Венера в Стрелец на 17 октомври - търсим повече удоволствия

Но да внимаваме как харчим
17 окт 2024 21:43, Михаела Лазарова
2
Венера в Стрелец на 17 октомври - търсим повече удоволствия
Снимка: Istock

На 17 октомври планетата на парите, красотата и романтиката – Венера, преминава в знака на зодия Стрелец. В този огнен знак тя ще остане до 12 ноември, внасяйки в живота ни блясък и изобилие. Периодът е богат на възможности, вдъхновение по отношение на романтиката, но и на финансите.

Венера в Стрелец може да ни подтикне да инвестираме.

Тъй като този транзит може да ни направи твърде оптимистични в тази посока, ще бъде важно да не бързаме, да не харчим излишно и да премисляме рисковете, когато влагаме парите си в нещо. Много е важно да не се поддаваме на хазартни дейности, тъй като рискът да загубим е голям.

Също така, ако някой ни поиска пари назаем, дори и това да е близък приятел, ще е много съществено да уговорим всички условия с него, когато планира да възстанови заема ни. Би било добре да се сключи споразумение, договор, тъй като Венера в Стрелец може да се окаже загуба на пари за нас, благодарение на щедростта ни.

Също така внимаваме как харчим за удоволствия, вкусна храна и т. н. С този транзит имаме възможността да се фокусираме върху настоящето ни, а не върху бъдещето.

Този астрологичен транзит ни подтиква да се съсредоточим върху това кой иска да бъде с нас и връзките в любовта, които са лесни. Въпреки това ще търсим загадъчното, повече романтика, сексуални удоволствия както с нови партньори, така и във вече установени връзки.

Източник: Венера в Стрелец на 17 октомври – внимаваме как харчим 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: зодиизодия Стрелец
Още от Звезди
Ирина Шейк показа нови снимки на дъщеря си Леа
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Den преди 1 час
Не изпускай шанса си. Решението на много проблеми, може би и вашите са тук:---- https://come.ac/vazhno
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
:)

Спонсорирани публикации