Въздушният трафик на летище Айндховен е преустановен

Министерството на отбраната съобщи за технически проблеми
28 авг 2024 14:17, Гергана Попова
13
Въздушният трафик на летище Айндховен е преустановен
Снимка: БГНЕС/ EPA

Целият въздушен трафик беше спрян на нидерландското летище Айндховен в сряда след неуточнено "значително прекъсване", съобщиха холандските кралски военновъздушни сили, цитирани от Reuters.

Военновъздушните сили не дадоха повече подробности за естеството на прекъсването на летището, второто по големина в страната.

Министерството на отбраната съобщи за технически проблеми.

„Служителите изпитват проблеми с влизането и в някои случаи има въздействие върху предоставянето на услуги, тъй като телефонните номера не са достъпни“, се казва в изявление на министерството.

Нидерландските служби за спешна помощ също съобщиха за национално прекъсване, което е нарушило обичайната им алармена и комуникационна система, въпреки че казаха, че националните номера за спешни повиквания все още работят.

Остана неясно дали смущенията са свързани, но източници от Националния център за киберсигурност казаха на местната медия AD, че все още няма индикации за кибератака. Те коментираха, че едно прекъсване може да допринася за другото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от Русия
Великобритания реже Украйна за използването на ракети Storm Shadow
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 седмици
До 12 холандското общество е тежко раково болно, като не говорим за разсейки и метастази, а за останали късчета тук-там здрава тъкан. Вилдерс си е неонаци 100% и въпреки това (като махнем, че работи за Мосад), е най-положителния политик в момента в парламента им.
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Христо Христов - Абе почват да се лекуват по бързата процедура. Ама знаеш как е - първо се вдига висока температура и ще стане по-зле, преди да се излекува.
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Абсолютно нищо не разбрах. Водоснабдяването ли е прекъснало или няма газ?
8
2
 
0
 
! Отговори
Знаещ преди 2 седмици
Руски,корейски и чайна хакери.Периодично бъгват в Щатите летища,болници,обществен транспорт,комуникации ...С криптото много от тях които не са под контрола на службите ще започнат да изнудват за крипто,такова е близкото бъдеще.Така ,както и времето вече не може да се предскаже,така се и не знае къде и кога.Кибер сигурност е бла бла
7
2
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 седмици
До 4 "Урсула нямаше как, да даде да е Герт на тая позиция." - не само Урсулата. холандците са болна нация.
6
1
 
4
 
! Отговори
На преди 2 седмици
Колонизаторите с любов!
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Читател - Източници?
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Христо Христов - Урсула нямаше как, да даде да е Герт на тая позиция. Щеше да е много неудобно. Не ми се мисли нивото на изнудване и извиване на ръце, до което се е стигнало.
3
2
 
5
 
! Отговори
Читател преди 2 седмици
Споко, на летището има голям НАТО-вски самолет, ще излети за Франция и всичко ще се върне по старому.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
"Министерството на отбраната съобщи за технически проблеми" - Какви технически проблеми? Ето ви я прозрачната демокрация. Всичко си казваме - имената, адресите, деянията ... ама само на политическите врагове. Стане ли "зор" за нас, ще чуете по-малко за деянията на Малък Тошко от вестик Работническо дело.
1
1
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 седмици
Новото правителство, оглавявано от бившия шеф на тайните служби, всява страх и нагнетява обстановката. Колко евроатлантическо!