"Величие": Никой не разбра, че съществуваме, кампанията - в интернет

Ивелин Михайлов: Има заплахи срещу мен от управляващи
10 юни 2024 08:02, Елка Василева
256
"Величие": Никой не разбра, че съществуваме, кампанията - в интернет
Кадър: bTV

„В досегашните парламенти липсваше работа“, казаха пред bTV лидерите на партия „Величие“ Николай Марков и Ивелин Михайлов. Според паралелното преброяване партия „Величие“ влиза в 50-ото Народно събрание.

Още по темата
„Много сме далеч от законодателната власт като държава. Не сме сигурни дали ще се формира правителство. Крайните резултати не са излезли. Що се отнася до законодателство – България е парламентарна република. Приетите закони трябва да се изпълняват“, допълни Николай Марков.

Според него в момента парламентът се е превърнал в гумен печат.

„За начало – как се изпълняват законите? Ще осветлим процеса, по който се контролира изпълнението на законите. Най-лесно е да се правим на писатели на закони“, допълни Марков.

„Ние нямаме съмнение, че България трябва да е в ЕС и НАТО. Сключили сме договори със задължения. Трябва да видим кои „задължения“ ни се вменяват от нашите политици“, каза Ивелин Михайлов.

„Има заплахи. Аз не съм кандидат-депутат. Заплахите идват от управляващи в парламента и които контролират НСО и служби. В кампанията никой не разбра, че съществуваме. Правихме кампания в интернет“, допълни Михайлов от "Величие".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сега вече Възраждане знаят за вас. Очаквайте гадости, фейкове и всякакви мръсни номера от тях. Те нямат хабер що е честна игра, така че... Помня как се сбиха публично Марешки и Костадинов. :):)')
196
8
 
15
 
! Отговори
Ако някой много преди 2 месеца
го плюят като в този форум значи прави нещо както трябва
195
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Приличат на двойка комедийни актьори, както навремето Терънс Хил и Бъд Спенсър.
194
11
 
19
 
! Отговори
ясно като 2+2 преди 2 месеца
Въпросния полковник Марков от снимкаата обяснява във Фейсбук как изготвят списъци с имена и адреси на тези които искат премахването на съветските паметници и щели да ги разстрелват защото де факто сме били във гражданска война .Ало ДЯАНС спите ли добре.Проверете профила на тази личност във Фейсбук!
193
12
 
18
 
! Отговори
поредният преди 2 месеца
путински проект пробутан ни по познатата схема, на която все още се връзват ***.
192
1
 
9
 
! Отговори
Проекта рече преди 2 месеца
"Не сме проект!" :D
191
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ханове и Понци схеми: Финансовите магии на "Исторически парк"Физически лица теглят кредити от множество банки едновременно, за да поддържат финансовата схема на парка
190
1
 
12
 
! Отговори
Аз съм наясно преди 2 месеца
Толкова много неща си проличават, когато застанат един до друг Николай Марков и Ивелин Михайлов, но кой да ги види ?
189
8
 
6
 
! Отговори
Питаме един дядо преди 2 месеца
Са тез Величие ще бъдат Двуличие ли ме пита дядото от съседното село???
188
2
 
5
 
! Отговори
Fena преди 2 месеца
До Стършел. В ЕС почти всички знаят по над 3 езика. Ама такава "зелена сделка" ни спретнаха, че още не можем да се изкъпем... Така, че никой не обръща внимание на правилното говорене, ако имаш акъл, мислиш предвидливо и си що-годе нормална морално и психически личност.
187
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мда, машинките за гласуване не прощават на скотски народи.
186
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
посолството и приятелите на трактора от израел дето вкараха ППДБ вкараха и това подобие на човек. сега ще си имаме частен АЕЦ платен със заемче 30 милиарда. стойте и гледайте. концесии, монцесии свинчугата вече ги забрави. сега ще има гуш гуш с порко и курьо и шиши и войничка в украйна. честито.
185
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кампанията в американското посолство.
184
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нито един екзит пол не даваше сигнали Величие да премине 2% и изведнъж, бaaaaм 5%. Айде, холан, не пасем трева! Тропосаха ги с 3%, за да ги вкарат в парламента.
183
2
 
7
 
! Отговори
Коко Динев : преди 2 месеца
Аз ще правя партия , ...на ФЛАШКА !
182
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
то сигурно и никой не е гласувал за вас, предполагам сте новата патерица на герб-дпс
181
3
 
10
 
! Отговори
до 181 преди 2 месеца
Е как да не е изпаднал народът бе, нито има за кого да гласува, нито желае повече да гласува, "исках, ама немах желание" . Но да дава на такива пародийни "величия" място в управлението вече е трагедия.
180
9
 
26
 
! Отговори
Стършел преди 2 месеца
Техни "величества" са едни обикновенни провинциални и двулични тарикати.Гледах ги по Нова телевизия тази сутрин и единия от тях в коментар за БДЖ каза БЕ ДЕ ДЖЕТО.Диалектите са богатство в българският език, но когато си решил да се занимаваш с политика добре би било, да знаеш как да говориш правилен български език.
179
14
 
28
 
! Отговори
ПАДЕНИЕ !!! преди 2 месеца
Вижте им само тъпите физиономии ! Този отдясно е лихварче - обещал е че ще опрости заемите на всички, които гласуват за тях и така са ги избрали. Иначе никой нормален човек не би гласувал за тези. След Шиши, Боко, Чалгаря и Копейкин се оказа, че има и още по-голяма падение ! Бах ти и величието ! Ноправо отходна яма и смрад !
178
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 180...Народа не е изпаднал...до сега като гласувахме за....доказаните....до къде я докарахме...има и ще има наказателен вот..и дано Величие да се възползват...Преди време наказателният вот отиде при Дългия. и се о.раха...