"Величие": Никой не разбра, че съществуваме, кампанията - в интернет

Ивелин Михайлов: Има заплахи срещу мен от управляващи
10 юни 2024 08:02, Елка Василева
256
"Величие": Никой не разбра, че съществуваме, кампанията - в интернет
Кадър: bTV

„В досегашните парламенти липсваше работа“, казаха пред bTV лидерите на партия „Величие“ Николай Марков и Ивелин Михайлов. Според паралелното преброяване партия „Величие“ влиза в 50-ото Народно събрание.

Още по темата
„Много сме далеч от законодателната власт като държава. Не сме сигурни дали ще се формира правителство. Крайните резултати не са излезли. Що се отнася до законодателство – България е парламентарна република. Приетите закони трябва да се изпълняват“, допълни Николай Марков.

Според него в момента парламентът се е превърнал в гумен печат.

„За начало – как се изпълняват законите? Ще осветлим процеса, по който се контролира изпълнението на законите. Най-лесно е да се правим на писатели на закони“, допълни Марков.

„Ние нямаме съмнение, че България трябва да е в ЕС и НАТО. Сключили сме договори със задължения. Трябва да видим кои „задължения“ ни се вменяват от нашите политици“, каза Ивелин Михайлов.

„Има заплахи. Аз не съм кандидат-депутат. Заплахите идват от управляващи в парламента и които контролират НСО и служби. В кампанията никой не разбра, че съществуваме. Правихме кампания в интернет“, допълни Михайлов от "Величие".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
6
 
16
 
! Отговори
ОГРОМНИ ЛЪЖЦИ преди 2 месеца
ПОГНУСЕНИ ОТ ПОРЕДНИТЕ ШАРЛАТАНИ- МАРКОВ ДИСПЛИНАРНО УВОЛНЕН ОТ НСО С ЧИН ПОПОЛКОВНИК- ТОЙ КАЗА ПО БНТ ЧЕ Е ГЕНЕРАЛ МАЙОР- ГНУСНИ ЛЪЖЦИ! ДАЖЕ ПРОСТОВАТИ И НЯКОЙ ДРУГ ИМ ДВИЖИ КОНЦИТЕ....
216
3
 
15
 
! Отговори
Величие ли! преди 2 месеца
Нова кремълска креатура без бъдеще...
215
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Величие все повече ще събаря Възраждане. Дори само заради първата точка на козарите, които не разбраха т.е. не им отърва, че да си в ЕС и НАТО всъщност защитаваш БЪЛГАРСКИТЕ интереси. В ЕС защитаваш икономиката си, в НАТО - границите си от мераци сръбски и други. По-добре последни в ЕС, отколкото първи в Третия свят. Верно е, че демографията ни е зле. Но емигрантите ни ще започнат да се връщат, ако Коцето не ги подкокоросваше за обратното. СССР е анахронизъм и Русия го знае. Затова се напъва.
214
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Горките. Възрожденците се оправдават с тях и им приписват собствените си кусури.
213
5
 
6
 
! Отговори
хой преди 2 месеца
Ако знаех че тези пълни *** оти съществуват - щях да гласувам за тях ! Гласът ми беше наказателен ! Нека такива пси хоп ати да влизат за да ядосват тези гумени глави там които не разбират защо хората не гласуват
212
1
 
7
 
! Отговори
Е де ! преди 2 месеца
До Личо Джели Толупа от Банкя е ненадминат по тези чалъми ,охрана ,моми ,хеликоптери ,лъжи и ,заклинания, интриги неповторими . Разбира се със любезното съдействие на Посолствотао ,МВР, *** ,ТВ и Галя .
211
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не Величие ами Тщеславаие , самохвалство - най-големия грях според хистянството .. И тези безбожнници отидоха в Атон и окачиха кръстове.. Лев Толстой преди умре изперкал и е отлъчен от православната църква за тщеславие.
210
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Който иска Величие от КАМЪНИ .. Такова величие е само гроб .. Да влиза в некрофилската секта и да умра ..
209
6
 
8
 
! Отговори
Ангелина преди 2 месеца
Които е трябвало "са разбрали",другите не са ви нужни.Смело напред и по същия начин.
208
13
 
21
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 месеца
Моите поздравления за "Величието" !..Добре дошли в НС !..Ще ви следим и подкрепяме..А на есен-ще гласуваме и за вас..
207
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
из ра ж д а а не е цензурираната дума на днес.бг. мухахахаха изобщо не си лии, че ате плетени, не.
206
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тъкмо да си помисля, че българина не може повече от това да копае дъното и се появи тази "партия" алиекпрес версията на ***. Хубавото е, че поне отцепи гласове от копейката. Подозирам, че скоро рубладжията ще анвести ивчо да му търси отговорност за отцепването на лумпенската аудитория.
205
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Възраждане от Алиекспрес
204
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хора, потърсете инфо за пирамидата Тогедър на Ивелин Михайлов. Това момче циркаджийче, който го вкара в парламента, има нещо за цел. И това не са избирателите. При тази ниска избирателна активност, не вярвам никому неизвестната партийка Величие/Двуличие да е издрапала над 4% бариера. Нищо, скоро ще разберем кой и какво има за цел, вкарвайки тези двамата комедианти на политическата сцена. А горкия Ивелин, вече си мисли, че е някакъв фактор. То даже не е и смешно вече. Трагично е.
203
7
 
11
 
! Отговори
Личо Джели преди 2 месеца
Те още не прекрачили прага на Парламента,и веднага започнаха с интригите.Заплахи,шантажи,охранители и лични гавази и прочие.ще надминат и учиндолския.Не че имат някаква работа в парламента,или могат да свършат каквото и да е.Фантазьори са и двамата.Нямат данни дори и за посредствен политик.Самозванци от комиксите.Но народа да си ги търпи.
202
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Вие не съществувате. Вие сте платени копейки, също като онези от ***.
201
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Още не е сигурно , дали Величие ще влезе в Парламента !
200
4
 
13
 
! Отговори
уточнение преди 2 месеца
До ясно като 2+2:-Нямам нищо против рушителите на паметници да си получат заслуженото!Лично бих помогнал на Величие с данни за варварите!!!Който не е изградил нищо през жалкия си животец, няма право да събаря и една керемида от съграденото от друг.
199
22
 
17
 
! Отговори
Приятел преди 2 месеца
Ивелин е много готин и точен ,и това го знаят в цяла Североизточна България.Полковника от години вади кирливите ризи/и сметки!!!/ на гербавите управници и техните прислужници!Да са живи и здрави и дано ни измъкнат от краварското робство и чуждата зависимост.ВЕЛИЧИЕ-единствената алтернатива на продажната Сглобка и последен шанс за България!
198
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Стоят по-добре от бисексуалите Костя и Цомчо.