Нинова за скандала на Олимпиадата: Пазете децата, целта им е следващото поколение

Бившият лидер на БСП коментира скандалите в бокса
Обновена: 2 авг 2024 21:17 | 2 авг 2024 18:30, Анисия Иванова
186
Нинова за скандала на Олимпиадата: Пазете децата, целта им е следващото поколение
Снимка: БГНЕС

Бившият лидер на БСП Корнелия Нинова коментира скандалите около откриването на Олимпиадата в Париж и боксьорите трансджендъри, които се състезават като жени, в профила си във Facebook.

Ето цялата позиция на Нинова без редакторска намеса:

Вече седмица гърмят скандалите около откриването на #Олимпиадата в Париж и боксовия мач с нещото, родено мъж, преродено в жена. Може да има различни гледни точки. Аз имам своята, лично изстрадана, но непреклонна.

"Пазете #децата от това извращение. Не пипайте децата. Долу ръцете от българските деца". Осем години подред отправям този призив. Осем години се боря срещу #джендър #идеологията. Смазаха ме от бой - и свои, и чужди. Подиграваха ми се, клеветяха ме, омаскаряваха ме, но не ме пречупиха.

Още по темата

Всичко започна с опита за ратифициране на #Истанбулската #конвенция в Народното събрание. Гордея се с факта, че имам личен принос тя да не стане факт в България. Нищо друго да не съм направила в политиката, това е достатъчно. Тогава зависеше от нашите гласове. И въпреки моркова и тоягата, който се размахваха към мен, не позволих групата да подкрепи това антиприродно, антихристиянско и антиконституционно извращение #социален #пол, различен от мъж и жена ( вече са 48 такива някакви неща). Ако някой ден напиша книга какви хора в България и извън нея и с какви мотиви ме притискаха, ще бъде интересно четиво.

И тогава, и сега ви казвам: много са силни, много са богати, много са опасни и няма да спрат. Виждате резултатите: Евровизия, Олимпиадата, Оскарите. Настъпват през спорт, култура, наука, образование.

Целта са децата, следващото поколение. Покрай битката ми за децата, ми се обадиха много български семейства, които живеят в чужбина с много потресаващи истории.  

Предлагат на децата им в училище #хормонална #терапия без родителите да знаят. Карат ги да водят 2 дни в седмицата момчетата си в женски дрехи. Учат ги на #полова #неутралност. Искат от тях сами да избират какъв пол са, различен от биологичния.

Български #учителки са ми показвали извънкласни пособия с подобно съдържание. Последиците за децата могат да бъдат много тежки - физически и психически.

Светът се побърка. И да, всеки #над #18 г. е #свободен да си живее живота както иска, но не пипайте децата. Наричайте ме ретроградна, старомодна, нелява, консервативна. Не ми пука. Децата са ми по- важни от оценките ви за мен. Защото преди да съм политик, съм жена, майка и българка. И искам да остана такава, а не родител 2. Хора, събудете се и се изправете срещу това безумие. То идва и може да нахълта във всеки дом, без да чука. #Да #пазим #децата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
22
 
10
 
! Отговори
Ямболски цървуль преди 1 месец
Импексова-циркаджийската лъжкиня и крадла,какво пак се прави на възмутена?
107
3
 
28
 
! Отговори
Традиционен християн преди 1 месец
Нинова, пази ги и ти! Веднага прибирай синчето си от Америка!
106
6
 
27
 
! Отговори
Йокин преди 1 месец
Затуй ли синът й е в ГАДНИТЕ ЩАТИ,а не в Маскве?
105
2
 
10
 
! Отговори
от КАРЛОВО преди 1 месец
ВЪРВИ МОМЧЕНЦЕ ПО НАШАТА УЛИЦА, ОКОЛО 10 ГОДИШНО И КРЕЩИ С ЦЯЛО ГЪРЛО >>>> " АЗ СЪМ ПЕЕЕЕРАС, АЗ СЪМ ПЕЕЕРС "
104
16
 
15
 
! Отговори
факт преди 1 месец
тая само чека нещо скандално да се случи и веднага атакува с цел ПР
103
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Асен Василев от страшните ли е?
102
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НИНОВА ТАЙНО ИСКА ДА Е МЪЖ, БОРИСОВ СЪЩО.
101
20
 
10
 
! Отговори
от село преди 1 месец
Ще напомня на доста хора, че около 7% от мъжете и 12% от жените по света са хомосексуални. Да сте чули, че някоя дама има траен интерес към жените, не нали? Защо никога не се говори за хомосексуалността на жените, а само при мъжете? Защо? Мен въобще не ме интересува сексуалните нагласи на един човек, какво мисли относно тази тематика, важно е какво той прави, какви ги върши, как се отнася към околните. Простете, но комунистите, те също са опасни виждайки какви ги натвориха през последните години
100
18
 
14
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 месец
КОМУНИСТИТЕ ПИЩЯТ ОТ СТРАХ. ТОВА Е ДОБРЕ.
99
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Познавам такова момче на 23 години. Външни белези- два метра мъж, 100 кила, големи мускули. Вътрешни белези- нежен, чупи китката, женско поведение. НО - не ни навира в очите различността си, има глава на раменете си! И не смятам, че трябва да си пазя детето от него. Трябва по принцип да го пазя от всички извратеняци - и транс, и нормални. Ъндърстенд?
98
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нинова вместо да разсъжва за следващата олимпиада да фанансира транмомиче да се боксира и да стане световна шампионка.
97
23
 
15
 
! Отговори
Азъ преди 1 месец
Абе нинова, тези семейства дето са те "търсили" точно теб да ти се оплакват, защо не се върнат при теб в България или да заминат в любимата ти расия??? Хайде стига с разтягане на локуми....! Тези глупости минаваха при бай тошо...сега се ПОДминават!!!
96
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Чист популизъмВ България все още има много хора които не са приели транссексуалните докато в Сащ в някой места като Сан Франциско са приети.
95
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Едно време аз и сестра ми като малки играхме с общи играчки - колички и кукли барби, а сега ако така играят брат и сестра ще кажат хората че двамата са транс и че ще трябва да им се сменя пола ако живеят в някоя европейска държава, която не е България.
94
16
 
8
 
! Отговори
Лъжлив Съби преди 1 месец
Нинова, отдавна сме наясно със склонността на комунистите да лъжат най-безсрамно. Дори са измислили название на лъжите си: за подигравка на Сократ са ги нарекли ,,диалектика".Най-смехотворни са измислиците за някакви педагогически експерименти с неясна, но вероятно зловеща цел,замислени и осъществявани от лошия Запад.Но едно нещо наистина ме смути: как лично е пострадала другарката Нинова? Сменила си е пола?Или някой неин близък го е направил?Затова ли искаше с Борисов да се разберат като мъже?.
93
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Каква борба, каква мъка. О, я стига, обяви се против джендърите, щот Путин се обяви против тях. Синът и в Щатите какво мисли по въпроса?
92
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С всяко изказване, интерво, мисъл, Нинова все повече се закопава в партията.Няма да й се получи.Тя работи с тези *** от ППДБ.Как може да смята, че това ще се забрави.Лъже себе си както винаги.Тази жена докара Радев.Един гл...к, летец, да стане не какво да е, а президент.Следствиет о- ужасна политическа криза.И не се вижда края.Може би началото ще е като се махне Нинова от политиката.После Радев и Слави.Тогава ще се пооправят нещата, поне тук вътре, никога не сме застраховани отвън.
91
11
 
8
 
! Отговори
? преди 1 месец
А нейния син Джен..дър е в USA.Там учими работи.А тя проповядва леви идеологий на бедните и глупавите.
90
9
 
8
 
! Отговори
? преди 1 месец
А нейния Джендър е в USA.Там учими работи.А тя проповядва леви идеологий на бедните и глупавите.
89
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Другарке, а не си ли се замисляла, че и ти си различна...твоите виждания, твоите "цели" и твоите разбирания не са същите като на много други хора!!! Моля, НЕ пипай тези хора...НЕ съди тези хора, щом не ги приемаш!!! Бъди по-смирена и помисли, защото не се знае какво ще поднесе бъдещето и може точно ТИ да станеш техен защитник!!!