Роклята на точки е любима на кралици и принцеси, но защо?

С рокля на точки наскоро се появи и принцеса Шарлот, следвайки стъпките на майка си Кейт, кралица Елизабет и принцеса Даяна
29 юли 2024 22:40, Теодора Драгоева
5
Роклята на точки е любима на кралици и принцеси, но защо?
Снимка: Getty Images

Има един вечен десен в облеклото, който краси гардеробите на монарси, принцеси и млади кралски особи. От покойната кралица Елизабет II и принцеса Ан до принцеса Даяна и сега Кейт Мидълтън и принцеса Шарлот, всички те обожават тоалети на точки, коикто са били и ще бъдат актуални завинаги.

Наистина Шарлот беше тази, която продължи тенденцията на Уимбълдън по-рано този месец, когато присъства на финала на сингъл при мъжете с майка си в тъмносиня рокля с волани на точки от Guess (на основната снимка).

Истината е, че сестрата на Елизабет II  - принцеса Маргарет наложи щампата в кралското домакинство още в края на 40-те години на миналия век. Този десен бързо беше възприет като предпочитан за покойната кралица, особено в ранните години на нейното управление.

Цялата статия за любимия десен на кралските особи от нежния пол, четете в Тialoto.bg

Източник Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: рокля на точки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защото нямат въображение. А и религията им не го позволява.
2
0
 
1
 
! Отговори
:) преди 1 месец
Щото няма от къде да си купят рокли с кексчета :)
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защото десенът на точки е едновременно шарен и семпъл, а по правило британското кралско семейство се облича възможно най-скучно, и един такъв десен е единственото им разнообразие.