Кирил Петков: Човек на Пеевски в МВР или честни избори?

"По делата ще го познаем", каза депутатът по адрес на Главчев
22 авг 2024 14:51, Инна Ангелова
163
Кирил Петков: Човек на Пеевски в МВР или честни избори?
Снимка: БГНЕС

"Нов човек на Пеевски в МВР или честни избори? Това е въпросът пред Главчев", написа в социалната мрежа Facebook депутатът от ПП-ДБ Кирил Петков малко след като Димитър Главчев получи за втори път от президента папка за съставяне на служебно правителство.

Още по темата
"Ако Главчев сложи някой като Темелакиев, Илков или някой друг, който е скрито прокси на Пеевски, това ще е поредният прах в очите на хората", пише още Петков.

Според него Главчев има само една основна задача и тя е да каже “НЕ” на Пеевски, за да може да се организират честни избори.

"По делата ще го познаем", допълва Кирил Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още по темата: МВРглавчевПеевски
Още от Избори 2024
Този служебен кабинет не трябва да има отношение към изборите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Защо Петков на снимката изглежда като изкаран от центрофугата?
47
6
 
2
 
! Отговори
:) преди 3 седмици
До Анонимен 51 Махалите гласуват за бацелян :)
46
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Сега Пеевски му пречи. До вчера Боку му пречеше. Все някой му пречи на Кирчо, че нищо не става от него. Лена я разследват заради банката и заради акълите където дава в записа как да изперат парите от кеша. Това е корупция по високите етажи на властта. Киро настъпва всеки ден мотиката. На изборите отива на кино на последния ред.ХАХАХАХАХА
45
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Това кой кого е назначавал няма никакво значение! Значението е, че се появи руското прокси Феноменът с много пари, което купуа когото си иска, а всички се продават, дори за една туба бензин!
44
4
 
0
 
! Отговори
:) преди 3 седмици
До и калин 46 А като каза, доказа ли? Спря ли го? И колко също е от значение. Едни купят 10 хил., други 100 хил., едно и също ли е? Неговата работа беше да не го допуска, а не да ръси уж истини.
43
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Еййй, за господин Киро не беше писано от много време!
42
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Корумпетата зад Бойко Рашков нямат право да използват словосъчетанието "честни избори".
41
4
 
9
 
! Отговори
и калин преди 3 седмици
ви пречеше, защото каза, че всичщки партии купуват гласове! Това е истината. Има и корпоротивен вот, за който никой не говори, а той не е по-малък от купения, даже може и да е много по-голям, Но там няма кой да го лови, защото частната собственостт е неприкосновена
40
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Като загуби над 400000 гласа мълча като шаран. Сега като му казват, че отиват четвърти при нови избори пак се сети за ала-бала и тръгна да ръси мозък.Колкото пъти си отвори устата, с токова му пада рейтинга. Ама от къде акъл? Жалко, че Кирил не може да чете заради дислексията. Дано някой му чете какво представлява!!!!
39
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кирил, затънал до шия в корупция, шуробаджанащина, дори и в... преасфалтиране на следи, назидава хора без неговите грехове... Потрес!
38
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Киренце, а като през ББР раздаваше не кредити на фирми на приближеняците на ппъдайебъ а грантове според собствените ти прессъобщения връщат ли се или са отписани?!?!?!?!? понеже си много честен па и записа го има от Радо Василев затва та питаме
37
3
 
8
 
! Отговори
Samo minavam преди 3 седмици
Много ми е интересно, как ще обясняваш в Посолството, че от 20%, купени и заблудени души, имаш някакъв жалък процент и каква тежест и легитимност имаш. Кирца, много те хапе кучето
36
2
 
8
 
! Отговори
и ЍИ АЗ преди 3 седмици
искам цялата ви пасмина да не ви виждам, но вие непрекъснато намирата начин да се появите. УПравлението на една държава не става с искам или не искам, то не е детска градина. По-добре вървете там, от където излязохте. Никой не ви иска. С това ваше ала бала влязохте в управлението. Май ще трябва да излезете по най-лошияначин
35
4
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 3 седмици
ППДБ умре! Като БСП :))))))))))))))))))))))) Макс 4-5%
34
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Изборите не са честни защото на шайката на Петков му се помага от трансгранични интереси, защото дойде ли на власт прави ресто на жеста. Ако запада ти прилага санкции е лошо, но ако не ти прилага санкции е още по-лошо. За справка вижте какво спечели и загуби Русия преди и след санкциите и какво печели и какво губи България без санкции, па и всяка друга източноевропейска страна. Примерно без санкции - даваме два реактора за милиард на украинските просяци, след което си поръчваме нов новеничък евтинко за 64 милиарда. То май е по-добре на санкции...Прочети още на: https://dnes.bg/rusia/
33
5
 
0
 
! Отговори
:) преди 3 седмици
До Анонимен 40 Виж, телохранителят на бае ви тошката може да има про западна партия, нали :) От диктаторски тип, точно като бьекапьету :)
32
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Божкеее! Дамаджаната назначил Калин Стоянов 2021 за шеф на ГДБОП, сега се правят, че ни лук яли, ни лук мирисали. Сложете Кирчо на детектора на лъжата и ще гръмне детектора още като си отвори лъжливата уста!!!
31
1
 
8
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 3 седмици
Точно КОЛКО ти трябват , за да са честни, кицанке? В Бг има една приказка " на крива ракета , космоса и пречи", та и вие така.
30
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Няма как в партията да ти е Бойко Рашков и да те мислят за про западен.Каквото и да е подведен Байдън, който те промотира.Няма как.Ти си руско ***, заедно с Ахмет Доган на когото правиш чупки.Това те свързва и с Възраждане, те го усетиха и почнаха да ти свалят маската и да прииждат до тебе.Синове и дъщери на червените б...ци, погубили България.Дайновчета!!!
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Петков, предложи на Главчев министър на вътрешните работи, та да разберем какви са обвързаностите ти.