Борисов: Не работим, а се занимаваме с кокошкарски обиди

Нямаме позиции и парламент, който да защити интересите ни
21 юни 2024 10:40, Инна Ангелова
165
Борисов: Не работим, а се занимаваме с кокошкарски обиди
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов коментира дали има шанс за съставяне на правителство в рамките на юбилейното 50-то Народно събрание.

"Какво ще се случи и кой би бил няма никакво значение, когато ние нямаме национални позиции, нямаме парламент, който да защити националния интерес”, каза Борисов.

Още по темата
Той отбеляза, че е натъжен от случващото се и е трудно да слуша какво се говори в пленарна зала. "ЕК излезе с доклад как българският народ е пропилял времето и милиарди, много милиарди по ПВУ, еврофондовете за съжаление не се използват от българите и едва след май месец правителството започва да работи по тях”.

В свой стил Борисов каза, че вместо да се дискутират и решават важни въпроси, депутатите се занимават с кокошкарски обиди. И допълни, че предстои среща на върха на НАТО, а все още не е решено кой да ни представи на нея.

"По наше време, поне аз като бях премиер, аз ходех по европейските съвети, а главнокомандващият ходеше по срещите на НАТО. Трябваше вече да имаме позиция", категоричен бе лидерът на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от Избори 2024
ИТН: Експертният кабинет трябва да е с независими политически фигури
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
1
 
10
 
! Отговори
O, Боже, Господи! преди 1 седмица
Няма ли в Народното Събрание някой мъжкар с топки, да му играе няколко шамара на този страхливец. Да видите как ще се скрие от страх под скамейката, лазейки в краката на жените, този "мъж-каратист"....
108
0
 
6
 
! Отговори
Баце Боко преди 1 седмица
А стига с тез кокоши истории бе а ада крадем на едро
107
0
 
8
 
! Отговори
Б.Б. преди 1 седмица
Като пожарникаpче пожари аз гасях, a после ГЕРБ създадох и мaкя ви e.....
106
0
 
11
 
! Отговори
Костинбродска кифла преди 1 седмица
Тоя пък какво може да работи, почти цял живот работа не барал, освен праване на интересен селски тарикат. Схемите му само в тиквата, ех.
105
0
 
11
 
! Отговори
неразумне ї юроде преди 1 седмица
Оставка тикво. И ВЪН ОТ НАРОДНОТО НИ СЪБРАНИЕ, НИКОЙ НЕ ТЕ ИСКА.
104
9
 
2
 
! Отговори
Шарлатаните преди 1 седмица
вкараха цирка в Парламента. Като се махнат ще станем отново нормална държава.
103
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да е живо и здраво Божественото Българското внуче Америка!
102
1
 
10
 
! Отговори
Всъщност преди 1 седмица
Това което казва е че българската икономика вече не е толкова зависима от разпределяните именно от такива като него еврофондове - по негово време това беше хит и така държеше бизнеса, сега тази зависимост е супер намаляла и съответно той е натъжен - разбираемо ;)
101
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Българката разкрачена погледна към Слънцето - Загрея - Бога и Изрече: Нека бъде що се рече. Благодаря ти Господи, че ме надари с Гърди твърди, вирнати. Светът към мен да гледа и дай боже да не ми се нагледа. С гърди пълни с мляко, да кърмя Юнаци със засукани мустаци. Божествени, Богоизбрани, Боили, Богомили Славни! Българин да се наричам Пълна Гордост е за Мене! От днес Господи де що очи всред Бяла РАса на исток се вижда. От днес всички Богове, Господари, име Българско ще носят.
100
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да Боце и за всичко това си виновен ти.
99
1
 
9
 
! Отговори
Много преди 1 седмица
Му се работи на тва момче бе. Не е усвояване скоро Евро фондове
98
0
 
13
 
! Отговори
Демагогия преди 1 седмица
Когато се смесят демагогия, арогатност, простотия, неграмотност и пресъпни мисли резултата и налице. Ако някога изобщо политиците от последните 30 години бяха мислили за нещо друго, освен за собственото си благо, в момента нямаше да сме в такава ситуация. И те също. Изборните резултати ясно казват, че българския народ вече ни ви иска в полититака, защото сте доказали способностите си. Резултатите са видими.
97
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Е Баце, не сте ли точно вие, които сте в соновата на всички кокошкарски обиди? Появи ли се нов чиляк, които не пее вашата песен и всички медии се впускат да ръсят обиди по негов адрес. Това, че рaятa, няма акъл за 2ст. и повтяря всичко излъчено по битиуиту е друг въпрос, но обидите и клветенето са вашата основна специалност.
96
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
до 07, а парите в ЕС са от нашите вноски, защото се оказва, че ние харчим по-малко откокото внасяме, а да не говорим за глобите, които непрекъснато ни налагат за щяло и нещяло
95
3
 
7
 
! Отговори
Тенгри кан преди 1 седмица
До анонимен келешПалковника има нужда от физическа подготовка (ФП), заедно с генерал-лейтенант Борисов;))) И двамката нема как да защитят званието си на изпита по ФП. Затва предлагам, ФП-то да им води, генерал-лейтенант Радев!;))) Не, че във ВВС си падат по ФПто и Устава, но явно Радев е по природа фепеец;))) Навремето, тия лудите кандидат офицери, дето беха маниаци на тема ФП ги наричахме "фепейци";))) Беха кат вертолети на лоста, на 3 км беха кат антилопи, а на полосата кът терминатори;)))
94
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
до 92, аз ходих през лятото в района на пеевски, отрудени хора, мъжете в чужбина, интересно, че българите в ДПС заемат ръководни постове, а електоратът едва свързват двата края, те самите наричат себе си българомохамедани, Хайтов е от такъв род, трима братя - двамата били в селото и ги потурчили, (тази е думата която използват те), третият бил в планината и си останал християнин, именно той е прапрадядо на Хайтов, имало е и доброволно потурчване на интересчии, ислямът забранявал да се раб
93
6
 
10
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 седмица
кАпейките така и не се научиха,че всички средства за издръжката на украинските бежанци в България ги поема ЕС!Костя един път ги излъга,че тези средства идват от нашите данъци и те дънят само по тази опорка:):):)Така по време на Ковида Костя ги излъга,че няма Ковид,а те всички депутати от Възреждане се оказа,че са ваксинирани във ВМА и Пирогов и то без да чакат ред:):):)
92
0
 
6
 
! Отговори
Рая преди 1 седмица
Мърр
91
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ааааааа какви да тез кокошкарски истории работете бре крадете на едро кво етова!?
90
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Едно време во време оно. Когато Клепача се отвори и Окото Прогледна, Обърна се на всички възможни старни, пречупи СЕ в своите МИСЛИ, видя Себе СИ в своята зараждаща МЪДРОСТ и първата МУ мисъл бе Кристално Чиста. Разбра че Той и Мощ зараждаща в Себе Си има. Разбра, че е пълна КомунИслямизация в тоя ХАОС на пълна МАГИЯ... Тогава "АЗ"ът на Българина проговори и каза: "Не искам да бъда САМ". Създаде си Идея и започна да се САМОТРАНСФОРМИРА. Полетя в Безкрая да търси по небето Рая и Стана Бог на Земя