Тръмп отново шокира: Спасил се от смърт с хеликоптер

Пътували заедно с бившия кмет на Сан Франциско
10 авг 2024 13:05, Петър Бойчев
69
Тръмп отново шокира: Спасил се от смърт с хеликоптер
Снимка БГНЕС

Доналд Тръмп заяви вчера, че за малко не загинал в катастрофа с хеликоптер, на който са се возили с бившия кмет на Сан Франциско Уили Браун, предаде Ройтерс.

Браун отрича да е имало такъв инцидент, а друг политик каза, че е имал подобно пътуване с Тръмп преди десетилетия. "Качих се на хеликоптер с него", разказа Тръмп на пресконференция. "Помислихме, че това е краят. Пътувахме с хеликоптер към едно място и имаше аварийно кацане. Не беше приятно кацане, а Уили бе малко притеснен", добави той.

Браун е дългогодишен влиятелен демократ, бил е председател на щатското законодателно събрание на Калифорния и преди десетилетия известно време е излизал с настоящата кандидатка на демократите за президент Камала Харис.

Тръмп заяви, че Браун му е казал "ужасни неща" за Харис.

След пресконференцията на Тръмп Браун заяви за в. "Сан Франциско Кроникъл", че никога не е бил в хеликоптер с бившия президент и отрече да му е казвал някога нещо лошо за Харис.

Друг калифорнийски политик, Нейт Холдън, каза снощи пред "Политико", че е имал подобно турбулентно пътуване с хеликоптер с Тръмп в Ню Джърси, вероятно през 1990 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: смъртхеликоптерТръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Курск е Украйна. Ще има референдум скоро. Копейкин беше прав, сега можем да си наберем малко земя от Рашка Дашна
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Спасил се веднъж от смърт, кампанията му потръгнала от това и сега отчаяно се опитва да повтори ефекта с измислици... Тъжно!
9
2
 
4
 
! Отговори
Коефициента на преди 1 месец
Интелигентност на Камала - е Извън Класациите!
8
2
 
2
 
! Отговори
Евтини PR преди 1 месец
Да не би да е назначил Севдето на Тиквун 🎃🎃🎃 в предизборния си щаб???
7
4
 
3
 
! Отговори
Тръмп Никога преди 1 месец
Повече Дълбоката Държава - няма да Допусне да е Прецедент на Съединените Ашкенаци Щати! Ала-Бала на Изборите, дори може и кИкИ за консултант да си викнат и 8 години - Камала - 3та Световна и Изпепеляване с Ядрено Оръжие на Източна Европа!!
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До дедо ви, че на кой му пука че е расист, то това му е едно от малкото предимства. Не може да гледаш някакви май муни ти разбиват държавата и ти да им се радваш и да им се подмазваш. Има стотици видеа от магазини в САЩ, където май муните влизат и си вземат каквото им падне. Значи ти си организирал бизнес, плащаш десетки заплати и осидуровки, за да може някакви при митиви дето могат само да си чоплят носа и да си бъркат по дупките да го ограбят? Айде ходи да миеш краката на май муната.
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе друго си е да се зъби и лендзи Камилата с провисналата гушка с перлите!Казва което иска да чуете,обещава всичко от което се нуждаете,живота мед и масло,демокрация!Няма инциденти,няма проблем,изобщо супер качество амфети!На Дони шоуто не върви,няма как да е герой,особено при цветните,където инцидентите са си в реда на нещата и е ежедневие.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тръмп умее да говори.Хората обичат да слушат истории.Така, че то и на някой комици историите са измислени но ги слушаме и се смеем-
3
6
 
6
 
! Отговори
дедо ви преди 1 месец
тоя е мошеник като пра дядо му който е бил изритан от Германия за това че се е скрил в САЩ за да не ходи на война и си направил там хотел заради златотърсачите . гледайте документалния филм за тоя и ше ви стане ясно че е пълен комплексар , отделно че е расист .
2
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лъжец като другарчето си от Москва.
1
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мачкай , Тръмпи :)

Спонсорирани публикации