ГЕРБ са против прибързаното законодателство на ПП

ПП взривявали всички възможности за разговори за правителство
14 сеп 2024 16:50, Анисия Иванова
86
ГЕРБ са против прибързаното законодателство на  ПП
Снимка: БГНЕС

Многократно сме изразявали аргументите си против прибързаното законодателство, предлагано от ПП. Последен пример за това са промените в Конституцията, които създадоха повече проблеми, отколкото решения, написаха от партия ГЕРБ на официалната си Facebook страница.

"Забелязваме кампанията на ПП да взривяват всички възможности за разговори за редовно правителство и политическа стабилност. Отказваме подобен тип диалог. ГЕРБ ще работи "за", а не "против", подчертават от ГЕРБ.

За Кирил Петков големият тест за Бойко Борисов е гласуването на антикорупционния закон, който успя и тази седмица да скара двете коалиции в парламента.

"Нещо, което е много важно, е реалният тест кой от коя страна стои във връзка със "за" и "против" Пеевски. Това може най-лесно да се измери през гласуването дали шефът на Антикорупционната комисия ще може да бъде отстранен, или не", уточни Петков.

По-рано днес съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков обяви пред журналисти, че ще изпратят „джентълтълменско писмо“ към ГЕРБ този парламент да приеме антикорупционното законодателство, свързано с парите по Плана за възстановяване и устойчивост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: политикаГЕРБПП
Още от Избори 2024
Петков: Вместо джентълменско споразумение, днес ще напишем на ГЕРБ дженстълменско писмо
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Дори е закъсняло това законодателство което след приемането му,много герберски елементи днес трябваше да са в ЦС-КАУШ.Никога не е късно.
80
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Субектите които са откраднали пари от джобовете на обикновените хора,трябва да бъдат съдени,осъдени и затворени за много дълго време.Милиарди,в сметките им тук и в офшорни банки.Народа мизерува,народа ни е най бедният в Европа,а милионерите никнат като бурени в нивата.
79
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
ГЕРБ не искат никакви промени. Искат да си крадат, както преди 2022 год.
78
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
До 80 С Рашков С Атанасов С Киро с Асен С Лорер няма да има никаква нормална политика НИКОГА НИКОГА НИКОГА ТЕЗИ са ВЪН
77
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Разбира се, че са против. Всички инициативи против герберската корупция и т.н. са 'прибързани' за тях. Те обаче трябва да знаят едно - времето на техния модел отмина. ББ няма да може да мотае ПП-ДБ повече. Схемата да използва Пеевски срещу ПП-ДБ, и същевременно да крие Пеевски зад ПП-ДБ няма да мине отново. След това, което стана с ДПС ББ е следващия за гонене. Когато Пеевски, ББ и Доган са извън политиката, тогава може би ще се върнем към някаква нормална и успешна политика.
76
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Трябва да излизаме от НАТО, а не да избираме такива евро-***! Защо не регистрираха Има смисъл?
75
0
 
1
 
! Отговори
... преди 3 дни
......
74
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
герб и по са еднояйчни близнаци
73
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Шайката шарлатани срутиха обезличиха държавата задавени от алчност ог Кражби от лъжи съд затвор за вас шарлатани
72
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
ПП е либерална секта от брокери, които откраднаха програмите на ГЕРБ и БСП. Както и гласове от БСП. Те не само, че не са нужни, но и са опасни за сигурността на държавата. Хвърлиха я в спирала от избори, в застой и липса на парламентаризъм, погазиха политическото говорене, като се съсредоточиха върху преследването на отделни личности, и омраза към политическия противник. Заплашваха с предсрочни избори и съботираха опитите на ГЕРБ за редовен кабинет. Покриха трафика, пудели и пачки в митницата.
71
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
С парите пропиляни за "избори, докато изчегъртаме ГЕРБ и ние станем първи", можеше да се модернизира армията ВВС и да се построи детската болница. Сега гледаме ниска покупателната способност, задлъжняла с 20 млд държава, немодернизирана армия, която дава свидни жертви, война на пътя, поради това, че ПП спряха строежа и ремонта им, и ред други нещастия, произтичащи от управлението на Радев, ИТН,ПП,ДБ.
70
0
 
2
 
! Отговори
Бг преди 3 дни
За джентълменско не знам, ама Ася със сигурност ще изпрати едно джендърско
69
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
ПП като политически проект на силите които искаха да унищожат ГЕРБ и Борисов, се изчерпаха. Те бяха инсталирани изкуствено в политиката, хора не само без всякакъв опит в нея но и без нужните качества да управляват. 4 години застой, омраза, лъжи и разруха, това са ПП. За да има стабилно правителство ПП трябва завинаги да излязат от политиката на България.
68
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
тия от герб са си най големите американски ку7рви и са като тях лъжат до безсъзнание - ами кай ги гласева тия бързи промени бре па9ча8ври -. най много бяха гласовете от герб
67
3
 
5
 
! Отговори
Qweqwe преди 3 дни
ПП-ДБ започнаха да действат като истински политици и това ми харесва. Предлагат нещо читаво като законопроекти и разкриват ГЕРБ, че не искат да работят за благото на държавата.
66
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Бързата работа, срам за майстора. Не се вързвайте на акъла на измамниците от ПП. Видяхме как оплескахте всички закони които се приеха по тяхни предложения.
65
4
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 3 дни
Стига с тая корупция бе! За хората има по-важни неща. Да не говорим, че всички се корумпират бързо.
64
5
 
4
 
! Отговори
Към ИСТИНАТА преди 3 дни
Ако това е така, що за ид!от трябва да си, за да гласуваш за ГЕРБ???????????????????????????????????????????????????
63
6
 
9
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 3 дни
Иначе казно, ГЕРБ казват не можем да направим нищо за това да живеем по-добре, защото ни е по-важно да защитим откраднатото от Борисов!!!
62
4
 
5
 
! Отговори
Ама ТОЙ не иска... преди 3 дни
ПП искат най - легитимно да вкарат Барбича у пандиза ,ама той не иска -- да не е луд да им приеме ахтикорупционните закони със техни хора ? Със негови хора става ....