4 зодии, които ще имат хубав септември

Вижте дали вашата е сред тях
30 авг 2024 17:45, Михаела Лазарова
5
4 зодии, които ще имат хубав септември
Снимка: Istock

Нетърпеливи сме да разберем за кои зодии септември ще е повече от благосклонен и щедър. Ако и на вас ви е любопитно, вижте кои са 4-те зодии, за които септември ще е фантастичен!

Телец

Скъпи Телци, септември ще е месец за любов и емоции за вас. Семейството, връзката с партньора или пък търсенето на нов любим човек ще бъдат на фокус. Срещите с близки и приятели ще са от голямо значение за вас през този период, защото ще ви зареждат с нужната енергия и ентусиазъм, които от своя страна, ще ви помагат да сте по-ефективни в работата.

Като казахме работа, в професионален план ситуацията ще е спокойна. Няма да сте претрупани с работа, ще смогвате с всички поставени задачи и ще завършвате проектите си в срок. Ще съумеете да организирате работните си дела така, че да се справяте с всичко, без да се налага да работите допълнително. Така ще си гарантирате достатъчно време за любимите хора и те ще са доволни, че им обръщате внимание.

Финансовото ви положение ще е стабилно, не се очертават големи разходи.

В интимен план, както споменахме вече, ще се носите на крилете на любовта. Независимо дали сте във връзка или пък търсите нов партньор, ще се чувствате добре и внимание няма да ви липсва.

Здравето ви ще е стабилно, ще се чувствате енергични и тонизирани. Поддържайте доброто си настроение със спорт, разходки и балансирано хранене, и ще сте в топ форма.

Важни дати: 6, 11, 12, 20, 24.

Стрелец

През септември ще имате поводи за много усмивки, скъпи Стрелци. Вкъщи ще довършите реновиране на дома или пък козметичен, освежаващ ремонт. Това ще ви донесе много приятна енергия, ще се почувствате обновени и тонизирани. Ще имате сили за много проекти, както вкъщи, така и в работата.

В професионален план ще сте много отдадени и ще ви се получава всичко като по вода. Всичко, за което сте работили през последните месеци, ще започне да ви се отплаща. Възможно е да уловите грешки на други колеги, което ще ви помогне да се издигнете в очите на ръководството. Разбира се, ключово е да ги посочите деликатно, без да обвинявате колегите си, за да не си навлечете гнева им.

Периодът ще е стабилен, не се очертават неприятни изненади нито в работата, нито в личен аспект. Месецът ще е подходящ за пътувания и забавления, а доходите ще са ви напълно достатъчни, за да посрещнете всички извънредни разноски.

В любовен аспект ситуацията ще е безоблачна, стига да обръщате внимание на близките си. Не ги пренебрегвайте за сметка на работа, а се постарайте да усетят вашата грижа и обич. В такъв случай месецът ще протече невероятно за вас.

Източник: 4 зодии, за които септември ще е фантастичен 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от Здраве
Осем знака, че черният ви дроб страда
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
До 2 преди 2 седмици
Запади сушата е.
4
0
 
1
 
! Отговори
Злодии преди 2 седмици
Добитъците от дъпъсъ ще имат много хубав септември, както се очертава.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Зодиакални глупости. Поредните.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимна преди 2 седмици
Забранили са ви да пишете за водолей ли? Все не ги споменавате в нито една измислена звездна прогноза.
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Винаги животът ми е хубав, ако не се случи нещо неочаквано, което не мога да контролирам. Не е до зодия- до начин на мислене е. Вече на бачкотещия бачкер не му завиждам. Който и месец да е, все ще мрънкоти, все ще рине дъното.

Спонсорирани публикации