Олимпиадата в кадър: Българската делегация мина по Сена

Вижте кадри от откриващата церемония в Париж
Обновена: 26 юли 2024 23:17 | 26 юли 2024 22:12, Александър Попов
363

Българската олимпийска делегация мина по река Сена по време на откриващата церемония на Игрите в Париж. Водени от знаменосците Станимира Петрова и Любомир Епитропов, българските спортисти поздравиха публиката край бреговете на реката от своята лодка.

Българската делегация включва 45 спортисти в 16 различни спорта, което е леко увеличение спрямо Олимпиадата в Токио преди три годни, когато имахме 42-ма спортисти в 14 спорта. По традиция най-големите надежди на България за медали идват от художествената гимнастика, щангите, борбата и бокса.

През тази година традицията шоуто да се провежда на стадион беше променена и събитието за първи път се състои на открито във водите на река Сена и ще завърши на площад "Трокадеро" до Айфеловата кула.

Над 600 хиляди души гледат на живо церемонията по откриването на Олимпиадата. Спортистите от олимпийските делегации на 206-е участващи страни ще преминат 6-километрово трасе по реката с около 85 корабчета от моста Аустерлиц до площад "Трокадеро".

Всичко за Олимпийските игри четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още по темата: Париж 2024
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
262
7
 
37
 
! Отговори
Пълна отврат преди 1 месец
Откриването беше отвратително.Лодките бяха различни някои ваканционни корабчета а други моторници. Хореографията се опитваше да бъде модерна но през цялото време не ме напускаше чувство че гледам клип на Бритни Спиърс или Дженифър Лопес.Всичко хубаво ама не сме 98-***. Денс песните бяха от 2000-та.Леко пропуснаха 30 години но пък за сметка на това бяха модерни с жени с бради и мустаци и мъже с червило и тежък грим. Олимпийският огън щеше да угасне докато маскираният като пчелар правеше салта.
261
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това беше един повръщоч.
260
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гай Банювци от Ориента, навряни в трета глуха в сивите си панелки, забравени от Бога, но иначе големи всезнайковци в коментари си тука , били отвратени и ужасени, нямало да гледат и изключвали телевизорите си...На кого му пука за вас, анонимни ссъселли, никой от тези, които гледате, не подозира за жалкото ви съществуване...
259
3
 
26
 
! Отговори
Пародия преди 1 месец
Парад на ненормалността, едно шоу на ***. Спортно олимпийските ценности бяха грубо погазени.
258
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нье ми аресаа откриваньето ич.
257
3
 
33
 
! Отговори
Даааа преди 1 месец
Такъв цирк отдавна не бях гледал! И то отвратителен! Загубих си времето!
256
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Едно време почти нищо не се случваше, тогава си беше някакво събитие, сега вече е парад на жендарята, дори им раздали лубриканти и презервативи!
255
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 293 От много рано си се надрусал. Изчаквай поне обяд да стане, синко!
254
3
 
27
 
! Отговори
Не е на добре преди 1 месец
Французите направиха чутовен гаф! Закачиха наобратно олимпийския флаг! Или тези са пълни откачалки за доктор,или този акт е с дълбоко под смислово значение. Може би се гласят за война ,би си помислил някой. Не ,просто либерализма освен трансджендър,*** дали и лези,ражда празноглави в европейския свят,бих казал аз
253
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
колонията франция - откриват олимпиада с англосакски певици и песни - надписи и плещене на английски- жалка работа - тъпо и досадно представление
252
20
 
3
 
! Отговори
C.I.A преди 1 месец
Според американски доклад на ЦРУ Путин е започнал процедура по смяна на пола още през 2019г. и редовно си бие инжекции с естроген. Може би на това се дължи по-различният му външен вид и редките публични изяви.
251
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 291 Не гледах откриването но преди малко гледам в сайта на Нова пише: "Грандиозно откриване на летните олимпийски игри в Париж". :)))
250
5
 
45
 
! Отговори
ТРАГЕДИЯ !!! преди 1 месец
Такова сухо,сиво,безидейно и пошло откриване на Олимпийски игри,аз не съм виждал. Даже времето не беше с тях! А ако това е еманацията на европейския либерализъм,да подскачат разни триполови,като петлета с отрязани глави,НЕ,по добре да идва сибирска мечка и да удари здраво по тази маса ,наречена ЕС за да вкара ред в главите на тези объркани хора,не визирам само Франсетата!!
249
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сена е отходен канал
248
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ПутинТРАНСЕКСУАЛНИ НЕ УЧАСТВАТ ЗАЩОТО И РУСКИЯ ОЛИМПИЙСКИ ОТБОР НЕ УЧАСТВА. А ТЕ ТАМ СА СЪБРАНИ УМНИЙ. ТИ ОТ КОЯ ГРУПА *** СИ.
247
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Путин НЕ ГО ЛИ ИЗГРАДИХА ТОЯ КОМУНИЗАЪМ БРЕ. ТИ ВМЕСТО ДА ПИТАШ ЗА ТРАНССЕКСУАЛНИТЕ ПОПИТАЙ КОЛКО ГЕЙ КЛУБА ИМА У МОСКВА. ПИТАЙ ЧИЧКО ГУГЪЛ И ЩЕ РАЗБЕРЕШ ОТКЪДЕ Е ТРЪГНАЛО И ТОВА ЗЛО. НЕ Е ОТ ЗАПАДА. ОНАЯ МУМИЯ В МАВЗОЛЕЯ Е ОТЯВЛЕНАПЕДЕРАСТИЯ. ОТ ТАМ ТРЪГВА ЗЛОТО ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ ДРУГАРЮ ПРОФЕСОР ПО РУСКИЯ КОМУНИЗЪМ.
246
2
 
19
 
! Отговори
Россия преди 1 месец
Има ли за програмисти някаква дисциплина и ако си сменят пола пред камера ще получат ли ръкопляскане от Свободния свят?
245
4
 
29
 
! Отговори
Путин преди 1 месец
Колко трансексуални участват на тази така наречена олимпиада?
244
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ХВАЩАМ БАС ЧЕ РУСИЯ НЯМА ДА ВЗЕМЕ НИТО ЕДИН МЕДАЛ НА ОЛИМПИАДАТА В ПАРИЖ.
243
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДНЕС КОЛКО МЕДАЛА ЩЕ ИЗВОЮВАТ РУСКИТЕ СПОРТИСТИ НА ОЛИМПИАДАТА. КОЛКО......НЕ ВИ ЧУВАМ....КОЛКО.......АААА .

Спонсорирани публикации