Светът се побърка. И да, всеки #над #18 г. е #свободен да си живее живота както иска, но не пипайте децата. Наричайте ме ретроградна, старомодна, нелява, консервативна. Не ми пука. Децата са ми по- важни от оценките ви за мен. Защото преди да съм политик, съм жена, майка и българка. И искам да остана такава, а не родител 2. Хора, събудете се и се изправете срещу това безумие. То идва и може да нахълта във всеки дом, без да чука. #Да #пазим #децата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
20
 
10
 
! Отговори
от района на Дунава преди 1 месец
Отвратителна жена, човек който няма грам достойнство! Това е представител на онези които ни докара до този хал, а сега продължават най-безогледно да ни насърчават и да ни отдалечават от европейските ценности. Интересно ми е, а защо отрока на тази лелка, простете, бабичка не е в московия или в северна корея (там е било невероятно място за комунистическите издънки), а живее в прогнилата Америка? Защо? Да вземе и да се скрия тази жена, доста неприятности ни е оставила тя и нейната партия.
87
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На децата трябва да се обясни че има трансхора.
86
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кака Корни когато беше във вихъра си искаше с Буци да излизат извън парламента да се разберат като мъже. :D А я пуснем в ония зоопарк, наречен олимпиада, а е помела и трансжендъри, и безполови, и надполови, и всяква друга пaплaч. Голяма.
85
0
 
10
 
! Отговори
err преди 1 месец
"А който съблазни едно от тези, малките, които вярват в Мене, за негоби било по-добре да се окачи на врата му един воденичен камък и да потъне в морските дълбочини."Матей 18:6
84
9
 
8
 
! Отговори
Чист популизъм преди 1 месец
За да привлича внимание. Иначе да трансджендър и нямат място в женския спорт
83
7
 
12
 
! Отговори
err преди 1 месец
A г-жа Нинова, дали е споделила мнението си с г-н Трифонов, който освен с чалгизацията има роля и с това? Със скечовете мъже в женски дрехи, с опростачването, със създаването на мутреснкия и поп фолк модел за подражание? Ех колко сте лицемерни...За всичко сте виновни вие политиците. Куц кон излязохте всичките...
82
13
 
11
 
! Отговори
Мхм преди 1 месец
Имайки предвид, че има само ЕДНО дете, ако толкова я беше грижа и обичаше децата, щеше да има поне 3-4, а за нейните пари, може и 10 деца да си позволи да гледа и да им даде образование в омразният САЩ. Бай дъ уей, синчето и защо не се връща в България, а живее в САЩ?
81
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Комсомолката с оставка къде си вре непотребното си мнение.
80
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ясно,кака не ще да е бате
79
8
 
25
 
! Отговори
Димитров преди 1 месец
Права е! Нинова не ми харесва,като политик, но е АБСОЛЮТНО ПРАВА ! iДоказа,че е жена и майка и милее за децата на всички! ХОРА ,ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА СИ ,ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ! За съжаление много малко от сегашните политици мислят така, а не за собствените си и чужди интереси!
78
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Веднъж да е права
77
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като гледам транссексуалните Нинче, ти ми приличаш на мъж :)))
76
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Извинявай Нинова , ама пазенето отива вече към въоръжена охрана , ако вие политиците сте готови на това , да помислим по темата .
75
5
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Преди няколко дена написах- майки пазете децата си от Франция в която обратни управляват.
74
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Синът й е в САЩ за пари, за какво друго. Всички, които са отишли в САЩ, са отишли за пари.
73
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За да ги опазим, тея транссексуалните трябва да ги сочим с пръст и да липсва какавато и да е толерантност.
72
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Твоето недъгаво синче, да не би да е пример за олимпиадата :)))
71
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нещо рецепта за пазенето , как се пази в разлагано , от вас политиците разлагано , общество как става това опазване , да приложиш , или пак празни приказки . Със синджири ли да ги връзваме , ти го възпитаваш , излиза навън и се връща да ти обясни , че си старомоден и не разбираш живота , а го храниш , обличаш , то не може два лева да изкара , хляб да си купи , ама незнаещият си ти , то ги разбира нещата , така както ги е попило от средата , външната .
70
11
 
7
 
! Отговори
Набор преди 1 месец
Г-жо Нинова, има много хора които мислят като вас или вие като тях. Намерете мярката в публичното говорене защото постоянното натякване за водените от вас битки показват, че искате да доминирате, много войнствено поставяте проблемите и това отблъсква хората. Останете в тази партия и спрете да се изтъквате, сигурно е, че не сте най-великата.
69
9
 
6
 
! Отговори
СитТърбухОтКрушовица преди 1 месец
Злокачествен тумор, който трябва да бъде изрязан в името на бъдещето на децата ни и на България.