Нападателят на Тръмп бил изключен от училищния отбор по стрелба за слаби резултати

Бил с толкова лош мерник, че представлявал опасност
Обновена: 15 юли 2024 15:59 | 15 юли 2024 14:49, Петър Бойчев
146
Нападателят на Тръмп бил изключен от училищния отбор по стрелба за слаби резултати
Снимка БГНЕС

Томас Крукс - 20-годишният нападател, който откри огън по Доналд Тръмп на митинга в Пенсилвания и бе застрелян на мястото на инцидента, преди години е бил изключен от училищния отбор по стрелба.

Негов съученик е съобщил пред ABC News, че Крукс е бил помолен да не се връща в отбора след предсезонна сесия. "Той не просто не влезе в отбора, а го помолиха да не се връща, защото беше толкова лош стрелец. Това се смяташе направо за опасно", казва Джеймсън Майерс.

Друг член на отбора в Бетел Парк си спомня как Томас Крукс "стрелял ужасно" и "не бил подходящ за отбора по стрелба", предава BBC.

От училището заявиха, че няма данни Крукс да се е пробвал за отбора - той "никога не е фигурирал в списъка", гласи информацията им. Въпреки това Томас Крукс е членувал в местен клуб по стрелба - Клуба на спортистите в Клеъртън - в продължение на поне една година.

Джеймсън Майерс си спомня Крукс като на пръв поглед "нормално момче", което "не е било особено популярно, но никога не са му се подигравали или нещо подобно".

"Беше мило момче, което никога не говореше лошо за никого и никога не съм си мислил, че е способен на нещо, което го видях да прави през последните няколко дни", цитират американските медии бившият съученик на Крукс.

В колата и дома на Томас Матю Крукс бяха открити експлозиви. Според NBC той е регистриран републиканец, който щял да гласува за първи път.

Въпреки че няколко човека видели как мъжът се качва на покрив на само стотина метра от трибуната на Тръмп, и сигнализирали за това на органите на реда, от Сикрет сървис не успяха да предотвратят стрелбата. Сега службата е изправена пред огромен натиск, включително в Конгреса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тия некадъррници либералите даже и човек не могат да убият въпреки, че всички реесурси работят за тях. :-)
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И кьорав с едното око да беше все тази на Тръмп не са му свършили дните и за това пропусна. А сега аз на негово място ще ги накарам поръчителите да не могат да си намерят място на планетата
6
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
При очила няма как да уцели.
5
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хахах. Ето версията. Качват крукс умрял на покрива. Качват се втори, който гърми четири пъти по публиката и избива хора. Вторият е видян от зрители. Остава пушката и скача. Това са 5 сек за трениран мъж. В ухото мина, безопасна за живота. Убиват умрелия крукс. Козметична операция, ново ухо и власт над света за пет години. На следващия ден убиват и вторият стрелец. Ноу евидентс. Това са измислили Путин и Тръмп. Край на демокрацията
4
2
 
4
 
! Отговори
Това като критика че преди 1 месец
не е улучил главата на Тръмп ли да го разбираме? Ей, вие от редакцията внимавайте много! Другарски съвет!
3
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Уж слабак ама улучил ухо от 100 метра
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И много правилно са го изклЧили, пълен нека дърник!
1
1
 
23
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 1 месец
Голям провал на Сикрит килърс. Запечатан на видео от хиляди посоки. И най - вече залягането на агенти и разчистването , преди стрелбата.

Спонсорирани публикации