Шокиращо! При стрелбата срещу Тръмп са дадени 9 изстрела от три оръжия

Данните са от вече готовата съдебна експертиза
15 юли 2024 20:45, Петър Бойчев
201
Шокиращо! При стрелбата срещу Тръмп са дадени 9 изстрела от три оръжия
Снимка БГНЕС

Според вече изготвената съдебна експертиза с най-малко три оръжия е стреляно по време на митинга на Доналд Тръмп в град Бътлър в американския щат Пенсилвания, когато бившият президент републиканец беше ранен в ухото, съобщи Си Ен Ен.

Вчера ФБР съобщи, че неутрализираният стрелец е действал сам, припомня БТА.

Първите три изстрела са свързани с първото предполагаемото оръжие, следващите пет са от предполагаемото второ оръжие, а последният "акустичен импулс" е издаден от трето предполагаемо оръжие, сочи заключението на аудиоекспертиза.

Тя е извършена от Кейтлин Григорас, директор на Националния център за медийна криминалистика към Колорадския университет в Денвър, и Кол Уайткотън, старши изследовател в същата институция.

Вещото лице Робърт Мехър също така потвърждава, че стрелецът е бил на около 360-393 фута (110-120 метра) от подиума.

Изводите съвпадат с анализа на телевизионния канал, че стрелецът е бил на покрив на 393-492 фута (120-150 м) от подиума, когато е стреляно.

Изстрелите издават типичния звук, при който свръхзвуков куршум минава покрай микрофон, достигащ преди "достигането на съответния звук от дулото", обясни пред Си Ен Ен Мехър, който преподава аудио-криминалистика в щатския университет в Монтана.

Времето между регистрирането на двата звука поставя стрелеца на 110-120 метра от микрофона, заяви Мехър. Взето е под внимание, че куршумът срещу Тръмп се е движил със средна скорост от около 800 до 1000 метра в секунда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
1
 
26
 
! Отговори
Ягуар преди 1 месец
Далеч по-интересното е, как така никой не е забелязал стрелеца до изстрелите, а веднага след първите 2-3 изстрела е ликвидиран на място?!?!? И каква била е позицията на снайпериста, който го е ликвидирал?!?!?!
166
1
 
8
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 1 месец
1 - на Стрелеца, 2- на Секрет Сървис, 3 - на Федералните - Кое Не Разбрахте, Стрелеца е Един........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
165
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тръмп съвместно с ФСБ разиграха невиждан в човешката история цирк. Единствената надежда на Русия да оцелее се нарича Тръвп.
164
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Мда Ще се опитат да го отровят, въпреки, че отравянето е характерно за други империи>
163
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Стига глупости! Нали и стрелецът бе гръмнат. То не е станало с неговата си пушка, а с някоя от гърмящите по него служители от Сикрит Сървис...
162
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сикрет Сървис са му дали да стреля само 9 пъти. Така ли да го разбираме? Как така са дадени 9 изстрела?
161
19
 
3
 
! Отговори
Обикновен ционизъм преди 1 месец
При атентата в юдейския център - Крокус Сити Хол на 22.03.2024 г., край Москва, на един от заловените похитители-ислямисти, по- късно показно са му отсекли дясното ухо. Доналд Тръмп съвсем НАРОЧНО бе уцелен в дясното ухо. Това е послание - запазена марка; юдейски подпис. И в САЩ - ако Тръмп не играе по свирката на юдео-ционистите от задкулисието - ще бъде ликвидиран от тях. "Дълбоката Държава" си остави подписа - изпратиха послание; легитимираха се, за да се знае кой управлява Америка.
160
14
 
8
 
! Отговори
Обикновен ционизъм преди 1 месец
Тръмп беше прострелян в дясното ухо - това е древен еврейски ритуал на отмъщение, още от времето на Персия. На 22 ноември 1963 г., в град Далас, щата Тексас, САЩ, Президентът Джон Ф. Кенеди бил смъртоносно прострелян от евреина Лий Харви Осуалд и покушението е било заснето на живо от друг евреин - Запрудер. Малко по- късно трети евреин - Руби застрелва Осуалд. Джон Ф. Кенеди е бил прострелян в дясното ухо и в дясната част на главата. Над 100 души са избити за да се прикрият следите на ционистите
159
1
 
3
 
! Отговори
Повален преди 1 месец
Стрелеца прав ли е бил! Как знаят, че е сам?
158
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Странна ситуация. Путин иска Тръмп да стане американски президент. Сидзипин иска Байдън.
157
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И тениски са поръчани преди атентата! Чакали са само снимките с юмрука!?
156
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега трябва Байдан да спечели изборите и точно след изборите *** от старост та да е пълен цирка :))) И ко *** праят тогава ? Нови избори или вицето ще кара влака към финансовата пропаст ???
155
0
 
3
 
! Отговори
Шокиращото: преди 1 месец
След като чуват, че стрелецът е повален, Тръмп и агентите се изправят.Тръмп: "Нека си сложа обувките, нека си сложа обувките."Мъж-агент: "Държа ви, сър, държа ви, сър."Тръмп: "Нека си сложа обувките."Друг мъж- агент: "Стойте, главата ви е окървавена."Мъж-агент: "Сър, трябва да се преместим в..."Тръмп: "Дайте ми да си обуя обувките."Жена- агент казва "добре", преди да каже нещо за обувките.Тръмп: "Чакайте, чакайте, чакайте."
154
2
 
0
 
! Отговори
Свидетел преди 1 месец
Под трибуната имаше дюшек!
153
0
 
4
 
! Отговори
Ала Бала преди 1 месец
Максимум до месец очаквам експертът, направил изследването да почине от сърдечен удар ако е възрастен, или автомобилна катастрофа ако е по-млад. :)
152
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шокиращо е, че на записите се чува, как Тръмп търси някакви обувки!
151
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А тиквата кога ? И той си беше взел снайперисти с парите от наще данъци ама се вижда че снайперистите не мой та спасят .
150
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А стрелеца от каква позиция е застрелян моментално?
149
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Митеран си бил организирал подобно покушение!
148
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Момчето е наето за роля, без да знае, че ще го убият!

Спонсорирани публикации