Последното сражение на Цачева: Ще го спечеля!

"Трябва да преодолеем всички различия между нас"
Обновена: 13 ное 2016 10:29 | 13 ное 2016 10:19,
121
Последното сражение на Цачева: Ще го спечеля!
Снимка: архив, Булфото

Трябва да продължим. Аз съм състезател и боец, участвам в битката докрай, днес е последното сражение, което ще спечеля, категорична бе кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева, която гласува в Плевен.

"Не си позволих нито веднъж в тази кампания да бъда популист, няма да го правя и занапред. Имаме нужда да продължим. Най-малкото, от което днес България се нуждае е международна изолация, спрени европейски фондове и отказана европейска солидарност. Заради нашите деца, заради нас самите, трябва да продължим", заяви Цачева.

Според нея най-голямото предизвикателство за държавния глава, след като встъпи в длъжност, ще е да преодолее различията в обществото, които, по думите й, минават границата на нормалното.

"Трябва да имаме единение, да останем различни в идейните си послания, които различните политически сили имат, но в името на националния интерес трябва да бъдем единни. България е била силна, България е била уважавана сред европейските народи и сред съседите ни тогава, когато е била единна. Това е най-голямото предизвикателство за държавния глава и разбира се да преодолеем популизма", посочи Цачева.

"Много е приятно да отправяш послания, които галят слуха и са приятни да ги чуеш, но които са невъзможни в конкретния момент за изпълнение. Не си позволих нито веднъж в тази кампания да бъда популист, няма да го правя и за напред. Разговарях открито и откровено с хората, затова днес аз съм оптимист", каза още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
6
 
! Отговори
ахахаха преди 7 години
Цецооо, ще спечелиш, ама друг път! Много ти поздрави от Агнешките главички!
87
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много е сигурна.Колко ли милиона от субсидията/от нашите пари/са потрошили за купуване на гласове?От ромските махали в цялата страна вече се хвалят със сумите,които са получили.Ако се окаже,че е вярно ще ви се види тесен и парламента и министерския сувет и президентството.
86
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква е одухотвореност, каква мечтателност и вяра в бъдещето излъчва снимката й.Хора, гласувайте за бъдещето. Сбъднете мечтата на тази добра майка.
85
0
 
4
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
За 78. Извинете , а часовете във въздуха вие за разходка в космоса ли го смятате или за работно време и летателни часове.?!Е направете го и ВеиеНищо лично- само питам.
84
0
 
12
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Малко по- скромно. Не следвай примера на вожда си, че ще сгрешиш.
83
0
 
9
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Мамата не може да спечели нищо!Виж Ухото-може!Ако не е прекалено голяма разликата,разбира се.
82
0
 
14
 
! Отговори
ЕДНА МАЙКА преди 7 години
гледам по канал 3 Цецка да гласува и при интервюто каза че трябва да гласуваме за нея заради нашите деца.Чутовна наглост!!!Заради нейното дете ли да гласуваме,което учи в чужбина/може и да заслужава това,но може и да не заслужава и парите да са движещ фактор/ или заради НАШИТЕ ДЕЦА,които ходят на училище с 2-3 лева и плащат прехода като имат нервни и незаинтересовани родители,борещи се с безработицата,недоимъка,болни,намръщени и обезверени заради управлението на ГЕРБ и хаоса в България.Стига !!
81
0
 
22
 
! Отговори
БайХой преди 7 години
Кой нормален човек би подкрепил тази лелка, която гледа в очите вожда и се радва, когато той я попупа по гърба?! Един Роско ни стига! Генерал, пилот, ас... Служил съм на военно летище и знам какви хора са пилотите... Просто няма място за сравнение!
80
0
 
13
 
! Отговори
Стан преди 7 години
не знам за популизма но за ДЕМАГОГ и пиша отличен за старание и слаб на изпълнение
79
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще спечелиш в стругарския цех,но не и за президент.Конграчулейшън?
78
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 78 Изборът в момента е мажоритарен! На хората им писна от стари партийни крадливи муцуни. Искат нови лица, но честни, достойни и неопетнени от бандитския 28-годишен преход! А Радев е достатъчно умен, за да се еманципира от БСП! Радев е единственият човек в момента, който има представа за целите и съдържанието на НАТО на Балканите и Европа. Всички други са явни или прикрити комунистически креатури.
77
0
 
23
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
Трябва да продължим. Аз съм Състезател и Боец, участвам в Битката докрай, днес е последното Сражение, което ще спечеля, Категорична бе кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева, която гласува в Плевен.---------------------------------Олеее ле !?! Това ли е образът на майката - мекота, гъвкава /тактика/, обединител, налагащ мир и въдворяваща ред и хармония в средата ? пп. Цеца си е стругар! Боец на струга с детайлите и дадени е за обработка! Поне да бе шлифовчик на диаманти!
76
0
 
16
 
! Отговори
До 81-вия преди 7 години
Тоя "военен"е останал само "с три самолета",щото тоя кадър" и другите "кадри" нарязаха самолетите ни за скрап,както и останалото ни национално оръжие.А,тоя "кадър" 7 год в Парламента работи против националните ни интереси.Ей тия "кадри" искат отново да спечелят,че да могат окончателно да ни "разкадроват"..
75
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
когото и да изберат, ще има протести 'не е нашият президент'. факт. както и да го погледнеш, над 4 милиона българи са против тези кандидати, обществото е разделено. политиците сами си го докараха, не може да обявяваш кандидата си 1 седмица или месец преди избори и да го държиш като бостанско плашило. да не говорим, че референдумът ако не е задължителен, при същия брой гласували, хората съвсем спокойно могат да смятат, че и президентът е невалиден и незадължителен.
74
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак по български яко вътрешно противоречие.Искаме кадри ,искаме е работещи.А слагате човек лежкунтил 20 год, като военен останал с 3 самолета.От другата страна човек работил 7год като председател на парламента, политик, ходил на срещи. На кратко Кадър.Така ли сменяте система? Овчари.
73
0
 
24
 
! Отговори
Братя и сестри! преди 7 години
Гласувайте! В Турция гласуват под строй? Ще допуснем ли неграмотни хора,които не знаят дума български отново да решат съдбата ни? Не се поддавайте на антибългарски повокации.Съдбата ни е в нашите ръце.Гласувайте!
72
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
рабфак = rabfuckkoi ot roditelite predade praroditelia petkovist? tva trebe da si kae rabFutkata
71
36
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Понеже тоя Генерал няма никакви постижения в политиката. Няма нито един работен ден, не е дозакан дали има акъл за това.Значи всички вие тук подкрепящи го гласувате партиино за БСП? Аз така го разбирам.Иначе няма логика той няма функции да оправя нищо, за което говорите. Значи вота ви си е баш партиен.
70
47
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За мене, в много отношения, Цачева е по-подходящия кандидат.
69
5
 
52
 
! Отговори
Шефа преди 7 години
Ще спечелиш на върба в сряда , а днес е неделя!