Медведев: От НАТО зависи дали планетата ще стане на парчета

Членството на Украйна в алианса означава обявяване на война на Русия
17 юли 2024 08:30, Александър Попов
332
Медведев: От НАТО зависи дали планетата ще стане на парчета
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Присъединяването на Украйна към НАТО ще бъде равнозначно на обявяване на война на Москва, заяви бившият руски президент Дмитрий Медведев и добави, че само "благоразумието" от страна на Алианса може да предотврати разпадането на планетата на парчета.

На срещата си на върха миналата седмица лидерите на НАТО се ангажираха да подкрепят Украйна по "необратимия път към пълна евроатлантическа интеграция, включително членство в НАТО". Остана отворен въпроса кога може да се случи това.

Медведев заяви пред информационната агенция "Аргументи и факти", че членството на Украйна ще надхвърли пряката заплаха за сигурността на Москва.

"По същество това би било обявяване на война - макар и със закъснение. Действията, които противниците на Русия предприемат срещу нас в продължение на години, разширявайки НАТО, водят Алианса до точката, от която няма връщане назад", подчерта бившият руски президент.

Той заяви, че Русия не заплашва НАТО, но ще отговори на опитите да подкопае нейните интереси.

Медведев също така повтори позицията на Москва, че назначаването на Марк Рюте за ръководител на НАТО няма да промени позицията на алианса.

"За Русия нищо няма да се промени, тъй като ключовите решения се вземат не от страните членки на НАТО, а от една държава - САЩ", заяви Медведев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


332
Още по темата: медведев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
2
 
13
 
! Отговори
хаххахха преди 1 месец
Тоя ако го вземат в цирка бая публика ще привлече.
123
5
 
3
 
! Отговори
Никога преди 1 месец
няма да отпаднат визите за САЩ за нас. Шенген през крив макарон. За сметка на това г-жа Зеленская ще позволи на ген. Запрянов да се снима до Бугатито!
122
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
e земята на парчета, а ти Медевев и твоите деца къде ще жевеят , като няма друга открита обитаема планета ?? може да си дрънкате с ядрените оръжия , ама не сте толкова плоскочели, че да ги използвате ..
121
1
 
10
 
! Отговори
Путочкин преди 1 месец
русия ще стане на парчета - това е сигурно. Цялата планета - не. Но някои от "приятелите" на русия, особено безграничните, също ще им се случи случка. Една шепа *** не могат да шантажират Запада :)
120
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тоя дори не го чета, не заслужава
119
1
 
17
 
! Отговори
Алкохолик преди 1 месец
Не съм очаквал, че алкохолът може да нанася подобни фатални поражения. Дори Главното Джудже не изхвърля подобни пpъцkoнтuu.
118
2
 
16
 
! Отговори
Меди преди 1 месец
Меди, няма да издържите и едно денонощие срещу НАТО. Не говори глупости. САЩ ще ударят Москва и Петербург доста по-бързо, отколкото Вие ще успеете да ударите Вашингтон. Дори да го ударите остава Париж, Лондон, Токио, Рим, Берлин. Едно е да се наливаш с водка до сабалем, друго е да отчетеш реалните факти. Вие в Украйна няма да спечелите. Това вече е втори Афганистан, в който съюзниците от НАТО Ви натикаха и Вие се омотахте там. Просто Западняците са хитреци неземни, чрез Украйна Ви отслабват...
117
0
 
8
 
! Отговори
До 166 преди 1 месец
То тая работа с пpaдня боя не става.
116
1
 
9
 
! Отговори
деева пияни диваци преди 1 месец
пи те ци като пият някоя чашка повече и не знаят какво говорят
115
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Американците много точно представят руснаците в техните филми - пияни, крадливи, д0лнопробни.. те и в реалността са такива
114
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Русия е африканска държава със сняг.
113
1
 
2
 
! Отговори
Бъдещето преди 1 месец
До До 145Бъдещето Имай предвид, че това, че цял живот си фантазираш, че ще те признаят за селския бик, няма да се случи в този живот. Ако разбираш метафората де.
112
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз не искам да ме вкарват във война заради някаква Украйна! Тая бивша държава трябва да се изтрие от картата и без това населението и се разсели из целия свят. Аз наистина се чудя кой стреля с американските оръжия там след като украинците се търкалят като алкохолни бъчви по плажовете 2 години!!!
111
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако някой не е виждал какво представлява алкохолик денонощно пиещ водка да погледне този индивид ба снимката. След няколко години ще умре от чернодробна недостатъчност. И един съсед така беше
110
2
 
16
 
! Отговори
А от преди 1 месец
А от Медведи зависи дали поредната еднолитрова бутилка водка ще оцелее в хладилника му до следващия ден. Самонадеян т...нар.
109
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И пак разбира се тоя натаралянкал с малцово уиски Доставено му контрабандно от ''гнилия запад '' ...
108
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НАТО не трябва да се поддава на долнопробния руски шантаж и да застане плътно зад Украйна. русия трябва да се изтегляд от Украйна
107
4
 
15
 
! Отговори
ТВ преди 1 месец
Изключително неприятен алкохолик...
106
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тоя е голям гад!
105
3
 
8
 
! Отговори
Историка преди 1 месец
Кой беше този на снимката?Русия е ясно, че вече няма да я бъде като държава и ще изчезне като СССР и Югославия. На парчета!

Спонсорирани публикации